mě se vulgárnost příčí, proto jsem se od jisté doby přestal ve vlaknu vyjadřovt
btw, tak jako se mi nelíbil emilio styl hulvátství
a vůbec nic na tom nemění, že někdo se ho zastane, tak jako emilia, mluvíc o tom , "že u stolu je jinak bezva parťák"
já osobně když si znova přečtu, co jsi H napsal myslím Waltrovi, je to běs
(a je mi jedno, jestli jsi chytrej nebo ne), měl by ses stydět
Upravil Doc dne 02.09.2012 08:18
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal:
já osobně když si znova přečtu, co jsi H napsal myslím Waltrovi, je to běs
(a je mi jedno, jestli jsi chytrej nebo ne), měl by ses stydět
Doci to je zase tvuj klasickej vykrik ze tmy... tam byl dlouhej vyvoj, o kterem zase nevis, kde se jeho majestat choval k Waltrovi, dnes uz muzu rict, nezaslouzene korektne
na Waltra neplati zadne rozumne argumenty, porad si dokola, po tisici, jede ty svoje neuveritelny pateorie.
Mozna bys ho mel prizvat na to ase slusnacky forum... akorat on vlastne asi neumi recky. A vlastne ani anglicky.. no a ani poradne cesky
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
petrs napsal:
Ja bych to moc neresil. Holcina je mlada a ma pocit ze udelala neco vyjimecneho. No a ze jela sama? Hmmm.... Takovych uz bylo i pred ni... Az trochu vic dospeje, utribi si nazory a pak bude psat jinak. Cestovani po civilizovane Evrope neni zadny velky pocin. At jiz ji je 20 nebo 40... Vsude dostatek zazemi a pomoci v pripade nutnosti. Benzinky a servisy na kazdem rohu, a fungujici nemocnice jakbysmet. Projdete si ADV rider. Podobnych holek je tam pomerne dost. A ze by si nahodou udelala bebicko a nemela kamarady okolo? On uz by ji nekdo do nemocnice dotahnul... To same by se ji mohlo stat nekde na projizdce po CR. Zapadnutych visek a silnicek kde par hodin neprojede auto mame taky dost. Poplacali byste ji po ramenou i za solo jizdu po Sumave?
Ja ji to neberu. Je fajn ze jela. Neco videla a mozna si to uzila, byt to popisuje jako "horor".
naprostý souhlas. Ani v mých očích toto není extra výkon v dané destinaci. Je to plnoletý člověk, který má možnosti cestovat, tak je využívá. Západní Evropa není v ničem jiná než ČR. Zvolila si trasu, která měla pro ni nějaký význam a pak na m.cz jen sdělila, jak se "fajně" projela. Obdivovatelé se najdou vždy, protože pro někoho je cesta za naše hranice kterýmkoliv směrem obrovské dobrodružství, ať je to z důvodu jazykové bariéry či různých předsudků nebo strachu z řešení problémů v cizině vzniklých. Je jedno, kdo cestu podniká, jestli žena nebo muž. Pro mne je zajímavý třeba výkon Katky Vrábelové, která ve svém věku toho dokázala podstatně více.
Jen jednu věc nechápu, že Kuba (Hicks) ve 4.příspěvku vyjádřil svůj názor a dalších 9 stran se 80% lidí naváží do něj.
edit: založte anketu - tleskám/netleskám
Upravil 3X dne 02.09.2012 10:48
"Koňské povozy, psi, osli, hory, kopce, řeky a do toho ženská na stopětadvacítce. Kdo tohle zase vymyslel…"
....
JE to na 90% attention whore a snazi se tezit vicemene jenom z toho, ze nema pindoura. To je proste... levne...
Upravil hicks dne 03.09.2012 09:08
17 cm
hicks napsal:
JE to na 90% attention whore a snazi se tezit vicemene jenom z toho, ze nema pindoura. To je proste... levne...
