Tygr napsal:
Říká někdo,kdo si radši ani nevyplní profil
Bylo mi jasný, že to úsloví bude příliš komplikované na to, aby ho každý pochopil.
To úsloví mluví o jedincích, co na ostatních nenechají nit suchou, z čehož samozřejmě vyplývá, že oni konají nejlépe a nejsprávněji.
Proto nějak nechápu, co s tím má vyplněný profil? Kterou informaci o me postradas? Klidně se zeptej, tady ví spousta lidi víc, než já sám
pod trvalým dohledem
sorry ale já se do nikoho ne.se.ru, ale na útok odpovím. a když tady zdravotní bratr a velitel obvaziště ve výslužbě rozvíjí svoje teorie o tom, že někdo pokládá po sto tisících motorku za zralou do šrotu /neviděli jste někoho, kdo vyhazuje motorku po sto tisících do šrotu místo aby ji prodal za polovinu ceny? jednu bych si vzal/, tak na to prostě zareaguju. ale podle mě je to prostý hejt, že někdo není takový lempl co se živí mytím motorek a může si dovolit něco co von ne. a směšný pindy o tom, jak procestoval tolik peněz, že by si mohl koupit blablabla... komu to cpeš? a ty tvoje urážky? dyť už to tady padlo tolikrát, že vypisuješ a vyhrožuješ po smskách a když tě pak dotyčný potká na srazu, čumíš do země a děláš strom... pod trvalým dohledem
zetor napsal:
Migueli ty seš opravdu nejzbytečnější člen toho fóra. Nechceš zkusit mimibazar? Tam by se ti mohlo líbit.
Bohužel nejen tohoto fóra. Kamaráde ty máš unikátní vlastnost se pohádat tam, kde se objevíš.
Promiň, ale zatím to tak vypadá, že je to jak psal Petr, sic plná garáž, ale taky plná huba keců a nepřesvědčí mě ani tvůj výpis kilometrů. Je zajímavý, že tvůj sběr enduro kilometrů se odehrává mimo zraky zdejší enduro komunity, nikdy jsem tě neviděl na twin rallye nebo u Žlábka....?
Hezký den všem.
zetor napsal:
Migueli ty seš opravdu nejzbytečnější člen toho fóra. Nechceš zkusit mimibazar? Tam by se ti mohlo líbit.
Bohužel nejen tohoto fóra. Kamaráde ty máš unikátní vlastnost se pohádat tam, kde se objevíš.
Promiň, ale zatím to tak vypadá, že je to jak psal Petr, sic plná garáž, ale taky plná huba keců a nepřesvědčí mě ani tvůj výpis kilometrů. Je zajímavý, že tvůj sběr enduro kilometrů se odehrává mimo zraky zdejší enduro komunity, nikdy jsem tě neviděl na twin rallye nebo u Žlábka....?
Hezký den všem.
prosimtě zapamatuj si jednu věc: já nikoho přesvědčovat nemusím. reagoval jsem na jeho pindy o tom, jak se bojím vyjet za hranice města.
teď k tomu hádání. administrátor to vlákno oddělil, takže i pomalejší jedinec dokáže rozlišit, kdo se první uchýlil k osobním urážkám.
ale bude to jako posledně, napomínáš mě tady, a když ti napíšu, že jsem konflikt určitě neprovokoval, budeš držet hubu. jestli ty se necháš urážet, abys náhodou někoho nepopudil, je to tvoje volba. já to mám jinak.
měj se.
já jsem tě taky neviděl v tom Maroku. jezdíš vůbec?
