Protože se všechno tak nějak s.e.r.e, počínaje mojí nepojízdnou motorkou a nejistým počasím (tím pádem nejistou účastí) jsem nucen OFF road vyjížďku zrušit.
Místo toho domluvím přístup na offroadovou trať (a poloprofesionální fotografování) a kdo by chtěl brody atd., snad bude na místě někdo s TOPO mapama, kdo by skupinku protáhl po okolí.
Já na zapůjčené motorce jet OFF nemohu a už nemám nikoho, kdo by vyjížďku vedl.
Omlouvám se těm, kterých se to týká, snad si účast nerozmyslíte.
OFF vyjíždku jsem zrušil já - tedy svou účast na vedení vyjíždky a to z důvodu malého počtu zájemců o OFF a MÉMU! předpokladu,že vzhledem k počasí to bude ještě bídnější s účastí...
jinak počasí jako takový by asi Offu samotnému vadilo míň jak silniční vyjížďce jen by to bylo trošku težší....
Nicméně myslím,že i zde ve foru to bylo zmíněno,že ke zrušení může dojít dle zájmu....
Odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil. OFF bude! Ale trošku jinou formou.
Budou vytyčené body a úkolem bude je všechny navštívit, vyfotit u toho motorku. Kdo to najede s nejmenším počtem kilometrů vyhrává bludišťáka.
Doporučuje se navigace a foťák (nebo mobil s fotákem).
Trasu připravuje kamarád Jirka, který s tímto nápadem přišel. Bude i na místě srazu a bude se ho možno zeptat, jestli to lze zvládnout i formou ON roadu (tam ale ty kilometry naskáčou).
xHackerM napsal:
Odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil. OFF bude! Ale trošku jinou formou.
Budou vytyčené body a úkolem bude je všechny navštívit, vyfotit u toho motorku. Kdo to najede s nejmenším počtem kilometrů vyhrává bludišťáka.
Doporučuje se navigace a foťák (nebo mobil s fotákem).
Trasu připravuje kamarád Jirka, který s tímto nápadem přišel. Bude i na místě srazu a bude se ho možno zeptat, jestli to lze zvládnout i formou ON roadu (tam ale ty kilometry naskáčou).
hlavně sundej ten kufr... se světlama si poradím akorát jsem dnes objednal novou sadu kleští tak je otestuju jak stříhají
... servis a diagnostika BMW Motorrad
hele dejte bacha.. ma bejt fakt zima.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
racek napsal:
Hicksi neboj a přijeď taky. Máš najetej milion na motorce tak se přijeď ukázat ať je nás víc. Jsem zvědavej kolik nás dorazí. Těšim se.
ja bohuzel urcite nedorazim...
- jeste jsem si neprevzal moto
- pokazdy co ted vyrazim na skutru, jsem okamzite nemocnej
- je riziko, ze posoli :(
Upravil hicks dne 25.10.2012 10:08
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na důležitých křižovatkách v okolí pensionu budou rozmístěné žluté cedule s logem BMWGS.cz a směrovou šipkou. Formát je A3, tak to snad nikdo nepřehlédne.
V tomhle kraji se vyzná každej, aniž by to znal. Máme tu ty vychytávky, kterým se říká ukazatele a dokonce fungujou
Hele Michale v kolik tam mám zítra přijet, abych stihl véču?
BTW, nepojede někdo přez Plzeň, že bych to nemusel hledat sám?
Labus01 napsal:
V tomhle kraji se vyzná každej, aniž by to znal. Máme tu ty vychytávky, kterým se říká ukazatele a dokonce fungujou
Hele Michale v kolik tam mám zítra přijet, abych stihl véču?
BTW, nepojede někdo přez Plzeň, že bych to nemusel hledat sám?
Cedule budou docela výrazně žlutý, záleží na jejich trvanlivosti...
Já tam jedu už kolem oběda, rozvozit ukazatele a projet si okolí pro připomenutí... Jinak počítám, že lidi začnou jezdit tak od 17. hodiny... Večeře bude asi individuální jak lidi dorazí... Volala mi paní, že prý druhou (sobotní) večeři bychom udělali vepřo-knedlo-zelo a já na to co? A já na to kývnul...
Z Chotíkova pojede skupinka, napiš Rubigsovi jestli tě vezmou...