HAD napsal(a):
Já koupil na jaře tyhle...
http://www.w2boots.cz/produkty/atv/4-dirt-adventure/
a zatím spokojenost..
Po pár svezeních povolily a myslím docela dobře sedí.. Tak asi v hodinovým intenzivním děšti neprotekly vůbec, do potoka ale asi nebudou. Myslím takovej trochu kompromis mezi "bezpečím" a pohodlím, spíš bych se ale asi přiklonil k tomu pohodlí :-). kotníky sem si v nich zatím zaplaťbůh nelámal..
Celkem vypadají dobře.
Ponožky do toho a je hotovo.
Díky
Ahoj, měl bych možná hloupý dotaz k Oxtar Infinity - už se vůbec neprodávají nebo je nějak přejmenovali? Vybírám boty a podle toho, co jsem se tu ve všech vláknech dočetl by mi mohli vyhovovat. Plánuju použití na cestování převážně na silnici, občas lehký terén, omezeně i na chození - i když je podle mě nesmysl řešit jestli jdou moto boty vhodné na 20-ti km výlet. Od toho si kdyžtak povezu normální boty.
Případně jestli máte někdo tip na podobnou botu za rozumnou cenu - rozuměj něco "v akci" , tak budu vděčnej..
Hmmm pokud se nepletu tak oxtar jsou ted TCX? Koukni po tom jmenu.
Treba: http://www.tcxboots.com/eng/prodotti-dettaglio.php?prodotto=10
Jsou to podle me ty "oxtary"
rehmen napsal:
Ahoj, měl bych možná hloupý dotaz k Oxtar Infinity - už se vůbec neprodávají nebo je nějak přejmenovali? Vybírám boty a podle toho, co jsem se tu ve všech vláknech dočetl by mi mohli vyhovovat. Plánuju použití na cestování převážně na silnici, občas lehký terén, omezeně i na chození - i když je podle mě nesmysl řešit jestli jdou moto boty vhodné na 20-ti km výlet. Od toho si kdyžtak povezu normální boty.
Případně jestli máte někdo tip na podobnou botu za rozumnou cenu - rozuměj něco "v akci" , tak budu vděčnej..
Díky! Mozek mi už nějak neslouží a tak jsem selhal v googlování
Ještě jeden dotaz - nevíte, kde by v Praze a okolí šli vyzkoušet? Případně se domluvím v Rockway, jestli jsou schopní zařídit naskladnění pár ks na vyzkoušení. Přeci jen mám v plánu se tam stavit a koupit textilní komplet Concept nebo Adventure + další věci do výbavy...holt začínám...tak by mohla být ochota vyjít trochu vstříc
rehmen napsal:
Díky! Mozek mi už nějak neslouží a tak jsem selhal v googlování
Ještě jeden dotaz - nevíte, kde by v Praze a okolí šli vyzkoušet? Případně se domluvím v Rockway, jestli jsou schopní zařídit naskladnění pár ks na vyzkoušení. Přeci jen mám v plánu se tam stavit a koupit textilní komplet Concept nebo Adventure + další věci do výbavy...holt začínám...tak by mohla být ochota vyjít trochu vstříc
Zavolej Pardálovi do Rockway a určitě se domluvíte...
Ahoj,
já mám již dva roky boty Forma Dominator Comp, mají gelovou botku uvnitř a na chůzi i kloub. Co se týká bezpečnosti tak super ale na chození v potoku to není, ze začátku mi vadilo, že vržou... ale už jsem si zvykl..
Georgino přiložený následující obrázek:
Já jsem strašně alergickej na různý to vrzání a tak - třeba nový batoh, který jsem použil jen párkrát mi pěkně vrže a mě to strašně irituje...tvojí zprávu o těchto botách jsem již někde četl, ale to vrzání mě odrazuje
had napsal:
Já koupil na jaře tyhle...
http://www.w2boots.cz/produkty/atv/4-dirt-adventure/
a zatím spokojenost..
Po pár svezeních povolily a myslím docela dobře sedí.. Tak asi v hodinovým intenzivním děšti neprotekly vůbec, do potoka ale asi nebudou. Myslím takovej trochu kompromis mezi "bezpečím" a pohodlím, spíš bych se ale asi přiklonil k tomu pohodlí :-). kotníky sem si v nich zatím zaplaťbůh nelámal..
Tyjo, tak ty asi vyzkouším. V MMB jsem kupoval páteřák Knox a byl jsem s přístupem spokojenej. Mám v plánu tam ještě od knoxu koupit rukavice, tak tyhle boty rovnou vyzkouším
rehmen napsal:
Já jsem strašně alergickej na různý to vrzání a tak - třeba nový batoh, který jsem použil jen párkrát mi pěkně vrže a mě to strašně irituje...tvojí zprávu o těchto botách jsem již někde četl, ale to vrzání mě odrazuje
Zvyknout se dá na všechno,, když nejsem línej, tak na to nastříkám nějakej konkor nebo WD a chvíli to nevrže...ale zase všichni ví, že jdu a nezapomnou mě někde....
Upravil Georgino dne 26.06.2013 17:46
na off road jezdeni mam TCX. Ted jsem mel v Cerny Hore a Albosce poprvy Sidi Adventure. Vyborna bota. Sucho i ve velkym lijaku. Da se v nich chodit, coz u tech plastaku moc dobry nebylo. Jsou dost pevny, na takovy bezny situace, co te potkaj pri jizde v off s nalozenou masinou. No a vrzou jak prase, coz me ale nevadi. Pomerne drahy, ale ve srovnani se Santiagama, co jsem mel na cestovani predtim, je to uplne jinej pocit. Pocitove je ta bota daleko bytelnejsi. za me dobry!