Tak su z5
Díky Aldovi za super akcičku, konečně si můžu přiřadit xichty k nicku na fóru. V pátek dobrá kalba . Tak zas někdy příště
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak se Vám počasí nakonec vyvedlo, co?! Moc mne štve, že jsem nemohl přijet, ale byl jsem celou sobotu pryč a vydělával kačky...
Tak snad na příštím sraze už nebudu chybět...
KTM 1190 Adventure R
Charlie napsal:
Nádherně jsem se projel, získal něco gastronomických zážitků, poznal prima partu motošílenců... takže ALDO díky a zase někdy na viděnou.
Jak jsme mluvili o té nové restauraci, kde je možné si na vlastní kůži vyzkoušet, jak se žije nevidomým, tak zde je bližší info: http://www.podkri...
Charlie
jo bylo to dobry, i kdyz jsem se stavil jenom na chvilku
Rozhodne jsem narvanej informacema, ktery jsem potreboval...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
DÍKY ALDO ZA SKVĚLE ZORGANIZOVANOU AKCI.
Jsem rád,že jsem tě do toho uvrtal...
Moje fotky zde: http://bigr.rajce..._BMWGS.CZ/
PS. Co Bandit? Dojel?
Upravil BIGR dne 20.07.2008 18:13
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Swat diki za cestu ktorou si nás viedol na misto srazu.Videl som zas kus niečoho pekného.Alda zorganizoval si tú projižďku dobre ak v tom boli aj nekdo další čo ťi pomohli tak to bolo dobre naplanované.Pekná priroda
byla to velice povedena akce diki aldo a zaroven se omlouvam že sem se rano u stanu nedostatečně rozloučil měl sem stresi stím posran.klíčem dom sem nakonec dojel a musel sem ku praze vyhnat svojí pan mámu s nahr klíčem pač sem se nedostal do nádrže jinak doma klíč funguje i zlomenej a jak ho dostanu ven ze spínačky to budu řešit v tydnu doufám že to pujde
když ho miluješ není co řešit
Aldo,
díky moc za skvělou akci,
moc mě mrzelo, že jsem mohl pobýt pouze sobotu,
ale i tak to rozhodně stálo za to.
Luboš
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Super akce :-) Už se těším na další... Díky klukům za sobotní off, moc se mi to líbilo, snad jsem jako bábofka nebyla zase taková přítěž Akorát mi chalani budete muset pomoct narovnat řidítka
Baforský fdoleček forever....
Super akce.Hlavne,ze me nestaveli policajti cestou domu.0,7 promile jsem mel jeste u snidane. Ale tak ze 4 to holt chvili trva.
Bohusu,zes neprijel? Do 5 do rana jsme na tebe cekali.Kde jsi byl?A s kym?!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!