Už neví komu se zavděčit. A hlavně je uplná hloupost srovnávat ideál a realitu..
Nekecejte a argumentujte - co v jeho příspěvku je nepravda, nebo v čem lže?
Hele Kloss nemas nejaky zvlastni znameni,nejezdis casto po Praze? Treba Hixe poznam hned ma hrozne zadelanou motorku a jeho atleticka postava je videt uz z dalky. Poznam te takhle rychle podle neceho taky? Jemu se snazim kdyz muzu uhnout Tebe bych s chuti nekam narval!!
Už neví komu se zavděčit. A hlavně je uplná hloupost srovnávat ideál a realitu..
čili jeho představa je asi taková - každý bude vykonávat své povolání, peníze, které vydělá půjdou ve formě 100% daně státu, ministr financí si něco ponechá na provoz státu , no a zbytek se podělí mezi 10 milionů občanů rovným dílem aby nebylo pánů ni žebráků?
Tohle opravdu Okamura řekl? Prosím Tě kdy a kde? Můžeš citovat zdroj?
1) myslim, ze castecne chapu, co tim chtel rici a i proc to rekl...
2) rici se mu to ale nepovedlo (prilis slozita ekonomicko-filozoficka myslenkova konstrukce pro 90% nasi populace) a media to jeste slusne "poladila", jak je zde zvykem...
3) Evropa je stejne davno v prdeli (viz treba vanocni strom v Belgii) a lepsi to bez valky uz nebude...
Franc for president ... at je aspon prdel.... kdyz uz to vseobecne stoji za howno...
Upravil Bubak dne 21.11.2012 16:02
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Hele Kloss nemas nejaky zvlastni znameni,nejezdis casto po Praze? Treba Hixe poznam hned ma hrozne zadelanou motorku a jeho atleticka postava je videt uz z dalky. Poznam te takhle rychle podle neceho taky? Jemu se snazim kdyz muzu uhnout Tebe bych s chuti nekam narval!!
Takže nikoliv diskuze, nebo faktický argument k tématu "Okamurovy názory", ale někam někoho narvat bys chtěl? Tak nějak se mi stírá rozdíl mezi Tebou , komunistou a fašistou. Fakt sorry, že nejsem součást stáda, a narozdíl od ostatních, si dám tu práci, abych si přečetl co Okamura napsal a přemýšlel nad obsahem. Jestli se příště narodím, tak už to víckrát neudělám. Ale do té doby zkus prokázat svůj intelekt a napiš, s čím konkrétně v Okamurově článku nesouhlasíš. Pokud ovšem jedinný Tvůj argument není baseballová pálka. V tom případě, Sieg Heil!
Emilio Alzamora napsal:
možná by nebylo marní se zamyslet nad tím,kdyby se ty peníze celkem daly na hromadu a každýmu stejnej díl,tak by se spousty lidí měli o dost líp.....
ale stejně za pár týdnu by český národ chtěl zase něco jiného.......
... tady je zasadni pruser mezi ideou samotnou a biologickou realitou cloveka (Darwin je proste svine..). My jsme porad zvirata a cilem kazde zive bytosti je co nejpohodlneji prezit a uspokojit sve potreby pri vynalozeni co nejmensiho usili a nakladu. Tudiz nejaky komunismus a podobne blouznive napady pocitajici s vysoce uvedomelym, disciplinovanym... bla bla idealnim clovekem nemuzou nikdy z principu fungovat na dobrovolne bazi.
.. takze pokud by se: ty peníze celkem daly na hromadu a každýmu stejnej díl,tak by se spousty lidí měli o dost líp..... .. tak by se ti tahouni, co by do toho spolecneho mesce sypali hodne... vcetne me na to zvysoka vysrali.... to je proste realita...
... slovy klasika ... system jsme meli dobrej.. jen ty lidi nam na nej srali...
... ale to je na dlooouhou zimni debatu ...
