kaca napsal:
Neboj, KSČ tě zbaví volby co dávat na BMW. Maximálně tak na Dněpra.....
a Jawa bude o5 vyrábět inovovanou 350tku, kterou bude vyvážet nikdo neví kam...
...do zemi, kde budou mit narizeno ji kupovat...
Prodáš svoje 8kilo a tu jawku koupíš ty aby jsi ukázal lidem že změna nemusí být vždy k lepčímu
Jak "prodáš"...8kilo bude zabaveno jako spousta jiných buržoazních přežitků
Já bych nic neprodával, bude měna a o peníze přijdeme.
Už se to děje ,ne měnou,jsme už dál a metody jsou sofistikovanější jen si toho někteří ještě nevšimli http://www.youtub..._SA0aB7w7A
Upravil kim dne 18.10.2012 13:38
Michal napsal:
Au,au pěkně se to tady vybarvilo Kdo dneska volí komouše tak je to minimálně neucta k lidem který proti tomuhle totalitnímu režimu celej život bojovali a byli za to zavíraný a stíhaný. Jelikož tady si většina lidí neváží nikoho a ničeho tak neni důvod se ted divid.Odůvodnovat volbu komoušů potrestanim druhých stran jsou jen nesmyslný alibi.
Milý michale, každý fanatismus je průser i ten, co zde prezentuješ. Zažil jsem ho na vlastní kůži z opačné strany. Pokud zde budou takovéhle názory, nemáme šanci stát se demokratickou společností, papouškuješ pravdy, které jsi asi nezažil. Nemůžeš za to, Komunisti mě vycvičili v tom, že nevěřím co mi kdo předkládá, nevěřím černobílým řešením. To evidentně dnešní generaci chybí, věří tomu, co je jim předkládáno bez výhrad, nezkoumají co je za tím. Jsou lehce zmanipulovatelní, mě kalouse nezblbnul, ani nikdo jiný, přemýšlím na rozdíl od těch, co nadávají a nejdou k volbám. Nejsou špatní komunisté, hodní ODs, vynikající TOPáci, jsou jen dobří a špatní lidé, ty špatní patří do jeleního příkopu - dle naší tradice, ti dobří do čela. Není otázka jestli ano nebo ne, dneska je už jen otázka kdy, jak doufám.
Ty vole ty ses hustej.Fanatismus? Nejdriv si najdi co to znamena a papouskovat fakt nemusim. Je videt,ze me neznas. Jak koukm v profilu ani carka takze ani nevim co jsi zac. Asi nejakej rudej synek co? Anonymni psani vam slo dobre to vim.
Člověk aby se bál prezentovat vlastní názor.
Mimochodem mě napadlo, že je zvláštní že po evidentním neůspěchu se hledají důvody v nízké ůčasti a podobných sračkách. I tady se řeší co kdo dělal na****, kdo je jaký zloděj a vrah, jen ta vlastní sebereflexe chybí. Může pak jakýkoli výsledek voleb vyvolat onu vytouženou změnu postojů a přístupu?
Všichni jsou spokojeni, stačí postrašit co by tady komáři udělali, lidé se předhánějí v hrůzostrašných historkách a to že jsme neudělali nic my se jaksi vytratí.
V pořádku hoši, tohle potřebují, vyhraněné lidi, neschopné připustit cokoli pozitivního z druhého tábora. To se pak nemusíme vůbec starat, oni si ti naši voliči sami najdou důvod proč nás volit.
Ještě bych si dovolil jednu studii, je mi jasné jaké spektrum voličů je zde ve většině, svým způsobem si myslím že do něj zapadám i já. Nicméně si nemohu dovolit jakýmkoli způsobem deformovat výsledek voleb, třeba tou ůčastí. Zavání mi to stejnými manýrami, kdy jsem přesvědčen že u spousty movitých lidí dojde časem k ztrátě reálného pohledu na svě až k pocitu vyššího levelu. Prostě si najdeme ,,skutečný důvod" chybí chlapský postoj, a pocit zodpovědnosti. Že pane Bílek.
