Kubrt napsal:
PRO VŠECHNY ÚČASTNÍKY SRAZU,PŮLLITRY SEBOU !!! DĚKUJI !
To mas jako pivo na starost ty a budeme si cepovat svyho suda?
Ja jen,ze loni byla na pivo takova fronta,ze ten kdo ji odstal,tak uz si ty piva vzal minimalne 2.
Ale kdyz si ty pulitry vezmu 2,tak bych jim vzdycky jeden prazdnej mohl dat do okenka roztocit a az dopiju pivo,tak uz ten druhej bude dotocenej a nebudu muset stat frontu.
Letos pro nás bude otevřený druhý výčep a v něm Plzeň,ale vzhledem k tomu,že je tam opět akce,jako loni,tak má majitel strach o to,aby měl dost skla a nemusel nám to točit do plastu.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS v kempu "U třpytky"
Přidané 15.08.2011 20:55
Když jsme u té Plzně, přidá se k nám někdo v pátek v odpoledních hodinách? Vyrážíme odtud kolem čtvrté... Prahu pravděpodobně budeme objíždět, než projíždět...
Přidané 16.08.2011 09:00
Přátelé, vám, které to zajímá, oznamuji, že nepřijedu. Rád bych vás opět všechny viděl, obzvláště některé známé firmy, nebudu jmenovat (např. Kašáka, Kubrta, Vevise, Patricka a mnoho dalších), ale v pátek jedu na další malý výlet po Rakousku... Tak někdy příště... Přeji příjemnou zábavu, úspěch v turnaji v plážovém volejbale, dostatek studeného piva a voňavé toitoiky Zdar
Přidané 16.08.2011 13:08
Aktualizován seznam hostů...
Mr GS
Kašák
Servisák + 1
Ivo Bohuslav
Alda
Bluesbery
Vevis
xljanek
Žirafák + 1
Fífa
Zetor
Remus
Fogy + 1
Klasika
Milosch + 1
Starosta
Toli + 1
Radošek
Hrabě X
Pypa
xHackerM + 1
Lafi
Rybízovi + 1moto
Stenlybmw
El Loko + 1
Falcon
Takitak
Svatka
Tom 77 + 1
Aldísek + 1
Mářa
Móňa
Zloun + 1
BmwIvo
Tonda
Sáďa
Marek BMW
Prouky
A teď,přátelé : prosím Vás,pullitry na pívo,popřípadě na nealko si vemte sebou.Pokud zapomenete,neměl by to být snad tak ukrutně velký problém,ale z důvodů akce probíhající současně s tou naší bych Vám doporučil ho nezapomenout,jinak budete pít s plastu.
Vzhledem k tomu,že kemp není v mojí režii,opět od Vás budu vybírat kempovné. U "vstupu" dostanete srazovku a pásku na ruku,díky které si budete moct u obsluhy vyžádat klíč od záchodbudky,která bude jen a jen pro nás.
A teď ta cena : osoba + stan na jednu noc 60kč + od každé posádky k tomuto bych poprosil 60kč za Toiku.Vím,není to málo,ale záchod bude čistej,voňavej a opravdu jen pro nás. Díky za pochopení.Nic dalšího na víc po Vás nebudu chtít
Cesta bude stejně jako v loni značená ukazatelema,které jsou na stejných místech + na silnicích v dostatečné vzdálenosti budou nastříkány žlutou barvou ukazatele.
V sobotu v dopoledních hodinách,počitám kolem 11hod.,by část z nás jela na vyjížďku do Kutné Hory do kostnice a část pod Remusovo vedením zaoffat někam po jeho kančích stezkách.
Upravil Kubrt dne 17.08.2011 10:00
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 16.08.2011 13:25
Kubrte, čauky. Jaký je program na sobotu večer? Pivní soustředění nebo bude odjezd nach Hause? Můj odjezd v pátek je ohrožen. Já musím ještě jednou služebně do Ostravy a vrátím se v pátek v noci. Tak vyrazím v sobotu odpo. Kostnici vynechám, tam jsem byl už móóóóckrát.Určitě se za váma chci podívat!!Drž mi flek pro stan .
Dík Stenly
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Přidané 16.08.2011 13:35
Hoj Stenly . V sobotu večer bude hrát kapela Povodeň,to znamená volná zábava,tanec,pívo.
Místa bude určitě dost ,ale budu s tím počítat!
Přidané 16.08.2011 14:35
Moderátor Příspěvků: 5903 Registrace: 05.03.08
Kubrte osoba+stan 60kc to chapu.A co dalsi osoba v tom samem stanu?Nepredpokladam,ze by si manzele,milenci,partneri atd. vozili kazdej svuj stan!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přidané 16.08.2011 18:47
xHackerM napsal:
Když jsme u té Plzně, přidá se k nám někdo v pátek v odpoledních hodinách? Vyrážíme odtud kolem čtvrté... Prahu pravděpodobně budeme objíždět, než projíždět...
Sejdeme se u Kolína.Pak už je to kousek.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přidané 16.08.2011 19:19
Bluesbery : Ty mužeš včechno
Vevis : tak já nevim
Zloun : znamenám si
BmwIvo : přijeď ,přijeď,rád sis Tebou potřesu pravicí
Upravil Kubrt dne 16.08.2011 19:34
Přidané 16.08.2011 19:42
Ivo Bohuslav napsal:
Vevis, na stan se vybodni, ušetříš, stejně ho nebudeš na nic potřebovat. Spát, jdeš stejně první, tak si můžeš vybrat, jakej chceš!
Hlavně at neleze do toho mího -já tam druhej vchod bokem nepotřebuju.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.