Hicksi, tvoje mise zde na webu je taky na 90% attention whore
ted jsi mne dostal
17 cm
petrs napsal:
Ja bych to moc neresil. Holcina je mlada a ma pocit ze udelala neco vyjimecneho. No a ze jela sama? Hmmm.... Takovych uz bylo i pred ni... Az trochu vic dospeje, utribi si nazory a pak bude psat jinak. Cestovani po civilizovane Evrope neni zadny velky pocin. At jiz ji je 20 nebo 40... Vsude dostatek zazemi a pomoci v pripade nutnosti. Benzinky a servisy na kazdem rohu, a fungujici nemocnice jakbysmet. Projdete si ADV rider. Podobnych holek je tam pomerne dost. A ze by si nahodou udelala bebicko a nemela kamarady okolo? On uz by ji nekdo do nemocnice dotahnul... To same by se ji mohlo stat nekde na projizdce po CR. Zapadnutych visek a silnicek kde par hodin neprojede auto mame taky dost. Poplacali byste ji po ramenou i za solo jizdu po Sumave?
Ja ji to neberu. Je fajn ze jela. Neco videla a mozna si to uzila, byt to popisuje jako "horor".
naprostý souhlas. Ani v mých očích toto není extra výkon v dané destinaci. Je to plnoletý člověk, který má možnosti cestovat, tak je využívá. Západní Evropa není v ničem jiná než ČR. Zvolila si trasu, která měla pro ni nějaký význam a pak na m.cz jen sdělila, jak se "fajně" projela. Obdivovatelé se najdou vždy, protože pro někoho je cesta za naše hranice kterýmkoliv směrem obrovské dobrodružství, ať je to z důvodu jazykové bariéry či různých předsudků nebo strachu z řešení problémů v cizině vzniklých. Je jedno, kdo cestu podniká, jestli žena nebo muž. Pro mne je zajímavý třeba výkon Katky Vrábelové, která ve svém věku toho dokázala podstatně více.
Jen jednu věc nechápu, že Kuba (Hicks) ve 4.příspěvku vyjádřil svůj názor a dalších 9 stran se 80% lidí naváží do něj.
Koukám,že by se vlastně měla stydět,že si vůbec dovolila někam jet a následně to dát ostatním na vědomí.Když tady někdo vystaví cestu do Turecka jako děsnou Asijskou štreku tak je klid po pěšině,ale když holčina sama projede na dváce 11000km je to špatně.No nic vraťme se ke gumám a oleji.
sadilek napsal:
Koukám,že by se vlastně měla stydět,že si vůbec dovolila někam jet a následně to dát ostatním na vědomí.Když tady někdo vystaví cestu do Turecka jako děsnou Asijskou štreku tak je klid po pěšině,ale když holčina sama projede na dváce 11000km je to špatně.No nic vraťme se ke gumám a oleji.
Ne, vůbec né-é, proč by se měla stydět?
To, jakože, nesmíme vyjádřit na fóru každý svůj názor ?
Smutné....
Mě prostě nesedí její styl i psaní......
Nejde o pohlaví, barvu pleti či vyznání nebo věk, jen mám pocit, že někdo lítá po světě (třeba to Turecko - jak zmiňuješ) jen pro poplácání po rameni a obdivné vzdechy všudypřítomné koorty..... v duchu "fajně jsem se projel" a vy mi tleskejte.....
.... a jen tak na okraj - JÁ nevěřím, že jela sama....
sadilek napsal:
sadilek napsal:
není to špatně, že napsala, stydět se za to taky nemusí. Být to moje dcera, jsem na ni pyšný, ale z mého pohledu to není žádný extra výkon pro tleskání. Kdyby to jel 20ti letý chlap, je to jiné? Protože má cop, nesednu si na zadek.
A "dváca" je snad taky normální motorka nebo se pletu? K její postavě a výšce ideální. Asi by to byl výkon, kdyby to jela na velké GS.
sadilek napsal:
Sadilek přeci taky jenom vyjádřil svůj názor
neprekrucuj, koloušku
cele tohle vlakno je o zatracovani vsech, co si dovolili te holcine netleskat jak zbesili.
17 cm
Já si myslím že je to vysněné Hicksíkovo flame vlákno ve kterém si libuje
A to že je tu vzájemné napadání je pro něj klad.
Nechápu tuto zálibu, ale naučil jsem vedle ní žít Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Nechápu tuto zálibu, ale naučil jsem vedle ní žít
kecas, puso
17 cm
Uvažoval jsem, jestli má smysl vůbec na celou tu diskuzi nějak reagovat ale nakonec proč bych nemohl říct co si myslím.
