Waltr napsal:
swat a 3X>
Dále Jíří, sám jsi na můj návrh co dál někde odkazoval...nerozumím co tedy řešíš. Ale zvykl jsem si na tento tvůj způsob diskuze.
A máš pravdu o tomhle tahle diskuze není, o čem chceš diskutovat? O tom jak to má Miloš dělat, koho má vyhodit, jak má co vést? Myslím že je škoda že to nevedeš ty, tu schopnost neslouchat, a diskutovat o problémech nemá každý.
Upřímně myslím že máš s Prezim osobní problém, od počátku, nevím proč a možná je to opravdu kvůli způsobu vedení, ale je to přes hranici standartního rozdílů názorů.
To je tedy můj dojem. A nic na tom nemění to že máš ve větší části pravdu. Překračujeme své pravomoce a žádáme za stejný přečin hlavu preziho.
Ptal jsem se na to jednou Preziho, říkal že mezi vámi nic není- mě se ted tvé poznámky zdly velmi jízlivé.
Bystřo promiň, ale nic vzkazovat nebudu. Není třeba, normální lidé si najdou cetu tady i tam. A hlavně pro mě jsi uplakánek s tendencí si stále stěžovat. Pokud ti vadí reklama konkurence a ceny a já nevím co- měl jsi to řešit s Prezim. A třeba neinzerovat.
Průpovídky o tom že už to není o cestování atd. neobstojí při pohledu na první stranu- jedna nemotocyklová diskuze- a dotovaná bohužel zdejšími členy- odhlašování.
Opakuji prezi chyboval, a postoj některých členů se mi nelíbí, zvláště pro agresivitu, a odvahu vystoupit v kolektivu.
trochu mi křivdíš, ale já to unesu. V době, kdy ty jsi cenduro webem opovrhoval a měl jsi výhrady k tomu, že se tam většina z nás přesunula, jsem s prezim (a nejen já) aktivně na startu stránek spolupracoval a dával mu náměty a nápady. Řešili jsme spolu dost věcí. Vše korektně. K věcem, se kterými jsem nesouhlasil, jsem mu řekl svůj názor. Jak se stránky vyvíjely s časem a ztrácely z mého pohledu ducha a smysl, ke kterému měly sloužit, tak klesala moje aktivita. Když tady vznikla diskuze, ke které mám co říct a mám daleko více relevantních informací než máš ty, tak to asi taky není špatně. Vidím, že spoustu věcí na cenduru nevnímáš, ale nemám ti to za zlé, taky nepoznám, že se mi něco děje s motorem, dokud se úplně nezastaví. Každý umíme něco jiného. Nechci tady cenduro hodnotit. A zamysli se nad tím, jestli mě bereš do svého budoucího servisu, jako manažera pro správu tvých příjmů.
psané slovo má většinou jiný vyznam než to vyslovené..není lepší si to někde říct??Měl jsem za to že jste kamoší..a celkově bych to tak viděl.., a proto si myslím že je hloupost se kvůli rozdílným názorům na sebe zlobit
Upravil czunik dne 05.03.2012 15:31
http://czunici.ra...
Emilio Alzamora napsal:
Jen aby nebyl Miloš na školení u Preziho.....
tak zlé to nebude..ve finále...pokud jsou domluvení...nikdo nic nezmůže..pokud zisky jsou tak velké,jak se tady naznačuje..tak i to umístění zadarmo je nerozhodí...uvidíme...nechám se překvapit co se bude dít,pro mě je důležité aby rada dobrý kamarádský kup,nebo prodej nebyl zpoplatněn..potom ten web postrádá smysl....protože jinak si výrobky najdu sám ..
http://czunici.ra...
Jarda napsal:
..... i já to tak cítím, ale tu p.i.čovinu si do signatury nedám Borisi. Nedokážu si totiž za tím logem představit Preziho, spíš tam vidím ty sdružený lidi a mezi nimi i dobrý přátele... Je mi jasný, žes to tak nemyslel, což však neznamená, že se to někoho nevinnýho nedotkne
Prestoze jsem si obrazek dal do podpisu taky(lepsi zatim neni),tak moje pocity uplne nevystihuje.Navrhuju spis neco ve smyslu:Vedle sebe 2 loga bmwgs a cenduro castecne se prekryvajici.Z kazde strany panacek,kteri se snazi ta loga od sebe odtrhnout.Nikoho by to neurazelo a na nikoho neutocilo.Ja nic takoveho vytvorit neumim.
