Takže Pedr a další jezdci,co se můžou včas urvat - sraz u Boba na statku v půl druhý. Ve 14,00 SEČ odjezd na MB a dál do hor. Prosím o dochvilnost a těším se na vás, společný putování i báječnej víkend ve skvělý společnosti
Hrabe_X napsal:
Počasí se neboj, dej klukovi na cestu do ruky hromosvod. Tobě se pak nic nemůže stát a mladej bude mít čím popichovat kolemjdoucí paničky.
No prima, ještě jsme ani nevyjeli a už mi ho kazíte
Technická hotová, kufry namontovány a nabaleny, stan přikurtován, teď už jen vyrazit :-). Vyjíždíme kolem páté, takže na osmou bychom mohli být na místě Těšíme se
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Technická hotová, kufry namontovány a nabaleny, stan přikurtován, teď už jen vyrazit :-). Vyjíždíme kolem páté, takže na osmou bychom mohli být na místě Těšíme se
Tak jsem včera po dlouhé době našel motorku, připravil kufry, stan... hodil ze stojanu a koukám, že jsem nějak povyrost.
Nakonec se ukázalo, že mám píchlý kola, páč jsem si někde zajezdil po hřebíkách.
Čili plán je následující: po práci jedu někam lepit a dorazím dnes asi poslední, páč do 4 dělám, pak jedu hledat pneuservis, případně do toho narvu doma knoty a než to zase nastrojím, bude tma. :-)
Jsi to včera s tím píchlým kolem přivolala... jestli ty nejsi jedna z těch, co měly v dubnu skončit na hranici. :-DDDDDD
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak jsem včera po dlouhé době našel motorku, připravil kufry, stan... hodil ze stojanu a koukám, že jsem nějak povyrost.
Nakonec se ukázalo, že mám píchlý kola, páč jsem si někde zajezdil po hřebíkách.
Čili plán je následující: po práci jedu někam lepit a dorazím dnes asi poslední, páč do 4 dělám, pak jedu hledat pneuservis, případně do toho narvu doma knoty a než to zase nastrojím, bude tma. :-)
Jsi to včera s tím píchlým kolem přivolala... jestli ty nejsi jedna z těch, co měly v dubnu skončit na hranici. :-DDDDDD
... že Ty musíš mít furt něco extra
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
právě že je jí blbě skoro furt včera sme byli u doktora na ultrazvuku a cestou domu málem omdlela
ale včera bylo horko a dusno jako kráva
Upravil Jarys dne 08.07.2011 12:14
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Sezeni je vybudovano!Kejty budou hotove tak na 17.h.
V Machove neprsi a je teplo.Pro ty kdo prijedou zitra a budou chtit jet na vyjizdku,tak kdybych tam uz nebyl,tak tam nekde necham lezet itinerare!Poud je nenajdete,tak se zeptejte!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
no to je na prt teď sem přišel z práce bylo toho tenhle tejden nějak moc a ráno do 9 budu čekat na telefon pak se uvidí buď a nebo už teď mě to štve
když ho miluješ není co řešit
Zdar Vevis,
tak mi to bohužel tentokrát neklapne, jsem ve Švajcu na zpáteční cestě z Itálie, takže bych dorazil tak v neděli navečír. Ale dej vědet, kdyby náhodou zbyly ty kejty...
Užijte si to všichni vespolek
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Díky Vevisům a všem co dorazili do Machova za fajnovou párty, škoda že jsme museli odjet už dneska. Pár fotek je tady ale kvalita je mizerná http://jarys73.ra...Adrspach/# zdraví Jarys a Jarysová
Upravil Jarys dne 09.07.2011 22:00
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jsem živej doma....
Parádní akcička, super lidi, ani chvilka nudy...sqwyele připraveno, nic mi tam nechybělo, rád se zůčastním příště.
Díky všem, Vevisovi specielně!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Díky Vevisi za super akci
Můj čtrnáctiletý puberťák byl z vyjížďky celý pryč, itík viděl poprvé v životě, ale navigoval jak starý mazák, kufr jsme hodili jen 2x, když omylem navigoval po tlusté čáře, místo za šipkou A tak se "zažral" do role navigátora, že mi na zpáteční cestu sebral GPS a hlásil mi křižovatky
Fakt pěkné, díky
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.