Všechno jde když víš jak na to.
Nebo co konkrétně ti nejde?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Napiš potom prosím tě jestli byla ta kvalita lepší z toho uložto než z youtube ju.
Jsem to skoukl. To video v originále je 100 a 1. Jutůb to pošle do kytek.
Moc pěkný obraz, barvy atd.
[quote]ripper napsal:
Tu je ukázka levné HD kamery ACT20. Nedá se to samozřejmě srovnávat s GoPro či jinými, ale je mnohem menší a levnější (cca 1400 Kč).
Má úhel 120 st.
Ať koukám, jak koukám, vidím jí prodávat nejlevněji za 1999,- Kde jsi jí vzal za 1500,-? To je zajímavá cena.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
[quote]ripper napsal:
Tu je ukázka levné HD kamery ACT20. Nedá se to samozřejmě srovnávat s GoPro či jinými, ale je mnohem menší a levnější (cca 1400 Kč).
Má úhel 120 st.
Ať koukám, jak koukám, vidím jí prodávat nejlevněji za 1999,- Kde jsi jí vzal za 1500,-? To je zajímavá cena.
Ale musíš dávat pozor, aby to byla ta novější verze, která má úhel 120 st., ty starší měli jenom 60 st. Vizuelně vypadají skoro stejně.
Upravil ripper dne 20.11.2012 12:20
Medik napsal:
[quote]ripper napsal:
Má úhel 120 st.
Ale musíš dávat pozor, aby to byla ta novější verze, která má úhel 120 st., ty starší měli jenom 60 st. Vizuelně vypadají skoro stejně.
Aha, tam by mě to nenapadlo. Tam nakupuju jenom použité díly. Dík.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nikde jsem to nevyčetl, ale kolik má gp3 úhel záběru ?
Těch kamer je teď fakt tuna. Ani jsem netušil, že akční kameru dělá třeba JVC. Je docela pěkná, má displej atd ale nemají k ní vůbec příslušenství.
Já zatím čekám, chci koupit něco, co bude mít slušný datový tok a 1920/60fps. Nová GoPro vypadá dobře (taky stojí docela dost) ale pořád to není to, co bych viděl jako úplně super nejlepší volbu. Mít možnost dívat se na to, co natáčím na řídítkách, je pochopitelně výhoda. A je mi celkem jedno, jestli to bude propojený kabelem nebo bezdrátově ale už mám dost záběrů natočených "trošku mimo osu", které jsou potom na dívání šílený.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Mít možnost dívat se na to, co natáčím na řídítkách, je pochopitelně výhoda. A je mi celkem jedno, jestli to bude propojený kabelem nebo bezdrátově ale už mám dost záběrů natočených "trošku mimo osu", které jsou potom na dívání šílený.
Jak se u takových kamer řeší pády, nepřetrhne se hned kabel od helmy k řidítkům? Tady bych viděl bezdrát, jako velikou výhodu.
TomasTT napsal:
Mít možnost dívat se na to, co natáčím na řídítkách, je pochopitelně výhoda. A je mi celkem jedno, jestli to bude propojený kabelem nebo bezdrátově ale už mám dost záběrů natočených "trošku mimo osu", které jsou potom na dívání šílený.
Jak se u takových kamer řeší pády, nepřetrhne se hned kabel od helmy k řidítkům? Tady bych viděl bezdrát, jako velikou výhodu.
Kabelový znám vlastně jen POV VIO a tam je jednotka uchycená v takových "prstech", takže když za kabel škubneš, tak to vyskočí celé. Ale většinou se to nedává na řídítka když máš kameru na helmě, to je logický dát si tu jednotku na prsa a kdybys vycestoval z motorky, tak letíš i s tou hlavní jednotkou.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Zklamani u gopro HD2: kameru jsem mel pridelanou na snowboardu prisavkou. Drzelo to tam solidne az me to prekvapilo. Kryt kamery se odlomil v tom uchyceni(jakoby se vytrh kus toho krytu) pri dopadu ze skoku a to pri nikterak velkym proste jen skok na horizontu. kameru jsem nastesti nasel. Myslim ze pri padu na motorce je hned jasna. Tot muj postreh o gopro. F 650 GS (00)