V roce 1912 napsal slavný rakouský gynekolog Dr. Hermann Otto
Kloepneckler, PhD.:
"Nejlepším motorem na světě je vagína. Dá se nastartovat jediným prstem, sama se promazává, bere píst mnoha různých velikostí a každé čtyři týdny si sama mění olej. Jen škoda, že její řídící systém je tak zasraně nevypočitatelný."
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Prodejce toho výrobku je asi tak 15 letej studetnt oboru osekávač smrkovejch kmenů tupou sekerou v prvním ročníku.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého psa.
Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat.
Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
BIGR napsal(a):
To je k několika zde probíraným tématům...
V roce 1912 napsal slavný rakouský gynekolog Dr. Hermann Otto
Kloepneckler, PhD.:
"Nejlepším motorem na světě je vagína. Dá se nastartovat jediným prstem, sama se promazává, bere píst mnoha různých velikostí a každé čtyři týdny si sama mění olej. Jen škoda, že její řídící systém je tak zasraně nevypočitatelný."
sedí jak hrnec na prdel
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jo ale kdyby bylo Touratech, tak jak říká moje mladá, měl bych doma už dvě
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Mě se zase líbí ta SPZ
CZECH REPUBLIK - V.I.P.
Ještěsi na hlavu nasadit tohle a vyrazit třeba do Rakouska tak tě na čáře policajti asi hned zašlapou do asfaltu
smazak73 přiložený následující obrázek:
Lu_cas napsal(a):
Mě to ta druhá nula připadá, jako by ji tam někdo dokreslil posléze...
No jo nejsem žádnej grafolog ale všude sou mezery mezi číslicí a Kč jen u tý motorky se tam vklínila 0, která je navíc "točená" odspoda a ne zezhora jako ty zbylý.
jardajerman@seznam.cz