tak já se mrknul na ten odkaz na Jardovu knihu, ale ne, nemám vůbec představu o takové vysoké ceně.
Já myslím, že se vejdu do 20-30 Euro.
to do upřesnění jak si tu cenu představuji já a jak ji eventuelně vy uvidíte rozumnou nebo ne.
Akusím to dát nějak přidat i do té ankety http://www.bmwgs....d_id=14315
Upravil Doc dne 25.04.2012 17:06
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Po 6. cyklu chemči udělán rozsáhlá kontrola a zde jsou výsledky:
(po začátečním nádoru 7x3,5cm v hrudníku a patnácti metastázách v kostech se zmenšil po 3. cyklech na 4x1,8)
nyní primární nádor 2x1 cm a dvě(2) metastázy ve dvou obrtatlech, což je vynikající výsledek. Není ještě zcela vyhráno, ale jsme na velmi dobré cestě. Pokračujií s ještě větším nadšením ještě ozařovaním hrudníku a uvidíme. Byul jsem optimistický a zvládle jsem to docela dobře, teď mám k tomu i konkrétní objektivní vyšetření, která mi to potvrzují a jde se mi do zbytku léčby o to lépe. Venceremos! Vidím světlo v tunelu!
Upravil Doc dne 08.07.2012 09:10
to jsou moc dobre zpravy, drzse!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Výborné zprávy !! Držím pěstě ať to takhle dobře pokračuje do vítězného konce
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsem se právě vrátil z tenisu. Z prvního. Jsem mrtvej, ale ... jak to říkal Venca?
"Ja su tak šťastný!"
Chtěl jsem jít "zapinkat si" tak na deset až patnáct minut, ale nakonec z toho byla hodina, ale to je jedno. Cítím se slavnostně, i když jsem vyplivl duši.
Nic v životě není zadarmo, ale to my sportovci a motorkáři víme.
VENCEREMOS!
Hezký víkend všem...
Bajéčný zprávy Docu ,náramně dobře se to čte !!!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
dastr napsal:
děláš mě radost....jen to sem hrň, jak tu svini dostáváš na lopatky....
kluci, já to sem nepíšu jenom proto, že je to to, čím teď žiju, ale protože je to velká škola. Velká škola psychologie. Kdo to prodělal sám nebo via nějaké blízké osoby, ví o čem mluvím. A protože psychologie je tady strašně důležitá, jsem přesvědčen, opravdu, že se musí jít na hřiště i s rakovinou. Aby z Tebe měla strach, ne Ty z ní. Pokud je boj vzhledem k silám přibližně vyrovnaný, kdo vyhraje: ten kdo má lepší psychologii
Presne tak, co jsem videl v bezprostrednim okoli, tak jak se nekdo poddal, zabalili to, tak to byl hodne rychly a nedobre koncici sesup. Ti co bojovali bezezbytku vyhrali a to treba i po 70ce! Tak doufam a verim, ze tohle schema potvrdis taky! Jen dej ty svini co proto!
Maiali nel Fango!