Na ten "materiální aspekt přestupku" to určitě uhrát nepůjde, tam bych fakt viděl šanci u nějakýho překročení cca o 20% v bezpečným místě, i když naše soudy dokážou ledacos
Čau, Tom
Ja bych za sebe doporucil napsat jim dopis, že budes 9mesicu v zahranici, at Te obeznamej pak a pak to jeste odsunout.. Takhle jsem to udelal ja.. ale nevim co je v pripade ty kauce.. Ja byl zmerenej radarem a ne laplej jako Ty...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
MOTIF napsal:
Ja bych za sebe doporucil napsat jim dopis, že budes 9mesicu v zahranici, at Te obeznamej pak a pak to jeste odsunout.. Takhle jsem to udelal ja.. ale nevim co je v pripade ty kauce.. Ja byl zmerenej radarem a ne laplej jako Ty...
jasne,takze te neidentifikovali, ne? to je imho zasadni rozdil...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Auto bylo napsany na tatu, ten byl predvolanej a rekl osoba blízka.. Na te fotce jsem byl uplne detailne s mobilem na uchu.. Tak si predvolal nekdo me a ja tam poslal dopis.. Tot vse...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
MOTIF napsal:
Auto bylo napsany na tatu, ten byl predvolanej a rekl osoba blízka.. Na te fotce jsem byl uplne detailne s mobilem na uchu.. Tak si predvolal nekdo me a ja tam poslal dopis.. Tot vse...
jo ale to je myslim podchycene jeste v te pocatecni fazi. Jeho bohuzel vylozene chytili...
17 cm
JJ, byl jsem tak říkajíc chycen při činu. Uvidíme jak se to vyvine, včera jsem mluvil se svým zubařem co opravuje zuby mimo jiné policajtům, naznačil mi, že to bude umět. Tak jsem zvědav :cD
Nic moc k závidění, já jsem měl na podzim smůlu v Rakousku, na 100 mě naměřil 168(nikde nic, jen širé pole, silnice a u silnice laser na rameně policajta),policajt byl velmi slušný, chtěl jsem hned zaplatit, tak jsme jeli k bankomatu a snažil jsem se aby mi ponechal papíry, volal nadřízeným, alenepochodil, takže flastr na místě,čekal jsem tam 4 hodiny, až kámoš přijede s autem, odveze mě i motorku, sebral mě papíry- že na 14 dní, ale po týdnu přišla obsílka , že mám za měsíc správní řízení. Málem jsem se z toho posral, zapojil jsem do toho jednu známou,která v AT podnikala, která má manžela a oba syny právníky. Už při prvním pohledu na dopis konstatovala, že to bude průser. Specifikovali to jako trestný čin!, ale asi je osvítil Duch svatý, po telefonátu mé známé na jejich hejtmanství se jí podařilo toho jejich náčelníka obměkkčit a za 3 hodiny jsem měl papíry zpět. Takže 3 týdny BEZ mě stálo 4 kg na váze dolů.
Poučení: Chlapi, nepřekračujte rychlost a radši se kochejte, nestojí to za to!
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Badu napsal:
JJ, byl jsem tak říkajíc chycen při činu. Uvidíme jak se to vyvine, včera jsem mluvil se svým zubařem co opravuje zuby mimo jiné policajtům, naznačil mi, že to bude umět. Tak jsem zvědav :cD
To zijes v domneni, ze v teto, pro kazdeho jenoho cetnika zkur... dobe, bude pro tvuj pruser ryskovat vyhazov? Chlape, nebud naivni. Ver tomu, ze to dnes nikdo z nich neudela, ani kdyby mu ten zubar vyhrozoval vytrhnim vsech stolicek.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
tak jsem sam sebe pozoroval, jak jezdim.. a jezdim cca do +20 az +40 v obci NA ROVINKACH 4proudovka.
Normalne po meste jezdim svizne, ale nic moc rychle.
Mimo obec dalnice 130 tachometrovejch, 90-120 okresky.
Za tmy okresky 60-80, danice asi kilo az 110.
Jediny, co jezdim na mezi adheze jsou zatacky.
17 cm
Badu napsal:
To zijes v domneni, ze v teto, pro kazdeho jenoho cetnika zkur... dobe, bude pro tvuj pruser ryskovat vyhazov? Chlape, nebud naivni. Ver tomu, ze to dnes nikdo z nich neudela, ani kdyby mu ten zubar vyhrozoval vytrhnim vsech stolicek.