Upravil Bubak dne 21.11.2012 16:16
Bubak
Takže nikoliv diskuze, nebo faktický argument k tématu "Okamurovy názory", ale někam někoho narvat bys chtěl? Tak nějak se mi stírá rozdíl mezi Tebou , komunistou a fašistou. Fakt sorry, že nejsem součást stáda, a narozdíl od ostatních, si dám tu práci, abych si přečetl co Okamura napsal a přemýšlel nad obsahem. Jestli se příště narodím, tak už to víckrát neudělám. Ale do té doby zkus prokázat svůj intelekt a napiš, s čím konkrétně v Okamurově článku nesouhlasíš. Pokud ovšem jedinný Tvůj argument není baseballová pálka. V tom případě, Sieg Heil!
Sorry,forum ctu docela pravidelne ale neustala propagace a obhajoba komunismu uz me fakt nebavi.
Okamura chce podle mne vyuzit hlavne toho,ze komunisti nemaji sveho kandidata a chce ziskat hlasy volicu KSC.Proste ucel sveti prostredky.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio Alzamora napsal:
možná by nebylo marní se zamyslet nad tím,kdyby se ty peníze celkem daly na hromadu a každýmu stejnej díl,tak by se spousty lidí měli o dost líp.....
... tady je zasadni pruser mezi ideou samotnou a biologickou realitou cloveka (Darwin je proste svine..). My jsme porad zvirata a cilem kazde zive bytosti je co nejpohodlneji prezit a uspokojit sve potreby pri vynalozeni co nejmensiho usili a nakladu. Tudiz nejaky komunismus a podobne blouznive napady pocitajici s vysoce uvedomelym, disciplinovanym... bla bla idealnim clovekem nemuzou nikdy z principu fungovat na dobrovolne bazi.
.. takze pokud by se: ty peníze celkem daly na hromadu a každýmu stejnej díl,tak by se spousty lidí měli o dost líp..... .. tak by se ti tahouni, co by do toho spolecneho mesce sypali hodne... vcetne me na to zvysoka vysrali.... to je proste realita...
Presne tak.Proc by nekdo,podnikal,riskoval,nervoval se,nevyspal se atd.,kdyz by za to mel stejne jako ostatni,kteri v klidu prezivaji?Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Máš vůbec motorku ???
Vůbec nepotřebuješ PM. Jak se tady něco napíše o tvé rudé partě, jseš tu s ideologickým příspěvkem co .. by .. dup
Čéče, představ si,...motorku mám.
Ale nijak se mi nesere, a na jakých gumách jezdit a jaký hadry oblíkat jsem si vyřešil už dávno. Ale když už někdo založil tohle vlákno...., Nemusím bučet se stádem,...že né?
A abych to uvedl napravou míru: rudá parta není moje,...ale nemám nic proti tomu využít ji, abych současné vládě nakopal zadek. Ale já se vyjadřoval k Okamurovi a jeho článku, a fakt jsem v něm nenašel nic, co bych mohl považovat za nepravdu. Nebo snad můžeš říct, kolik komunistů jak na vládní tak na regionální úrovni za posledních 23 let bylo vyšetřováno ve všech dosavadních politických a hospodářských aférách, a kolik jich má namočené ruce v rozkrádání státu a rozdělování státních zakázek (a to jsou ve vládě celou tu dobu) v porovnání s pravicovými stranami? Já vím jenom o Ransdorfovi a jeho soukromých dluzích, a Ty? Dál v tom článku Okamura píše, co rozumí pojmem komunismus a jak první faktičtí komunisté fungovali a jak bylo toto hnutí později zneužito - čili co je zde v Okamurových názorech špatně?? A to že hodlá využít podporu každé parlamentní strany, která ho podpoří ....???? A co partaje, které objíždějí gheta hnědočechů a jejich hlasy si kupuji, to nevadí?
