Na té první fotce, to se z toho pohledu někomu udělalo zle?
Draci, potřeboval bych poradit. Přemýšlím o kufrech od Bystřy, má někdo fotku z boku po montáži na Adv 12? S výřezem?
Jde mi o to aby nebyly kufry moc nízko, takže bych se chtěl podívat jestli to ,,mistr" vykrojí pro mě na ideální výšku, nebo to bude třeba trochu posunout. Já totíž strašně klopím
Díky.
Vjetrníku,ten koberec nebo co to je,jsi tam vlepil? A čím? A to dítě,to už k tomu bylo?
Upravil Kubrt dne 01.05.2010 15:17
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to Kubrt: je to něco jako tenký koberec...kamarádi tím čalouní auta - dodávky, obytná auta a tak...a dělal to jeden z nich, profík...já jim do toho akorát tak kecal, jak to chci
...a to ještě není vidět,jak ty reflexní proužky pěkně svítí bohužel mi to nejde pořádně vyfotit,protože ten odraz fotku vždycky pos*re ale je to good.Snad to trochu pomůže proti dalšímu "přehlídnutí"
Upravil Mr GS dne 24.07.2010 22:22
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS> Ta mapa je perfektní Kde se to dá sehnat? Škoda že není jen Evropa.
Já mám v plánu taky ťapnout tu folií na kufr, ale přemýšlím že to přilepím dookola. Nechce se mi to pročítat, ale kdyby to tady někdo měl, hoďte mi odkaz. Koukl bych jak to vypadá.
A když to tady vidím, musím říci že se bystřa posunul s tou nálepkou lepším směrem. Ta starší se mi moc nelíbí.
Není to TT je to od samolepy.com Najdeš to v pravém sloupci jak jsou slevy pro zde registrované lidi.Jedna mapa stojí 75,- takže 150 a ten arch reflexu nějak 170 myslím...ale dělaj i menší.Já mám ten 30x40cm a nastříhal jsem si to sám.
Menší je za 90 a dělají 6 barev.Já vzal tuhle,protože jsem čekal,že to bude taková ta do stříbrna a měl jsem představu takovou,že za dne by to na tech Al kufrech nebylo moc vidět,jen za šera/tmy by to fungovalo...takhle je to stejně jak pěst na oko,takže jsem si mohl vzít nějakou barevnou...ale co...
Upravil Mr GS dne 25.07.2010 09:46
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA