Svařeč polypropylenu,plastická hmota,která je vhodná pro zhotovení rodinných bazenů,septiků,nádrží na vodu atd atd... Jak říká můj šéf PPPlast je PPPlast
sinta77 napsal:
Já "pomáhám a chráním"...., ale jsem obyčejnej pěšák...
Já také.. v bílé čepici Tak prosím nekamenovat
Nás ale je co
Upravil swat dne 10.03.2012 18:56
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já jsem workoholik,realizace všech typů podlahovin,žaluzie,a jako koníček bmw rozebírám a dávám dohromady,a mám postupně malý vrakoviště,hlavně f 650,gs,cs,nějaké r-ko a káčko,chtěl jsem vyzkoušet vše co bmw nabízí,raději nebudu psát jaké moto bmw mám nejraději(to by jste se mi smály)ale jezdím celoročně minimálně na třech typech moto.sem tam nějaký prodám.
Cestování je koníčkem ale většinu času musím vydělávat,aby bylo na cesty a najdříve pro rodinu.tolerantní(zatím)manželku a tři děti.
"Žij svůj sen"
henena napsal:
Přidám se se svou profesí.....oční optik-registrovaný optometrista Asi by jste se u mě měli stavit všichni - až vás budou bolet oči z toho čučení na bmwgs
www.optikmatuskova.cz
No,nekecej...Zetor je taky registrovanej...ale partner Jaryse
...to jsem nevěděl,že to má něco společnýho s očima...ikdyž vlastně o čoko-oku mluví pořád
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
pavlik5 napsal:
Asi 16 let mystifikuji okolí, že jsem Ajťák. "Zkusil(a) jste to vypnout a zapnout?", "Aby se Vám psala čísla, musíte stisknout tuhle klávesu. Vidíte to světýlko?". A těm nejaktivnějším prozradím, v čem spočívá tajemství klávesy Insert.
Většinou s tím vystačím.
A včem teda spočívá ?
Hele, já jsem rád, že to vím jen já... Snad mě nechceš připravit o zaměstnání? Ale napovím, má to něco společného se psaním textu. Ale jako bych nic neřekl...
henena napsal:
Přidám se se svou profesí.....oční optik-registrovaný optometrista Asi by jste se u mě měli stavit všichni - až vás budou bolet oči z toho čučení na bmwgs
www.optikmatuskova.cz
...to jsem nevěděl,že to má něco společnýho s očima...ikdyž vlastně o čoko-oku mluví pořád
Se mi asi splašeji kladiva Mistře
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
henena napsal:
www.optikmatuskova.cz
Se mi asi splašeji kladiva Mistře
Klíííd....On za to nemůže...
zetor přiložený následující obrázek: