TomasTT napsal:
chiptdm: Je to věc názoru. Mě se právě tohle děsně líbí. A určitě to přiblíží Afriku lidem, kteří o tom mají občas úplně jiné představy. Každopádně ta rovníková oblast - tam zase moc sucho a horko není. Viděl jsem fotky z loňského května a je to ultra bahno...
mno jo, jenze ty ses tam pomalu narodil
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
spam off
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
shimanski napsal:
Tak Ewan už jezdí pod novým sponzorem, nyní jezdí za voňavky Davidoff...viz reklama v TV...
A ze ten Davidoff Adventure nie je spatny...az dorazim Pitralon, idem donho...a potom raz, az budem slavny a niekto ma v krcme zasponzoruje, tak si dam LONG DRINK.
Mate nekdo LWD nejak pohromade na DVD?
Ze bych jako s dovolenim...
Nevidel jsem ani kousek, LWR se mi libilo hodne, RtD je taky pecka, ale chybi tma Ewan, tak bych mu zase zamaval, ale LWD nemam
LWD je bida,LWR bylo lepsi,na Nat.geo to jde bouzel taky bez prekladu.Nekde jsem LWD mel,pohledam jestli jeste najdu.....ale mel jsem to v nejakym PC formatu,proste jsem to stahnul pres torrenty,nemam orig DVD.
jjj souhlasim LWD je uz takove komercni a ani toho moc z offroudu neni videt. Mám national s czech titulkama tak je to v pohode. Mám to radsi než dabingy. Taky jsem to mel staženo, ale když tomu človek nerozumi je na prd.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Me prijde nechutne komercni i RtD a LWR, tak to si nedokazu predstavit, jak na tom LWD muze bejt jeste hur :-)
Nejvic me teda odrovnava vecny vyzdvihovani hlavnich hrdinu.
V LWR se vsechno toci kolem Charlieho a Ewana, jaka je to makacka a bida, ale za nima jede celou cestu bez problemu kameraman.
To samy RtD - Simon dojel az do konce, ale nejvetsi borec je Charlie, kterej jel 3 dny..