Upravil vevis dne 05.03.2012 19:55
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Víchodní němci stříleli za války do vzduchu a zustali na krku rusákum,nechci dopadnout stejně.
Upravil Kasak dne 05.03.2012 20:36
Když je hlad,je i husa dobrá.
Cim se me tahle situace dotyka? Vevis uz si se mnou neda panaka? Tonda mi neporadi s motorkou? Kubrt neprijede na kafe? Mara zrusi spolecnou dovolenou?
Aldo,to se trochu pleteš...dotkne se tě to a dotkne se to všech lidí,kteří sem chodí i jen občas pro radu a pomoc!
Vezmu si pro příklad zase do huby Zetora,ikdyž zdaleka není jedinej,kdo tak dopadl a jestli to tak půjde dál,tak ani nebude poslední.
Vem si kolika lidem pomohl sehnáním baterky...teď za to má platit.To by on sám ještě zkousnul...je to pár stovek,ale taky sehnal olej,světla,pneu.... a kdo ví,co ještě.Je toho mraky a kdyby za každou takovou pomoc měl platit byť jen "pár stovek" ,tak co asi udělá? Vys.ere se na to a nikomu nebude nic shánět.A takhle to udělají všichni ostatní,kteří májí možnost v něčem někomu pomoct,nebo něco sehnat a teď by za to měli zaplatit!
To znamená,že by se veškerá pomoc tady na webu smrskla jen na nevěcný rady,aby za to nikdo nebyl finančně popotahovanej a to se dotkne všech!
Myslím,že každýmu se občas nějakej lepší kauf docela hodí...nebo budem všichni nakupovat náhradní díly jen v Inveltu,TT,u Pardála...(nic proti nim) ,kteří si tady platí reklamu?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Většinou když se lidi semknou, aby společně vyjádřili odpor nebo naopak podpořili nějaký zásadní ideje, označí se u nás trikolórou, jinde oranžovými šátky či zeleným přelivem.., zkrátka se zviditelní.
Potud vše v pořádku - musí se s námi počítat, aneb ,,hlas lidu - hlas Boží". Cítíme, že je cos prohnilého, -rádi bychom vysvětlení, -děje se vše s tvým vědomím šéfe? -je fakt nutný hazardovat pro maximální zisky?- je šance k návratu do ,,starých zlatých časů"?... To je o komunikaci mezi správci a uživateli a k té jistě už brzy dojde.
Morabova Deklarace měla podle mně za účel ukázat, že se nejedná jen o hlouček potížistů nebo senzacechtivých supů, nýbrž že je tu hodně lidí, kteří si možnosti se zde scházet hodně váží a moc neradi by si třeba později vyčítali, že se nepokusili udělat něco pro odvrácení záhuby milovaného webu jen pro necitlivé zásahy někoho ze zákulisí.
Škoda však tu jednotu štěpit a rozmělňovat tou klukovinou v mottu - nebylo vám třeba někdy divný, že třeba pozvání na dnes už populárního Krocana se tu objeví bez horečné diskuse, jaká tady předchází pomalu každý pivní nebo výjezdní akci? Jen prostá výzva k registraci a zajištěno je vše. Cenduro není jen ta naše odlomená moravská větev - vím, že i naši severočeši a jistě i další jej mají za ten ,,svůj" webík, mají stejný vztah ke komunitě jako my zde a dokáží jeho prostřednictvím dělat akce, kde se taky rádi objevíme... Proč tedy někomu ,,chcát na totem" jen proto, že jej vytesal (možná z kradenýho stromu) konkrétní tesař?
Upravil Jarda dne 05.03.2012 21:41
Jardo, vystihl jsi to naprosto perfektně. Sám bych to za sebe nenapsal výstižněji. Jenže ten obrázek vznikl ještě v tom prvotním hnutí mysli a naštanosti, kdy jsem chtěl do Preziho trochu šťouchnout. Samozřejmě s nadsázkou a hlavně jsem si to vytvořil jen tak pro sebe. Jenže pak se to začalo šířit samovolně, bez mojí výzvy a přičinění. A tak už jsem nechtěl nic měnit, stalo se to symbolem samo o sobě a tak jsem to podpořil i jako prostředek vyjádření souhlasu s touhle deklarací, i když sám o sobě neodpovídá uplně smyslu jejího textu. Je to fakt nadsázka a myslím, že tu každej ví, že nejde o žádnou nenávist k existenci cendura jako takovýho, nebo cenduristům samotným. Jde o pozadí existence toho webu a důsledkům pro ten náš. A musím říct, že Prezi je navíc pro spoustu lidí co tu znám skutečně "panem cenduro", co cpe leho logo kam to jen jde.
No, teď už je to prostě tak a nezbývá nám než si držet palce, aby to všechno dobře dopadlo, pomohli jsme bmwgs a ostatně i cenduru k férovější a důstojnější existenci a abychom se mohli zase už dohadovat jen, kam že to vyrazíme a kde že se potkáme
Upravil morabo dne 06.03.2012 04:20
Maiali nel Fango!
Emilio Alzamora >pokecáme zase u piva, co. Já ti dám nálepku, ty mi povyprávíš jak to chodí u vás.
PS: odpověď neznám, ale vím kdo ji zná, kdo zná každou odpověď.
A teď už vážně páppá. Někde v sekci motorky.
up
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jak jsem se zpočátku vyjadřoval decentně,tak s tím teď končím.Ikdyž jsem měl docela dobrý a zaručený informace,tak to co píše Prezileaks je hustý a předčí to mé očekávání.Servítky stranou a parazity vyhubit.Možná mě to bude stát členství na tomto fóru,ale to je mi v tuto chvíli jedno.
Když je hlad,je i husa dobrá.
S Břeťou Havlem (Prezim) jsem se dohodl na ukončení spolupráce k 16.3.2012.
Aby nebyli poškozeni stávající inzerenti, bude současná reklama (i pro nové inzerenty) běžet do 31.5.2013 podle stejných pravidel. O stavu reklamy po tomto datu se rozhodnu nejspíše na základě ankety, kde si budete moc určit, jaký web chcete. Sám bych si nyní přál, aby byl web úplně bez reklamy. Vždy je důležitější přátelství, než jakékoliv peníze. Vzhledem, že se budu muset nyní věnovat inzerentům, nebudu mít tolik času na ostatní agendy webu.
Pro vyvrácení spekulací odkryji karty. Web funguje více jak pět let. Pokud jsem se správně díval do účetnictví, tak první rok byl ve ztrátě -1 tKč, druhý rok v podstatě nula, třetí rok mé příjmy kolem 8 tKč, 4. rok příjmy: 13 tKč, pátý rok (2011) mé příjmy 77 tKč. Část uvedených příjmů za rok 2010 a všechny příjmy za rok 2011 jsou jak za inzerci na bmwgs, tak z cendura. Doplním, že návrh rovného podílu byl MŮJ, chtěl jsem co nejjednodušší pravidla bez úskalí. Cenová politika byla Preziho návrh, po delší diskusi jsem ale přistoupil na jeho ceny. Každopádně zde byl prostor pro jednání, který byl dost často potřeba. Nemusí vše být tak, jak to na první pohled vypadá.
Vámi zvolený způsob revoluce však zanechal šrám na mé duši. Šlo to udělat úplně jinak, například tak, jak to udělal v této anketě-vláknu Morabo. Také se zamyslete, kdo toto celé vyvolal (nemyslím Emilia) a jaký mohl být jeho skutečný úmysl. Celé to potvrzuje i to, že nikdo za dobu 1.5 roku se mně neozval s jakýmkoliv komentářem k Preziho činnosti. Jen okrajově jsem zaznamenal postoj Bystřu. Má spolupráce s Prezim byla profesionální a přátelská. Někdo si může myslet, že jsem byl zmanipulován a Prezi zjistil jak na mě. Někdo si může myslet, že jsem pro někoho tak hloupý v tom, jaké byly mezi námi smluvní vztahy ap. Nikomu nic nevnucuji ani nemíním vyvracet nebo více vysvětlovat. Každý si může udělat obrázek sám. Je jen otázkou, zda to celé není jen čistě má věc a jen mé pravomoci a rozhodnutí. Samozřejmě chápu, že se nelíbila inzerentům změna ceny reklamy, která ze mé činnosti byla 100 Kč / měsíc a v mnoha případech ještě snížena o 50% slevu. Bylo to tenkrát takto nastaveno záměrně, nechtěl jsem vydělávat na motorkách, které byly mým koníčkem. Měl jsem radost i z toho, že z těch malých příjmů vždy něco zůstalo pro alespoň symbolickou podporu srazů. Je ale otázka, zda mou zvolená cenová politika byl vůbec správná. Pro zasmání: Při takto nastavených podmínkách, řada z inzerentů i přes vaše upozornění nechtěla a i nezaplatila ani korunu za svou hojnou komerční činnost na webu.
Každopádně vím, že od většiny z vás vše bylo myšleno v dobrém úmyslu a vážím si toho. Jen to bylo na začátku opravdu moc špatně pojaté.