Jak se znám, tak budu vylívat vodu i z helmy. Ale jak jsem říkal, pěkná šotolinovka kolem pole nebo v lese mě baví, ale ty brody mě neberou. Nějak na tom nic nevidím
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Jak se znám, tak budu vylívat vodu i z helmy. Ale jak jsem říkal, pěkná šotolinovka kolem pole nebo v lese mě baví, ale ty brody mě neberou. Nějak na tom nic nevidím
protože si žádným neprojel,začne to malým potůčkem a pak dumáš kudma přes Odru
jencekgs napsal(a):
protože si žádným neprojel,začne to malým potůčkem a pak dumáš kudma přes Odru
joo, něco vymyslíme. Jencek taky před nedávnem říkal, že s pampeliškou do terénu nevjede a už rajzuje po šotolině
Hezky jste se tady rozjeli Radost číst...
A co se týče weekendu...hodnotím ho velice slušně...na to že je prosinec, tak jsem natočil cca 500km
jencekgs: Brody jsou základ...taky se mi do toho nechtělo...a teď je skoro vyhledávám...jinak TKC mě taky čekají...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
tag sem tem druhé díl dodělal,dopoledne to hodím na stream a pak už dete do kina
tu enduroškolu jsem vidělno mohlo to být delší,ale asi za dva dni se toho zas tak moc nedá natočitpo prostřihu ti zůstane prdno co doplním o svou vlastní Endůůůůůůůro Praktiše Šůůůůůůůle Šou
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
no a k těm brodům, nejprve obavy, nedůvěra a pak to dáš 3x tam a zpátky a vyhlížíš další
tobě budu muset udělat spešl průjezdjak sem to upravoval,tak střih s prostupem dalšího kusu filmu ..................no uvidíš sama,ale neboj,udělám ti krátký filmeček brodový i s origo zvukemaby si pak každý nemyslel,že to bylo tak jednoduché http://www.stream...ffroudek-2Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz