jasne ze SKF nic jinyho jen me zajima to gufero , ted se nedostanu do garaze a rad bych aby to poslali co nejdriv takze muzete nekdo zajit do garaze a zjistit zda maji prachovku nebo ne diky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Neviem čo je prachovka, ale majú 2 brity. Jeden z pružinkou a ten vrchný stierací asi tá prachovka.
Tie hliníkové vymedyováky som si už dával robiť kamošovi y duralu ale tiež nič moc nevydržali, tak zatiaľ jazdím tak.
Jinak co myslis tema hlinikovyma vymezovakama myslis zako rozperny krouzek mezi vydlici a kolem ?
Čeština můj koníček
schrek napsal:
jasne ze SKF nic jinyho jen me zajima to gufero , ted se nedostanu do garaze a rad bych aby to poslali co nejdriv takze muzete nekdo zajit do garaze a zjistit zda maji prachovku nebo ne diky
Kup s těma prachovkama je to jen lepší.tam by to ničemu vadit nemělo.
jjj dneska sme se dival a origo mamna rozete s prachovkou a v kole bylo bez prachovky tak nevim koupim s prachpvkama
Čeština můj koníček
mne vydrzely loziska ais 100 tisic.. ale jen chvili po tom utopeni off na BlueWhite party jak nas tam fotili...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
POPI: bacha Rubena nedela s prachovkou v tom romeru 25x47x7 musi tam koupit Dichtomatik
Čeština můj koníček
Schrek, najprv napíšeš že dvojbrit majú všetky a potom tam dáš odkaz kde to presne vyvraciaš. G je jednobrit a GP je dvojbrit s prachovkou. Mimochodom ja som mal v kolesách origo GP. Áno vymedyováky sú rozperné kroužky.
Si to precti poradne za mou vetou o dvojbritu je OTAZNIK a ten odkaz je taky s OTAZNIKEM a ptam se zda oznaceni WAS je tedy dvojbrit viz ty horni obrazky.
Jinak ja na zadne masine nemenil ty rozperny krouzky nikdy to nebylo treba.
Tak prepáč ja som myslel že to píšeš sarkasticky
A to mi chceš povedať že v tých vymedzovákoch nemáš vydreté drážky od gufier?
To bi si bol prvý, mimo Hicksa lebo ten v teréne nejazdí.
Upravil siso dne 24.02.2013 09:52
Tak shrek to má zánovní to by bylo špatný kdyby tam měl drážky (co stojí za řeč) Jinak já ty distanční trubky i to gufero při montáži vždy očistím a máznu grafitkou aby to nechodilo na sucho.
siso napsal:
Tak prepáč ja som myslel že to píšeš sarkasticky
A to mi chceš povedať že v tých vymedzovákoch nemáš vydreté drážky od gufier?
To bi si bol prvý, mimo Hicksa lebo ten v teréne nejazdí.
myslis jako ve vymezovakach vzadu na kyvce?
to jsem mel, koupiljsem novy vymezovaky.
---
a mmch moje loziska imho prece jen dostavaj... sice nejezdim off, ale jezdim mesto + dost rozmlaceny silnice,
Upravil hicks dne 24.02.2013 11:41
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
KUKY napsal:
na 800gs na brzd. destičkách je cca 2mm. Nevíte, jak jsou silný nový a jestli 2mm ještě stačí . Mám na nich najeto 25 tis.km. Díky
Na té činné straně desky (v obložení) je drážka která funguje informativně -podobně jako značka TWI na pneu tj.že pokud se oblož.ojede do zmizení drážky je na čase přemýšlet o výměně ,jinak mám dojem že v manuálu je uveden limit 1mm výšky obložení na desce.
Jo je to tak teď se na to koukám: Brake-pad wear limit, front
Friction pad only, without backing plate. The wear indicators (grooves) must be clearly visible.
min 1.0 mm
Přeloženo Gůglem: Třecí podložka pouze bez krycí desky. Značky opotřebení (drážky) musí být zřetelně viditelné.
min 1.0 mm
Upravil kim dne 25.02.2013 11:12