Pro někoho je "dobrodružství" přejet z domova třeba 500km do rakouských Alp. Skutečně znám lidi, kteří na motorce jezdí a jezdí prakticky celý rok třeba do práce ale nejdál byli na 200km projížďce, protože třeba jejich motorka je slabá, oni nemají ani peníze na benzín na nějakou motodovolenou po Evropě apod. Pro takové lidi je cesta např. do Benátek, St. Tropez nebo na jih Španělska opravdu největší životní výkon (nic delšího a zajímavějšího nikdy nejeli). Když ještě k tomu neumí vůbec cizí jazyky a dělá jim problém zaplatit u pumpy a odpovědět na jakoukoliv otázku prodavače v krámu nebo recepčního v kempu, tak to je ještě horší. Kdysi jsem jezdil s klubem, kde jsem potkal spoustu lidí, kteří opravdu poprvé v životě někam jeli dál než "kolem komína" a byli z toho úplně hotoví, protože sami by třeba nikdy na obyčejný sraz do Itálie nejeli. Absolvoval jsem cestu do Německa, kde s námi jela motorkářka na 250ccm Hyosungu, bylo to docela hustý, protože na motorce, která vyvine 110km/h po desetiminutovém rozjezdu (a to nesmí foukat protivítr), je předjetí každého kamionu masakr.
Nikdy by mě nenapadlo kritizovat nikoho za jakoukoliv cestu a tím spíš holčinu, která si "dovolila" napsat reportáž. Upřímně řečeno, když si přečtete některé cestopisy třeba ve straších Motoroutech, tak lidi na opravdu kvalitních a silných motorkách vyrazili z domova, u přehrady si otevřeli první paštiku, další paštiku si dali na Grossglockneru, postěžovali si, že kus chleba tam stojí 5x tolik co doma, přespali na kraji lesa a posnídali paštiku... a takhle to rozepíšou na tři stránky. Pro ně to je třeba taky dobrodružný výkon, pro někoho jiného je to nudná vyhlídková vyjížďka. Měl jsem kamaráda, který se v poledne rozhodl že se jede projet a když jsem mu večer volal, už byl ubytovaný na Edelweisshutte a další den dojel na Sardinii. Vykoupal se a za noc dorazil domů. Na určitých motorkách je prostě 1000km jako pro jiného třeba 300. A naopak, na slabší motorce je denní dávka několik málo stovek kilometrů v provozu v zahraničí to samé, jako pro vás třeba těch 1000.
Ten styl psaní a vůbec cestopis a destinace mě vůbec nevadí. Když se vám to nelíbí, tak to číst nemusíte. Jsou cestovatelé (chlapi i ženský), kteří jezdí fakt zajímavé destinace, opravdu adventure ale články od nich jsem nikdy nečetl, protože na psaní nemají čas, fotky mají jen z mobilu za jízdy, protože je focení moc nebaví ale třeba umí zajímavě vyprávět, pokud má člověk to štěstí, že si je někde může poslechnout. Někteří mají cestování jako životní styl, jsou na cestách doslova celé roky, nemají už žádný domov, své domy prodali nebo nikdy žádné ani neměli a domov mají tam, kde právě jsou. Znám taky takové - určitě jsem jako příklad dával angličanku Lindu, která před pár lety projížděla ČR během své cesty ze Španělska do Asie a nakonec skončila v Austrálii. Jela sama na DR650 a to ve věku 60 let. http://haefale.de...
Psala si blog, dávala fotky na web a protože je jedním ze zakládajících lidí fóra horizons unlimited, dost se o její cestě vědělo. Ona neměla nějaké zásadní sponzory, vyrazila s tím, co měla (prodala domek ve španělsku), prodala staré bmw a koupila a nechala si upravit to DRko a když jí na cestě peníze docházely, tak učila angličtinu nebo hudbu třeba měsíc v pákistánu apod. Přijde mi to větší výkon, než když někdo sežene desítky sponzorů, kteří mu dají techniku a prostředky na cestu. Obdivuju cestovatele, kteří jedou "za své" a jak píšu, z pohledu toho člověka může být trip do Španělska větší dobrodružství než pro jiného cesta do Indie.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
...absolvoval jsem cestu do Německa, kde s námi jela motorkářka na 250ccm Hyosungu, bylo to docela hustý, protože na motorce, která vyvine 110km/h po desetiminutovém rozjezdu (a to nesmí foukat protivítr), je předjetí každého kamionu masakr....