Tak tak
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
asi by bylo lepší tuto diskusi ukončit , nikdo z nás nejezdí určitě na kilometr přesně podle předpisů, ale jezdit jako prase a pak veřejně brečet a schánět pomoc, radit si jak je kdo chytrej a jak na to má degraduje tenhle web na hodně nízkou úroveň což by asi Milošovi nemělo být fuk. Čekal bych od lidí kteří chodí na toto forum trošku úrovně ale po téhle diskusi nevím co si myslet a pak se ani nedivím že všechno vypadá jak vypadá a lidi se na motorkáře dívaj jak dívaj. No na blití.Jinak jezdím protože jezdím rád. Když se budu chtít zabít vemu to zkratkou a nebudu srát ty okolo.
Hodr napsal:
asi by bylo lepší tuto diskusi ukončit , nikdo z nás nejezdí určitě na kilometr přesně podle předpisů, ale jezdit jako prase a pak veřejně brečet a schánět pomoc, radit si jak je kdo chytrej a jak na to má degraduje tenhle web na hodně nízkou úroveň což by asi Milošovi nemělo být fuk. Čekal bych od lidí kteří chodí na toto forum trošku úrovně ale po téhle diskusi nevím co si myslet a pak se ani nedivím že všechno vypadá jak vypadá a lidi se na motorkáře dívaj jak dívaj. No na blití.Jinak jezdím protože jezdím rád. Když se budu chtít zabít vemu to zkratkou a nebudu srát ty okolo.
ano, přesně, využití práv občanem je na blití a degraduje web, gratuluji!
jste zde služebně?
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekBohnice napsal:
jste zde služebně?
hlavne v nasi zk*rveny republice, kde tolik ridicu jezdi jak D*MENTI, kde je NEpozorna, NEohleduplna jizda, NEprizpusobeni jizdy podminkam... narodnim dogmatem.
Denne jezdim 130-200km, tak to vidim.
17 cm
VasekBohnice napsal:
jste zde služebně?
hlavne v nasi zk*rveny republice, kde tolik ridicu jezdi jak D*MENTI, kde je NEpozorna, NEohleduplna jizda, NEprizpusobeni jizdy podminkam... narodnim dogmatem.
Denne jezdim 130-200km, tak to vidim.
tak mě napadá taková kacířská myšlenka:
jestli ono to taky není třeba i tím prostředím, které establishment pro individuální dopravu (ne)vytváří a místo řešení příčin se z individuální dopravy stal neskrývaný zdroj sekundárního zdanění ve prospěch státu a obcí...?
Jestli Tě tak naše republika se*e, nikdo Tě tu násilím nedrží, ale bohužel ono to jinde o moc lepší není, vždyť vem si jen Británii, tam je v individuální dopravě uplatněn absolutní extrém v restrikcích a perzekucích, tam bys chtěl žít? Mě by to třeba tak nevadilo, já nepotřebuju zákony, abych se choval za volantem a za řídítky ohleduplně. Chci tím jen říct, že samotní řidiči mohou být jen částí důvodu "neutěšené situace na českých silnicích".
P.S.: najezdím cca 45.000km/rok, což je v průměru 180km za pracovní den.
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
to jeste porad neznamena, ze to nemuze bejt lepsi.
zrovna vcera to bylo na silnicich hotovy panoptikum.
17 cm
Hodr napsal:
jste zde služebně?
fuck dobrý to z nás udělali komouši, nebo jsme se tak narodili?
MOTIF napsal:
Konecne Ti zacinam prichazet na chut :-))).. Moje rec!!!
akorat nevim, jestli se treba ta houkacka nemuze nejak neprehrat vzdycky o tom premejslim...
Sundej pridavny svetla a namontuj pridavny houkacky :-))...
A k tomu, že Ti delame radost...
Nestydim se za to, že tomu obcas pustim zilou.. Je mi 24 a mam rad obcasnou sviznou jizdu.. Moje auto ma temer 300koni, motorky mam rad a nevidim duvod, proc si na NEKTERYCH usecích neuzit trosku srandy.. By me zajimalo, budu konkretni, jak treba Bluesbery jezdil, kdyz byl mlady.. Podle predpisu?? Uplne, nikdy nic??
Jinak mame s tatou autobusovou dopravu.. Jezdim normalne, slusne, nejsem zadnej "pirat silnic" ale chci mit taky z jizdy (na moto) poradnou radost dokud to jde.. za chvilku nam do moto implantuji omezovace a bude po pice...
Kdyz byl Bluesbery mlady tak se jezdilo na koni a nebo se chodilo peskyPlatilo pravidlo prave ruky a silnejsi mel prednost
Upravil xljanek dne 18.03.2012 19:12
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.