Wy wolowé! Musel jsem to udělat...nebo mě mr*ne.Akorát je to hrozný sr aní,jak je tady pomalej net.Jen upravit fotku mě zabralo pár hodinAž přijde záloha,tak s klukama z B-HUTu koupíme americkou wifi a snad to bude lepší
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Wy wolowé! Musel jsem to udělat...nebo mě mr*ne.Akorát je to hrozný sr aní,jak je tady pomalej net.Jen upravit fotku mě zabralo pár hodinAž přijde záloha,tak s klukama z B-HUTu koupíme americkou wifi a snad to bude lepší
To se nedivim .Vždyť jedna odpověď ti trvá i 2 dny.
Když je hlad,je i husa dobrá.
ta odpověď není, ale tak pomalá kvůli netu .....
...ty vole Peťas já s ním zase ba naopak zkoncoval ...
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Tak mi přišel mail že máme 14.5 v Třeboni sraz z učňákem po 20 letech. v ten samej termín je setkání na Šumavě. Co s tím?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
Tak mi přišel mail že máme 14.5 v Třeboni sraz z učňákem po 20 letech. v ten samej termín je setkání na Šumavě. Co s tím?
no to je jednoduchý... v sobotu ,nebudeš kalit,dojedeš na slučák,tam hodíš řeč a pak zase zpátky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Na houno je že jsme tam byli z celé republiky a i slováci takže uspořádat sraz není až taková prd.l. Na druhou stranu bych samo radši jel na to GS setkání protože 100x radši budu popijet a kecat s klukama s fora než prohlížet fotky dětí spolužáků
Jarys napsal:
Na houno je že jsme tam byli z celé republiky a i slováci takže uspořádat sraz není až taková prd.l. Na druhou stranu bych samo radši jel na to GS setkání protože 100x radši budu popijet a kecat s klukama s fora než prohlížet fotky dětí spolužáků
no a máš to vyřešený...A pokud Tě to na GS srazu náhodou přestane bavit,tak alespoň máš kam odjet...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
až budu mýt aspoň ty stehy vyndaný teď ještě ani v jedný ruce půlitr neudržím a pít to brčkem fakt nebudu
zetor napsal:
Hele klucí.....a kdy půjdeme do toho Pubu v Táboře....????
no hele,teď to se mnou a víkendama v Táboře vypadá blbě...Musim jezdit domu,bo jsou u nás akce a ke konci března jedu na 14dní pryč...Leda potom ,někdy.Jinak já s tím pořád počitám!