Mám podobnou zkušenost. Kamarádova žena (45+) si udělala asi před 4 lety řidičák na motorku. Kamarád jí koupil funglovku Kymco 125 a začala jezdit, někdy sama, někdy s náma. Druhý rok jsme jeli k Baltu (její první jízda do zahraničí), my na 12GS ve dvou, kamarád na F650 a ona na té dváce. Jasně že to byl chvílema opruz, ale ona statečně držela tu dvácu pod krkem a večer jsme na ten Usedom z Liberce dojeli (necelých 600 km za den - okresky, státovky, kousek dálnice jen okolo Sczeczina). Nikde jsme to nepsal - není to pro ostatní až tak zajímavé, ale pro ni to byl určitě velmi solidní výkon. A to nejela sama, nebylo jí dvacet a byla vlastně jen kousek od komína. Zpátky jsme jeli přes Berlín a těch masakrů při předjíždění každýho náklaďáku jsme si užili habaděj...
Ono totiž z kokpitu třeba GSA vypadá každý ujetý kilometr trochu jinak, než z kokpitu dvácy, stejně jako schopnosti kluka/chlapa jsou jiné než u ženský/holky.
A k tý holčině - asi to není výkon úplně heroický, ale rozhodně to není nic běžného - kolik procent lidí z její generace by něčeho podobného bylo schopno a kolik z nich by se k tomu skutečně odvážilo? Nevím, asi moc ne... Moje dcera by to tedy určitě nedala (asi bych ji přetrhnul jak hada ).
Za mě - není nutné před ní padat na zadek, ale rozhodně si nezaslouží posměch ani znevažování.
PS: Kamarádky Kymco už je dva roky fuč, pak chvíli zkoušela R850R, teď má Kawu 500 (čopra) a jednou možná bude i GS
PPS: Ti co to moc neberou asi mají za sebou odvážnější cesty do drsnějších končin, ale každý musí nějak začít, že. Třeba se ta holčina jednu projezdí a propíše i k jejich obrazu.
BMW GS = stroj na radost
TomasTT napsal:
...absolvoval jsem cestu do Německa, kde s námi jela motorkářka na 250ccm Hyosungu, bylo to docela hustý, protože na motorce, která vyvine 110km/h po desetiminutovém rozjezdu (a to nesmí foukat protivítr), je předjetí každého kamionu masakr....
Mám podobnou zkušenost. Kamarádova žena (45+) si udělala asi před 4 lety řidičák na motorku. Kamarád jí koupil funglovku Kymco 125 a začala jezdit, někdy sama, někdy s náma. Druhý rok jsme jeli k Baltu (její první jízda do zahraničí), my na 12GS ve dvou, kamarád na F650 a ona na té dváce. Jasně že to byl chvílema opruz, ale ona statečně držela tu dvácu pod krkem a večer jsme na ten Usedom z Liberce dojeli (necelých 600 km za den - okresky, státovky, kousek dálnice jen okolo Sczeczina). Nikde jsme to nepsal - není to pro ostatní až tak zajímavé, ale pro ni to byl určitě velmi solidní výkon. A to nejela sama, nebylo jí dvacet a byla vlastně jen kousek od komína. Zpátky jsme jeli přes Berlín a těch masakrů při předjíždění každýho náklaďáku jsme si užili habaděj...
Ono totiž z kokpitu třeba GSA vypadá každý ujetý kilometr trochu jinak, než z kokpitu dvácy, stejně jako schopnosti kluka/chlapa jsou jiné než u ženský/holky.
A k tý holčině - asi to není výkon úplně heroický, ale rozhodně to není nic běžného - kolik procent lidí z její generace by něčeho podobného bylo schopno a kolik z nich by se k tomu skutečně odvážilo? Nevím, asi moc ne... Moje dcera by to tedy určitě nedala (asi bych ji přetrhnul jak hada ).
Za mě - není nutné před ní padat na zadek, ale rozhodně si nezaslouží posměch ani znevažování.
PS: Kamarádky Kymco už je dva roky fuč, pak chvíli zkoušela R850R, teď má Kawu 500 (čopra) a jednou možná bude i GS
PPS: Ti co to moc neberou asi mají za sebou odvážnější cesty do drsnějších končin, ale každý musí nějak začít, že. Třeba se ta holčina jednu projezdí a propíše i k jejich obrazu.
naprostý souhlas...a jestli jsem dobře četl..nikdo neznevažuje výkon..jen není proč padat na řiť
http://czunici.ra...