CO takhle zkusit každý řešit toho co jsem volil a on neuspěl.
Nezajímají mě komusiti, nebudu je podporovat (špatná reklama je lepší než žádná)
zajímá mě proč to ti mí nechali dojít tak daleko.
Už vidím jak Rossi řeší že Honda jsou šikmocí plagiáti, místo diskuze se svými techniky.
Uf...
Waltr napsal:
Člověk aby se bál prezentovat vlastní názor.
Mimochodem mě napadlo, že je zvláštní že po evidentním neůspěchu se hledají důvody v nízké ůčasti a podobných sračkách. I tady se řeší co kdo dělal na****, kdo je jaký zloděj a vrah, jen ta vlastní sebereflexe chybí. Může pak jakýkoli výsledek voleb vyvolat onu vytouženou změnu postojů a přístupu?
Všichni jsou spokojeni, stačí postrašit co by tady komáři udělali, lidé se předhánějí v hrůzostrašných historkách a to že jsme neudělali nic my se jaksi vytratí.
V pořádku hoši, tohle potřebují, vyhraněné lidi, neschopné připustit cokoli pozitivního z druhého tábora. To se pak nemusíme vůbec starat, oni si ti naši voliči sami najdou důvod proč nás volit.
Ještě bych si dovolil jednu studii, je mi jasné jaké spektrum voličů je zde ve většině, svým způsobem si myslím že do něj zapadám i já. Nicméně si nemohu dovolit jakýmkoli způsobem deformovat výsledek voleb, třeba tou ůčastí. Zavání mi to stejnými manýrami, kdy jsem přesvědčen že u spousty movitých lidí dojde časem k ztrátě reálného pohledu na svě až k pocitu vyššího levelu. Prostě si najdeme ,,skutečný důvod" chybí chlapský postoj, a pocit zodpovědnosti. Že pane Bílek.
CO takhle zkusit každý řešit toho co jsem volil a on neuspěl.
Nezajímají mě komusiti, nebudu je podporovat (špatná reklama je lepší než žádná)
zajímá mě proč to ti mí nechali dojít tak daleko.
Už vidím jak Rossi řeší že Honda jsou šikmocí plagiáti, místo diskuze se svými techniky.
Uf...
S tímto lze v celku souhlasit; ty volby nejsou o nějaké výhře komunistů ale o naprostém selhání a neschopnosti (řídit stát) vládních stran,kdyby dělali politiku pro alespoň 50% obyvatelstva a ne pro nějakých 5% vyvolených tak dnes komunistům nemuseli stoupat preference
Mediku, měl jsem tě vždy za inteligentního pisatele ale sám si přečti cos napsal. V prvním odstavci napíšeš urážku na ty kdo smýšlejí jinak než ty a o kus níže se "inteligentně" přiznáš na veřejném fóru jak podnikáš.
To jsme se asi nepochiopili. Urazit lze myslím jen přímo, ale já to bral jako celek a masu urazit snad ani nelze, pokud tedy není vyznavačem Mohameda a nemočíš jí na korán. Já si prostě lecos pamatuju, i když mě ten bolševik v podstatě jenom "líznul", ale jsem si jist, že z té doby bych chtěl, aby se mě vrátilo akorát zdraví, vzhled a mladistvé nadšení masa je opravdu "hloupá". A to může být složena z pronikavě inteligentních jedinců. Ovšem pokud jsi to na sebe vztáhl osobně, omlouvám se, nemyslel jsem to tak.
A řemeslo mě fakt neuživý. Mám to vedlejšákem a co mě kdo může? Nic. Psát můžu relativně co chci. Ptát se naštěstí není zakázané. Ale obávám se, že to zase přijde. Toho se bojím, že si zas budeme povídat a rozhlížet se, dávat si pozor s kým mluvím a v současnosti je to spestřeno kvalitnější technikou. Vždycky tu byla "šedá" ekonomika a myslím si, že dneska je na silném vzestupu. Otázkou je kdo za to může? "Nenažraný" řemeslník? Jeho "rozežraný" zákazník? Nebo poklidná, spořivá a rovná vláda v přehledném právním a daňovém prostředí vycházejícím ze slušného a pracovitého parlamentu našeho státu?
