něco mi do toho vlezlo....já nejedu
to prezi: mohl by jsi mi prosím tě vzít to dvd já bych se přes týden zastavil a zaplatil ti ho...děkuju
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Už to na sebe navlíkám, stavím se natankovat a Jedůůůů ...včera mi to nestačilo
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Svaca04 napsal(a):
to prezi: mohl by jsi mi prosím tě vzít to dvd já bych se přes týden zastavil a zaplatil ti ho...děkuju
Včera jsem sundal z moto padáky, připasovávám k nim horní z ADV, děsná práce , kleju u toho, dnešní vyjížďku nestihnu, tak sory. HonzoGS, ty nášivky si vyzvednu po domluvě někdy později.. Díky.
Svaca04 napsal(a):
Svaca04 napsal(a):
Chlapi závidím, já jel dnes ze šternberka do Ovy vlakem a už nikdy víc
PS: chlapi kdo byl s tou krásnou 11kou ve výročních barvách???
Splněný sen moje 1100GS
to 3X: jestli to budeš po každé vyjíždce umývat a připravovat "na zimní spánek", tak to máš do jara bez laku , to se prezimu stát nemůže ( už mu opadalo bláto? prý se víc jak 3cm neudrží..),
ale jinak Vám to přeju, byl jsem se projet včera a zmoknul, takže jsem to nechtěl dneska lámat...
to jencekgs: ta krásná 11tka je moje ...a ta ve výročních barvách komaize
to miky: by jsi se divil, minule jsem Bramborku ojel vafkou, tak jsem bez bláta ...dnes jsem v závěru lákal Bystřickýho a PavlaGS na malej offík a dostal jsem košem - prý by si to mohli ušpinit leštěnkáři
Tak jsem dojel v pořádku domu po cestě jsem 3 krát zmokl najeto 200 km ale doma mne potkalo velké neštěstí muj chlapec mi podával flašku slivovice abych jsi mohl nalít do čaje a ona mu vyklouzla a rozbyla se a vsákla do koberce tak máme doma jak pálenici.Jak říkám vééélikéé neštěstí.
miky napsal(a):
to 3X: jestli to budeš po každé vyjíždce umývat a připravovat "na zimní spánek", tak to máš do jara bez laku , to se prezimu stát nemůže ( už mu opadalo bláto? prý se víc jak 3cm neudrží..),
ale jinak Vám to přeju, byl jsem se projet včera a zmoknul, takže jsem to nechtěl dneska lámat...
já ji dneska zase odzimoval , protože přichází už jaro. 14 dní zimního spánku ji stačilo
a prezi si kupuje na benzínkách bláto ve spreji, aby mu brambora neházela na slunci prasátka
miky napsal(a):
já ji dneska zase odzimoval , protože přichází už jaro. 14 dní zimního spánku ji stačilo
a prezi si kupuje na benzínkách bláto ve spreji, aby mu brambora neházela na slunci prasátka
A teď to bude míchat s vánočním umělým ledem na sklo
to 3x a Petr_t: tak bláto ve spreji a umělý led, jo?
...no počkejte plantážníci! ...jdu si koupit pár fialových sprejů a až se příště potkáme, udělám vám z těch vašich krasavic dvě krávy milka!
prezi napsal(a):
to 3x a Petr_t: tak bláto ve spreji a umělý led, jo?
...no počkejte plantážníci! ...jdu si koupit pár fialových sprejů a až se příště potkáme, udělám vám z těch vašich krasavic dvě krávy milka!
mi na bedřicha ani ta barva nechytne já to už pod blato inpregnuju vyjetým olejem proti zimním solánkám