Zdravím na po čase těchto stránkách, tak jsem se vrátil do klubu, doufám že mezi šťastné majitele BMW GS, pořídil jsem si BMW R 1150 GS Adventure, 2005, najeto 50tkm.
Potřebuji prodat nádhernou Yamahu XJR 1300, kdyby jste o někom věděli kdo chce vymazlenou motorku, tak ať zavolá na 731131144. Pokud bude zájem, mám inzerát na Motorkářích a Motoinzerci.
Předem děkuji. Ivoš.
bmwivo přiložený následující obrázek:
[57.44Kb]
Upravil bmwivo dne 13.10.2013 17:25
Ivoš.
Alda napsal:
Hezkyyy, ja to tusil ze se vratis
Posli prosim odkaz na XJR, predam kamosovi.
Ahojda Aldo, tady je odkaz, ale asi nebude aktivní, nutno zkopírovat:
http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-xjr-1300/yamaha-xjr-1300-570397.html
Je to opravdu mazlík, o ceně lze diskutovat, to víš, trochu dost jsem se vydal z Kč. Ivoš.
Upravil bmwivo dne 13.10.2013 17:53
Ivoš.
Alda napsal:
Hezkyyy, ja to tusil ze se vratis
Posli prosim odkaz na XJR, predam kamosovi.
Ahojda Aldo, tady je odkaz, ale asi nebude aktivní, nutno zkopírovat:
http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-xjr-1300/yamaha-xjr-1300-570397.html
Je to opravdu mazlík, o ceně lze diskutovat, to víš, trochu dost jsem se vydal z Kč. Ivoš.
Tak jsem to predal, uvidime. Lakaj ho tyhle motorky, ale ja ho porad cpal do cestovniho endura. Tak nevim kam je nalomenej ted.
Ivane, rozhodl jsem to na Štefitechu, dostal mě ten slalom okolo děr za klukama na GSech a moje natlučená zadnice a záda na mém XJR 1300.
Doufám, že jsem měl šťastnou ruku, byl jsem pro Advenčra na Slovensku u jednoho dovozce nedaleko Myjavy, je to jeden z posledních kusů, vyrobeno únor 2005, najeto 50220km a majitel byl jen jeden a bydlel pod Milánem v Itálii, pán ročník 1950. Nechápu, jak mohla ta motorka zůstat do teď ve stavu nového stroje, nejsou ani vypálené svody, budu ji muset po výměnách a seřízení, což dělám jako vždy první, pořádně prohnat a vypálit karbon :-).
Ivoš.
Tak Už zase skáču přes kaluže!
Chvíli to sice trvalo, ale už je doma na místě mojí bývalé (a milované) 1150 GS.
Jsem nadšený z ní i z chování prodejce v DE. Díky Bobovi a Tondovi za tipy a rady
Dawid přiložený následující obrázek:
[235.62Kb]
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!