A ano, omlouvám se, když jsem nasr.... tak rychleji píšu než myslím. Nakonec, v base už jsem byl. Několikrát. Poprvé jsem se do ní narodil, bráno současnými prostorovými měřítky.
A nevěř zdání, jsem prostý Žižkovský křupan se všemi negativy, co z toho plynou. Taky se to dá podat zkratkou - b l becLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mediku, měl jsem tě vždy za inteligentního pisatele ale sám si přečti cos napsal. V prvním odstavci napíšeš urážku na ty kdo smýšlejí jinak než ty a o kus níže se "inteligentně" přiznáš na veřejném fóru jak podnikáš.
To jsme se asi nepochiopili. Urazit lze myslím jen přímo, ale já to bral jako celek a masu urazit snad ani nelze, pokud tedy není vyznavačem Mohameda a nemočíš jí na korán. Já si prostě lecos pamatuju, i když mě ten bolševik v podstatě jenom "líznul", ale jsem si jist, že z té doby bych chtěl, aby se mě vrátilo akorát zdraví, vzhled a mladistvé nadšení masa je opravdu "hloupá". A to může být složena z pronikavě inteligentních jedinců. Ovšem pokud jsi to na sebe vztáhl osobně, omlouvám se, nemyslel jsem to tak.
A řemeslo mě fakt neuživý. Mám to vedlejšákem a co mě kdo může? Nic. Psát můžu relativně co chci. Ptát se naštěstí není zakázané. Ale obávám se, že to zase přijde. Toho se bojím, že si zas budeme povídat a rozhlížet se, dávat si pozor s kým mluvím a v současnosti je to spestřeno kvalitnější technikou. Vždycky tu byla "šedá" ekonomika a myslím si, že dneska je na silném vzestupu. Otázkou je kdo za to může? "Nenažraný" řemeslník? Jeho "rozežraný" zákazník? Nebo poklidná, spořivá a rovná vláda v přehledném právním a daňovém prostředí vycházejícím ze slušného a pracovitého parlamentu našeho státu?
A ano, omlouvám se, když jsem nasr.... tak rychleji píšu než myslím. Nakonec, v base už jsem byl. Několikrát. Poprvé jsem se do ní narodil, bráno současnými prostorovými měřítky.
A nevěř zdání, jsem prostý Žižkovský křupan se všemi negativy, co z toho plynou. Taky se to dá podat zkratkou - b l bec
Přečetl jsem to velmi pozorně (jako vždy) a zdá se mi že objektivní je pouze výrok "Žižkovský křupan"
Tady se nám rozjela celkem slušná debata o volbách a na novinkách se zase pěkně rozjela debata o romech http://www.novink...ectionId=8
Kuwa proč žádná strana nemá v programu jak ušetřit na sociálních dávkách když tím letí z okna 28 miliard ročně hlavně pro brikety!!
Bylo todle i za komunistů? http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Nedávno pan Nečas ohodnotil většinu národa jako d.e.b.i.l.y. Pan Kalousek zase pro změnu zmínil v reakci na kritiku, že plky obyčejných lidí bez politického mandátu ho nezajímají. Co dodat? Jo hoši, cestou nahoru se má zdravit, protože nikdo neví, kdy to zase půjde šmahem dolů.
Podle vyjádření politických špiček ODS se dalo čekat, že volební výsledek nebude zrovna bombastický. Takže je to vlastně všechno v pohodě. Výborně pánové, tomu říkám sebereflexe! Stačí jenom ještě chvilku pokračovat a v dalších volbách nezískáte možná ani těch 5%.
ODS se degradovala na úroveň partaje bez jasného zařazení, kam vlastně směřuje. Nečas není premiér, ale loutka v Kalouskových rukou, který si ho vodí proti vůli voličů modrých ptáků a hlavně, naprosto proti volebnímu programu ODS. Dá se řici, že premiér vlastně dělá financovi "ďáblova advokáta". Pohádky o nutných koaličních ústupcích jsou už naprosto liché. Tomu přeci nemůže věřit už nikdo.
