TOLI napsal:
V irsku říkáš? no tak si to tam užij my budem zatím závidět
pořád jsem přemýšlel kam vyrazit příští rok, teď už to vím!
No jestli to v tom Irsku vypadá takhle,tak Kamilovi závidim jak prase.Jenom jestli ty irský holky nebudou trochu prdelatý s malejma kůzlatama.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přiklánim se spíš k té druhé variante kterou Toli ukázal Je to tady celkem častý jev ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Scofield napsal:
Falcons - Ty si zase viděl UPÍR Z FERATU.....Kde si sebral tu maskáčovou larisu?
mam svoje armádní zdroje
falcons přiložený následující obrázek:
[58.46Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
prouky napsal:
já dorazím v pá cca kolem 22.00, bude ještě někdo natolik střízlivý, aby mi byl schopen ukázat místo na stan?
To budeme mít asi stejnej problém.....
Kluci ja vam to ukazu.Vetsinou bejvam provozuschopnej minimalne do setmeni!
Popravde mista na stany najdete sami hned u hospody.Ale trochu slozitejsi je najit misto,ktere je na rovine!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nori napsal:
Přemýšlím,že bych přijel jenom v pátek a na část soboty.V HK mám v neděli stomatologický kurz a rozhodně to tam nechci prochrápat s vopicí a s odérem po Marlboro deodorantu...
Ja bych se toho nebal.Sobota bejva co se alkoholu tyce vetsinou trochu klidnejsi!
Jo a dceri vypadla jeji jedina plomba,tak na kurz nemusis do HK a muzes si ho udelat tady.Kdyby se ti to nepovedlo,tak to asi tak vadit nebude,protoze ma jeste mlecne zuby.
Souradnice hospody jsou 50°29'52.653"N, 16°14'51.063"E.Je to prvni barak v Machove po prave strane.Jestli nekdo prijede z Polska pesim prechodem,tak musi projet celej Machov po hlavni a hospodu bude mit na konci Machova vlevo.
V sobotu planuju odjezd na vyjizdku cca v 11.h.Pojede se v klidu.Delku vyjizdky udelam podle pocasi,ale predpokladam tak na 2h.
Mezi 13-14h bychom meli byt v polske vesnicce Pstražna na rybach na obede.Z Nachoda pres Kudovu Zdroj je to asi 20km.Souradnice jsou 50°28'31.529"N, 16°15'26.688"E.Tak jestli nekdo prijede az v sobotu po obede,tak muze jet tam.Pozor je to fakt konec sveta,po silnici nizsi kvality.A tusim,ze v Kudove Zdroji je kousek objizdka.To upresnim pristi tyden az to projedu.
vevis napsal:
Souradnice hospody jsou 50°29'52.653"N, 16°14'51.063"E.Je to prvni barak v Machove po prave strane.Jestli nekdo prijede z Polska pesim prechodem,tak musi projet celej Machov po hlavni a hospodu bude mit na konci Machova vlevo.
V sobotu planuju odjezd na vyjizdku cca v 11.h.Pojede se v klidu.Delku vyjizdky udelam podle pocasi,ale predpokladam tak na 2h.
Mezi 13-14h bychom meli byt v polske vesnicce Pstražna na rybach na obede.Z Nachoda pres Kudovu Zdroj je to asi 20km.Souradnice jsou 50°28'31.529"N, 16°15'26.688"E.Tak jestli nekdo prijede az v sobotu po obede,tak muze jet tam.Pozor je to fakt konec sveta,po silnici nizsi kvality.A tusim,ze v Kudove Zdroji je kousek objizdka.To upresnim pristi tyden az to projedu.
To Pan hasič + paní hasičová,kašáková,včechny Moniky + účastníci zájezdu u Kašáka Janičce se líbil s Váma vláček takže se mě vtírla na moto a pojede taky
Bob napsal:
To Pan hasič + paní hasičová,kašáková,včechny Moniky + účastníci zájezdu u Kašáka Janičce se líbil s Váma vláček takže se mě vtírla na moto a pojede taky
Bobe a kdy pojedeš? Já jedu taky se závažím a budu vyjíždět ze Slivínka, tak kdyby jsi razil někdy v pátek rozumně, mohly bychom to vzít vrchem a ještě se cestou pokochat.
Platí i pro tebe Emile, jak na tom jsi ty? Chci si vzít půl dne dovolený, tak bych si představoval tak kolem 14, spíš 15 hodiny odněkud odlet. Co vy na to?
Upravil Medik dne 30.09.2011 13:19
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TOLI napsal:
V irsku říkáš? no tak si to tam užij my budem zatím závidět
Tý volééé, to je ráj na zemi. Samá zrzavá Škoda že jsem starej a ženatej....
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Scofield napsal:
Hoši,od pondělka mám neomezené volno až do odvolání - půl roku,rok(jak se mě bude chtít...)....Takže se mnou počítejte,ale asi pojedu solo už dřív než někdy v pět.....
Vy stejně jezdíte jak čuňata a já mám moto ještě v záběhu,nechci si ho tou vaší zběsilou jízdou opotřebovat a zamazat!!!!!!
Tak to vypadá na rizikový těhotenství u tebe Jinak seřazení před odjezdem se koná v 15 hod u Boba na provozovně
jako jestli bude *cát, tak jsem teda s mojim odjezdem fakt zvedavej.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jako jestli bude *cát, tak jsem teda s mojim odjezdem fakt zvedavej.
Skus nemoky Posledně jsi se do nějakých cpal v Inveltu (dle dokumentace v jiném vlákně)
Upravil Medik dne 03.10.2011 10:14
Scofield napsal:
Hoši,od pondělka mám neomezené volno až do odvolání - půl roku,rok(jak se mě bude chtít...)....Takže se mnou počítejte,ale asi pojedu solo už dřív než někdy v pět.....
Vy stejně jezdíte jak čuňata a já mám moto ještě v záběhu,nechci si ho tou vaší zběsilou jízdou opotřebovat a zamazat!!!!!!
Copak, dostal jsi "rozvodovou" kartu? No, jeď si sám, to víš, furt na tebe někde čekat a koukat, jak si tu křehotinku opotřebováváš hadrem Asi bude pršet, tak to bude trvat, než se doleštíš do Machova, i když vyrazíš ve čtvrtek
Scofield napsal:
Copak, dostal jsi "rozvodovou" kartu? No, jeď si sám, to víš, furt na tebe někde čekat a koukat, jak si tu křehotinku opotřebováváš hadrem Asi bude pršet, tak to bude trvat, než se doleštíš do Machova, i když vyrazíš ve čtvrtek
barák bude hotovej,tak se pakuj,holomku.
Když je hlad,je i husa dobrá.