Táborák - Je to tragédie, jinak se to nedá nazvat. Ale - ten strom tam stál (stojí) x let, nikomu nepřekážel, JE MIMO VOZOVKU. Nikde není psáno, co byla příčina nehody, ale strom může za to, co se stalo!
Co by řekl major Terazky (a zdejší "dr.voštěpové" )? - "Popílit!"
Upravil hobr dne 20.10.2018 19:57
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Několikrát se tu argumentovalo tím, že co kdyby srazil naše dítě apod. K tomu lze vznést protiargument, co kdyby ten létající motorkář byl vaše dítě, který si třeba nezletilý doma "půjčilo" mašinu a před fízlama mu prostě jen ruplo v kouli strachem z průseru. Asi byste se na to pak dívali taky trochu jinak, když by vám ho cajti přivezli dom v sádře, nebo ještě hůř skončil v igeliťáku.
tak to je argument jak stehno...
On každej je něčí syn nebo dcera... dokonce i ti, co postřilí 15 spolužáků ve škole.
Jestli to chceš brát takhle, tak jsme tam, kde jsem psal výše... nemusíme řešit nic, policii můžeme zrušit, protože každej pronásledovanej hudáček je něčí dítě
a kdyby mi syna co takhle ujížděl policii přivezli v sádře, tak bych mu osobně zlámal ty končetiny které má ještě zdravé.
a kdyby ho přivezli v igeliťáku, tak by už zbylo jen brečet co jsem zplodil za blba
Upravil stevebmw dne 16.11.2018 14:35
R1200GS 2010
Několikrát se tu argumentovalo tím, že co kdyby srazil naše dítě apod. K tomu lze vznést protiargument, co kdyby ten létající motorkář byl vaše dítě, který si třeba nezletilý doma "půjčilo" mašinu a před fízlama mu prostě jen ruplo v kouli strachem z průseru. Asi byste se na to pak dívali taky trochu jinak, když by vám ho cajti přivezli dom v sádře, nebo ještě hůř skončil v igeliťáku.
tak to je argument jak stehno...
On každej je něčí syn nebo dcera... dokonce i ti, co postřilí 15 spolužáků ve škole.
Jestli to chceš brát takhle, tak jsme tam, kde jsem psal výše... nemusíme řešit nic, policii můžeme zrušit, protože každej pronásledovanej hudáček je něčí dítě
a kdyby mi syna co takhle ujížděl policii přivezli v sádře, tak bych mu osobně zlámal ty končetiny které má ještě zdravé.
a kdyby ho přivezli v igeliťáku, tak by už zbylo jen brečet co jsem zplodil za blba
blb se neplodí, ale vychová - ...... jak se říká "jakej pán takovej krám...."
červenej Elf
Mě se dneska ráno pokusili zabít řidiči auta jenom dvakrát cestou do práce. A to je celkem 8 km. Nic nezmůžeš. Ještě že Bobeš i bez ABS slušně brzdí i akceleruje. Jen se tak trochu děsím chvilky, kdy na mě "dojde řada" a už nestihnu vykompenzovat cizí chybu a nedej bože vlastní.
Tak snad pánovi v Motole pomůžou a nezkurvěj ho víc. Já bych do Motola jel jedině v bezvědomí - velmi špatná zkušenost z ortopedie.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tvl.. to musela bejt slusna rana :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
uf.. bily LCcko.. zda se s KAPA topcasem nebo co to je.
fuj!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mám to kousek, je tam zákaz předjíždění lehkej horizont za zatáčkou a paní odbocovala mimo hlavní cestu. Děs.
Upravil Palk dne 29.04.2020 11:27
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Tak to přesně sedí k tomu co napsal Horacio ... je to smutné, ale kamarádů z okolí se mi na motorce zabilo několik. Dnes už jsme z těch "telecích let" venku a můžu zcela v klidu řící, že všechno to byly jen nezkrocený emoce. Každý strůjcem svého štěstí jest.
Když to vidím, vzpomenu si na pár smrťáků mých kamarádů a není mi z toho dobře. Člověk se za mlada nadělal blbostí a anděl strážný měl mnohdy plné ruce práce.
Asi na starý kolena vyměknu a na ježdění off si koupím přilbu. (25let jezdím v kulichu a brýlích proti větru).
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Když to vidím, vzpomenu si na pár smrťáků mých kamarádů a není mi z toho dobře. Člověk se za mlada nadělal blbostí a anděl strážný měl mnohdy plné ruce práce.
Asi na starý kolena vyměknu a na ježdění off si koupím přilbu. (25let jezdím v kulichu a brýlích proti větru).
Né, každá změna je k lepšímu. Když něco funguje, tak proč to měnit?
Vzpomínám si také na školní léta, kdy nejčastější příčina "úhynu" spolužáků byla motorka a nebo auto.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hrabe_X napsal:
..ty nemas bezpecnostni zmijovku? V kulichu bych na taky nesedl ....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure