Cus Pajo, nepobiram vsechny akce co se tady deji,tak se jen zeptam. Jedes jeste nejakou dalsi vetsi serii kalendaru na tisk za puvodni cenu, nebo uz je ukoncen?
I pád na hubu je pohyb kupředu
Tak dnes jsem si ho konečně u Berdy vyzvedl. Žena mi ho hned zabavila - "to budeš mít k vánocům".
Pájo díky
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
milanosor napsal:
Cus Pajo, nepobiram vsechny akce co se tady deji,tak se jen zeptam. Jedes jeste nejakou dalsi vetsi serii kalendaru na tisk za puvodni cenu, nebo uz je ukoncen?
milanosor napsal:
Zatím ještě jsou za 200 Kč, můžeš objednat
Super. Objednavku jsem poslal. Diky M.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Tak konečně už může přijít rok 2013 i do Znojma.Dnes jsem si dovezl přimo z tiskárny krásný kalendář.Všem kteří se na výrobě podíleli moc děkuji.
DOBRÁ PRÁCE
Ode dneška lze kalendáře až do 15 ledna objednávat za vyšší cenu 250Kč (10EUR).
Cena je vyšší, protože kalendáře budou vyráběny jednotlivě řekněme vždy po týdnu.
upravená obědnávka je zde:
ukončeno....
Upravil paja1 dne 19.01.2013 12:10
Pája
Ukončil jsem přijímání objednávek na letošní kalendář a chci poděkovat všem, kteří mi pomohli.
Obzvláště Petrovi Berouskovi, který letošní ročník zvládnul bez zásadních problémů.
Myslím, že nic nebrání tuto povedenou akci opět na konci roku zopakovat.
Pája
Pokud o to jde... hlásím se, že bych příští rok taky jeden chtěl :-D, snad dodám tentokrát i své fotky :-) Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ted jsem se zpozdenim otocil list v kalendari na rijen a on tam Pertla!
Uz aby byl listopad!
Upravil vevis dne 04.10.2013 10:47
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!