pod trvalým dohledem
Tady máš Barborino pár fotek z těch vylhanejch dovolenejch. ani jsem netušil, že je to vlastně hrdinství jet někam sám na motorce. Od teďka si sám sebe víc považuju. A k tomu, že nejezdím ve skupině, ale sám snad jen tolik že poslední skupinová motodovolená proběhla ve stylu, kdy bývalý kamarád kolenovrt, aby se mu složilo na přepravu na vleku víc lidí, sezval náhodné pitomce různé výkonnosti a polovinu dovolené se na něhoho čekalo, večer zase kolenovrti nechtěli jít ani na pivo do hospody, aby neutratili... což trvalo dokud se jim neřeklo, že se za ně těch pár piv zatáhne. Po třetím dnu s takovou sqvadrou jsem se otočil a odjel na jeden zátah z Mostaru domů.
těch fotek si važ, fotím pro sebe, neživím tím fejsbůk, nepíšu cestopisy, jezdím abych si vyčistil hlavu a nepotřebuju nikoho ohromovat. stejně byste z toho měli akorát bolení břicha, že sjedu dolů z hor a jdu spát třeba do Hiltonu v Podgorici
P.S. omlouvat se nemusíš - na to musí mít člověk trocha cti v těle, a to je tobě cizí, ty tak někoho nařknout a potom dělat mrtvou lišku
Upravil Miguel dne 17.11.2021 09:32
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
... stejně byste z toho měli akorát bolení břicha, že sjedu dolů z hor a jdu spát třeba do Hiltonu v Podgorici
Dobre mi tak. Jen tak mimochodem - ten Hilton tam stoji tolik co v Praze trihvezdickovy hotel.
Upravil Miguel dne 17.11.2021 16:13
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
administrátor to vlákno oddělil, takže i pomalejší jedinec dokáže rozlišit, kdo se první uchýlil k osobním urážkám.
To sem přesunul já, takže pomalej seš tady akorát ty... krom blití hov.en... v tom seš fofr.
Zvažoval jsem, jestli ti nevytvořím vlastní vlákno, kam budu přesouvat ty tvoje všudy přítomný kydy, ale nebudu dělat ještě pomník tý tvý blbosti a internetovýmu hrdinství... Tady je to na nejlepším místě, který si zasloužíš
A až jednou sebereš koule, tak se stav na nějakej srazík... můžeme pokecat o tom, čím se živím, o výhružkách po sms a mrkneš na to, jak čumím do země, aby sis třeba taky ověřoval fakta a nebyl za blbce, jak věříš všemu, co se na netu objeví od tobě podobných
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Miguel napsal:
administrátor to vlákno oddělil, takže i pomalejší jedinec dokáže rozlišit, kdo se první uchýlil k osobním urážkám.
To sem přesunul já, takže pomalej seš tady akorát ty... krom blití hov.en... v tom seš fofr.
Zvažoval jsem, jestli ti nevytvořím vlastní vlákno, kam budu přesouvat ty tvoje všudy přítomný kydy, ale nebudu dělat ještě pomník tý tvý blbosti a internetovýmu hrdinství... Tady je to na nejlepším místě, který si zasloužíš
A až jednou sebereš koule, tak se stav na nějakej srazík... můžeme pokecat o tom, čím se živím, o výhružkách po sms a mrkneš na to, jak čumím do země, aby sis třeba taky ověřoval fakta a nebyl za blbce, jak věříš všemu, co se na netu objeví od tobě podobných
rozdíl mezi náma je ten, že já používám jen to, co si přečtu tady, ty svoje vyčmuchané informace od různých kamarádíčků, co neumí ani vyměnit svíčku v motorce a stroj předávají se slovy - asi je tam starý benzín, trošku to kucká mechanik, od kterýho jedeš rovnou do druhýho servisu, aby to dali do pořádku
a proto není divu, že věříš takovým hovadinám jako že se bojím někam jet apod. které jsem ti tady taky vyvrátil, a o čemž držíš hubu - kdo je za blbce nechám posoudit ostatní.
a jestli ty jsi tady moderátor, tak potěš pánbůh. no nic, sice je tu pár normálních jedinců, ale taky dost takových zhrzených existencí a bez těch já se klidně obejdu...
mějte se tu sluníčkově
pod trvalým dohledem