Upravil Kloss dne 21.11.2012 20:27
No jo klossi,on má asi Michal svou představu o demokracii
Emilio Alzamora napsal:
No já myslím že Ti "největší tahouni" by neměli co dělat protože by do toho společného měšce sypali to co z něj rozkradli,a na to by se asi fakt každý "zvysoka vysral"A nebo by se to už pak pouze provozovalo jako sport
vlastimil napsal:quote]
No já myslím že Ti "největší tahouni" by neměli co dělat protože by do toho společného měšce sypali to co z něj rozkradli,a na to by se asi fakt každý "zvysoka vysral"A nebo by se to už pak pouze provozovalo jako sport
... za sebe - nepodnikam, nerozkradam, vsechny dane platim a muj zamestnavatel rovnez. Ted nevim jestli Te mam poslat do prdele a nebo jsi mel na mysli spis nasi vladnouci mafii ze vsech moznych stran od vlady az po obecni urady... pak bych asi i souhlasil...
Bubak
Sorry,forum ctu docela pravidelne ale neustala propagace a obhajoba komunismu uz me fakt nebavi.
Okamura chce podle mne vyuzit hlavne toho,ze komunisti nemaji sveho kandidata a chce ziskat hlasy volicu KSC.Proste ucel sveti prostredky.
Nic neobhajuju nebo nepropaguju. Jenom mi vadí, jak tady všichni blejou na komunisty jen z principu a bez souvislosti s aktuální situací. Ale jinak s tebou souhlasím, ano Okamura chce využít komunisty k tomu, aby se dostal kam chce. A jenom proto je neakceptovatelný? Podstatné snad je, jaké vlastní názory prezentuje a ještě podstatnější bude, co opravdu uskuteční, pokud k tomu dostane příležitost. A tady se neodvažuji hádat ani náhodou. Ti ostatní se už nějak v politice projevili a v mých očích se deklasovali. Okamura, protože se v tomto prostředí zatím moc nevyskytoval, nemusí být vázán vzájemnou sítí služeb a protislužeb a může být proto méně ovlivnitelný (možná) a tato nezávislost na kmotrech ho alespoň pro mne kvalifikuje. Navíc se už nějakou dobu jasně vyjadřuje k problematice téhle společnosti, a v mnoha případech s ním souhlasím. Ale třeba jsem jen najivní pi..mec, co se nechá zas nachytat, tak jako jsem se nechal nachytat na to, že láska a pravda vítězí, silnější má chránit slabšího, nepožádáš ženy bližního svého, nepokradeš, .......a jiné nesmysly.
Upravil Kloss dne 21.11.2012 17:13
vlastimil napsal:quote]
... za sebe - nepodnikam, nerozkradam, vsechny dane platim a muj zamestnavatel rovnez. Ted nevim jestli Te mam poslat do prdele a nebo jsi mel na mysli spis nasi vladnouci mafii ze vsech moznych stran od vlady az po obecni urady... pak bych asi i souhlasil...
Milý Bubaku,já čtu veškeré příspěvky na tomto fóru velmi pozorně.Zejména pak ty na něž odpovídámTy jsi napsal tohle: ... vcetne me na to zvysoka vysrali.... a já napsal: ... na to by se asi fakt každý "zvysoka vysral"...jestli jsi postřehl,že jsem vynechal "vcetně me" tak to vypadá,že mne do prdele posílat nemusíš
Jak už jsem psal předtím, to co Okamura řekl, ikdyž to bylo trošku překrouceno v médiích, je špatně protože není možný srovnávat idealistickou představu o systému a jeho reálnou a praktikovatelnou verzi. Na ostatní věci reagovat nebudu, stejně budou všichni mlet pořád to stejný.
Kasak napsal:
Jak jsem již psal,tak mě se líbí Fischerová.
Pochopitelný, bohužel kandidát(ka) s téměř nulovou kampaní nemá moc velkou šanci na úspěch..
...a i lehce mdlym rozumem mi prijde.
Uz jenom, ze ji podporuje Liska(!)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vlastimil napsal:
[quote]Bubak napsal:
[quote]vlastimil napsal:quote]... vcetne me na to zvysoka vysrali.... a já napsal: ... na to by se asi fakt každý "zvysoka vysral"...jestli jsi postřehl,že jsem vynechal "vcetně me" tak to vypadá,že mne do prdele posílat nemusíš
... no tak slava, mistim politickym debatam se nemuzu venovat na 100%, tak mi obcas neco unikne...
Bubak