Oranžády a třešně vlastně ani nemusely něco dělat. Stačilo jen v klidu přihlížet destruktivní politice v podání koalice a čekat. Reformy, sliby - nesliby, nejasná DPH, Janoušci, Dalíci, kolibříci, mazánkové, Cassy, skarty... Při tomhle vědomí, neuškodila levici ani Ráthova sedmička. A jestli tahle trapnost v koaličním podání přežije i nejbližší poslaneckou schůzi, tak při dalších, ať už předčasných či řádných volbách, přijde asi definitivní K.O.!
Tak jsem si vzpomněl na Kalouskova silná slova na adresu VV, že se ještě nesetkal s něčím, tak slizkým... Tak mu trochu napovím: Drábek, Dřímal, bezpohlavní Hegermaister, vytlemená Langšádlová, pěnice Vasta, mimik i komik Gazdík, čestňáci Šnajdr-Tluchoř-Drobil, tvarohový préma, pan ProMoPro Vondra-ctitel chrabrých Mašínů, homelesák Kubice... Šlo by jmenovat jistě i dále, včetně samotného chemika, který po smrti svého guru Janoty ztratil naprosto orientaci a řádí jako šílenec. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Nedávno pan Nečas ohodnotil většinu národa jako d.e.b.i.l.y. Pan Kalousek zase pro změnu zmínil v reakci na kritiku, že plky obyčejných lidí bez politického mandátu ho nezajímají. Co dodat? Jo hoši, cestou nahoru se má zdravit, protože nikdo neví, kdy to zase půjde šmahem dolů.
Podle vyjádření politických špiček ODS se dalo čekat, že volební výsledek nebude zrovna bombastický. Takže je to vlastně všechno v pohodě. Výborně pánové, tomu říkám sebereflexe! Stačí jenom ještě chvilku pokračovat a v dalších volbách nezískáte možná ani těch 5%.
ODS se degradovala na úroveň partaje bez jasného zařazení, kam vlastně směřuje. Nečas není premiér, ale loutka v Kalouskových rukou, který si ho vodí proti vůli voličů modrých ptáků a hlavně, naprosto proti volebnímu programu ODS. Dá se řici, že premiér vlastně dělá financovi "ďáblova advokáta". Pohádky o nutných koaličních ústupcích jsou už naprosto liché. Tomu přeci nemůže věřit už nikdo.
Oranžády a třešně vlastně ani nemusely něco dělat. Stačilo jen v klidu přihlížet destruktivní politice v podání koalice a čekat. Reformy, sliby - nesliby, nejasná DPH, Janoušci, Dalíci, kolibříci, mazánkové, Cassy, skarty... Při tomhle vědomí, neuškodila levici ani Ráthova sedmička. A jestli tahle trapnost v koaličním podání přežije i nejbližší poslaneckou schůzi, tak při dalších, ať už předčasných či řádných volbách, přijde asi definitivní K.O.!
Tak jsem si vzpomněl na Kalouskova silná slova na adresu VV, že se ještě nesetkal s něčím, tak slizkým... Tak mu trochu napovím: Drábek, Dřímal, bezpohlavní Hegermaister, vytlemená Langšádlová, pěnice Vasta, mimik i komik Gazdík, čestňáci Šnajdr-Tluchoř-Drobil, tvarohový préma, pan ProMoPro Vondra-ctitel chrabrých Mašínů, homelesák Kubice... Šlo by jmenovat jistě i dále, včetně samotného chemika, který po smrti svého guru Janoty ztratil naprosto orientaci a řádí jako šílenec.
Jak dáme?Vlastimil už funkci dávno má....je totiž TROLL už 33let
To sedí
No dejme tomukaždopádně je lepší být Trollem než Volem
Nejlepší je nebýt ani jedno
Jojo,tak to máme oba co zlepšovat.
To máme, ale zase bejt dokonalej je nuda Podívej se na Hickse
je to prekvapive.. tezko predstavitelne.. a tak vubec zvlastni.. ale i JA mam.. trochu.. co zlepsovat 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2