a já se zase omlouvám za tolik překlepů a chyb z rychlosti, teď jsem to celé znova projel a zretušoval, ale ti první čtěnáři byli asi chudáci
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
nádhera, první cestopis, který jsem si neuložila na pozdější čtení, ale zhltla na jeden zátah umíš výborně a lehkým perem sdělit myšlenky. prožitek se synem ti závidím a přeji zároveň, ne každému tátovi se něco takového podaří s potomkem zažít, musí chtít přece jen obě strany. na tenhle cestopis ještě hodně dlouho nezapomenu
refi napsal:
nádhera, první cestopis, který jsem si neuložila na pozdější čtení, ale zhltla na jeden zátah umíš výborně a lehkým perem sdělit myšlenky. prožitek se synem ti závidím a přeji zároveň, ne každému tátovi se něco takového podaří s potomkem zažít, musí chtít přece jen obě strany. na tenhle cestopis ještě hodně dlouho nezapomenu
děkuji,
pochvaly od ženy si vážím několikanásobně, mají lepší, citové a moudré radary, my chlapi jsme jednostopá telata
Doc-u: pripajam sa ku chvalospevom, pekne si to napisal a nemyslim ze sa naozaj zaradujes medzi "jednostope telata" - to by potom nemohol napisat takyto otcovsky "nielen" cestopis
..... jo a dik ze som vdaka Tvojmu postupnemu pridavaniu clanku polku casu v robote prt urobil a teraz to musim vecer dorabat doma
P.S. - rychle a zdarne uzdravenie prajem
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
není zač děkovat, jsi mistr slova a já děkuji tobě za nádherné čtení. nevím, co máme my ženy lepší než vy a co vy než my, ale já v tvém příběhu vidím taky trochu svou linii (a určitě i spousta dalších, kdo si tvůj otcovský příběh přečetli). můj táta jezdil taky rád na motorce, kdyby brzy nezemřel, dnes by nejspíš sedlal velké gs a cestoval po světě. já jsem s ním stihla jen pár vyjížděk na své první skvělé a spolehlivé motorce, tedy na simsonu . tato vzpomínka mě provází už dvacet let, byl to prostě pro mě úžasný zážitek, vyjet se svým tátou i když jen do beskyd každý na svém stroji. a dnes se historie skoro opakuje, můj syn je ve věku tvého a koketuje s motocykly, řidičák si dodělal loni. jeho cesta se zatím ubírá přes veterány, ale i tak se k ní dobral sám a tak nějak z ničeho nic. ode mě nikdy neviděl ani korunu, tu bych přidala stejně jako ty jen na jeho bezpečnost. nevím, jestli se mi někdy podaří se synem absolvovat společný výlet - kamkoliv - třeba jen za humna, ale moc bych si to přála. proto je pro mě tvůj příběh tak fascinující, protože nabízí srovnání a možnosti a naději ... věřím, že tvůj kluk si tuto cestu v sobě ponese taky spousty let, protože byla prostě první
to co jsi napsala je krásné, něžné a dojemné
a silné
nemám co dodat
přeji Ti abyste za ta humna URČITĚ jeli
a pojedete
a jestli k tomu můj příběh přiloží na váze aspoň zrnko písku, cíl celého toho dvoudenního psaní je dokonán
vždyť ?
proč to celé píšu?¨
je to pro nás, pro všechny
pro motoristy navíc, ale hlavně pro nás, pro lidi
pro rodiče a děti
nevydělávám si tím, jenom to píšu z čisté lásky k bližnímu, k motoristovi, ke člověku a k cestám
(jenom škoda a bohužel, že i čeština se mi vykuřuje z hlavy, přece jen je to už hodně let, co chybím)
AHOJ (a šťastnou cestu)
krásný počtení, v létě se chystám do UK za synem, výhledově si tam chce motku koupit...beru mu věci a uděláme výlet po skotsku...posílám mu odkaz, aby si taky početl...
DOC- super čtení, až mě z něho bolí ruka jak jsem musel škrabad moji ve vlasech aby usnula a já mohl číst. Co dodat. Snad jen, že já takové štěstí ma tátu nemám a děti zatím taky ne.
Budu se muset snažit
Ještě jednou super napsané.
Splněný sen moje 1100GS
Pěkné,moc pěkné.Zhltnul jsem to jako malinu.Mám holku 20 a vím o čem mluvíš,jen čekám až to přijde.Teď má jalový léta.Před pár lety se mnou jezdila,ale teď je trochu vacuum,snad se vyčasí.Co chalupa byl jsi?Našel jsi?
Moc hezké. Takové lidské (v tom dobrém smyslu slova).
Včera jsem to četl prakticky "on-line" a těšil se na každý další příspěvek.
Díky Doci (nebo Docu - jak se to skloňuje? )
Taky chválím cestovatele a spisovatele Doca, reportáž nemá chybu. Jsem stejný ročník (60) i skoro z Hradce Králové, děti bohužel nemám. Něco vzdáleně podobného zažívám s přítelkyní, vloni si udělala řidičák, k vánocům si dala R850R, koupila kufry, stejně jako Nikola zánovní Rallye 2 a z motorky skoro nesleze, od února má přes 5000 km a udělala obrovský pokrok...
Takže díky za reportáž, ve které jsem znovu navštívil mnoho míst (Rumunsko, Alpy, Slovensko...), kde jsem už byl a mám na ně krásné vzpomínky... Uzdrav se, jezdi a piš dál!!
Jen třem spisovatelům se podařilo mě neochvějně vtáhnout do děje. Byli to Karel May, Jules Verne, Frederick Forsyth, a tím čtvrtým přátelé, tím bude Doc!
Jsou lidé, kteří mají tenhle dar a Doc je jedním z nich. Ale chce to i něco navíc, samotná technika psaní nestačí. Nevím jak to pojmenovat, ale i toho má Doc vrchovatě, čte se báječně a dýchá z toho úžasná atmosféra.
K tomu vtažení do děje - pokud vynechám spisovatele a zůstanu u motorkářů, tak u mě je to i Chocho...: http://chochoviny.net/chocho_na_moto_druha_sezona.htm
Omlouvám se Docovi za odkaz na "konkurenční" četbu:-)
Ivan napsal:
Jsou lidé, kteří mají tenhle dar a Doc je jedním z nich. Ale chce to i něco navíc, samotná technika psaní nestačí. Nevím jak to pojmenovat, ale i toho má Doc vrchovatě, čte se báječně a dýchá z toho úžasná atmosféra.
K tomu vtažení do děje - pokud vynechám spisovatele a zůstanu u motorkářů, tak u mě je to i Chocho...: http://chochoviny.net/chocho_na_moto_druha_sezona.htm
Omlouvám se Docovi za odkaz na "konkurenční" četbu:-)
ten odkaz znám a je fantastickej
velmi zvláštní způsob psaní a ten autosarkasmus, to je prostě super
Upravil Doc dne 19.05.2011 13:54