Děkuji hugitko za snahu, šlo by je rozložit tak, aby byl vidět počet, a já neměl pocit, že jsou to vzorky z Radarky?
.....jo, sem děsnej šťoura nedůvěřivej
a co na tom uvidíš? doručený počet čepic nesouhlasí s objednávkou. Přišlo prostě 26 různých nepotištěných čepic. Na Radarku jsme posílali 3 potištěné a několik nepotištěných. Ale ať máš klid jdu ti to ty šťouro vyfotit...
Já už bych to asi neřešil.............už aby byl pátek. F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
xHackerM napsal:
Vzorky, které byly na Radarce posílal Milda (Servisák) do reklamky zpátky. Rád potvrdí.
Pro všechny. Je to v řešení na vyšších místech a sám se divím skutečnostem a skoro jsem si sedl na prd*l. Budu informovat...
Michale, teď ale nerozumím té SMS kterou jsi mi poslal a chtěl moji adresu, ať mi můžeš poslat kšiltovku pro vnuka pod stromek. To chceš poslat mému vnukovi tu prázdnou nepotištěnou
pokrývku hlavy ?
Kamarádi,
je mi hodně líto, že někteří z vás nebudou mít čepice pod stromečkem. Nejvíce mě mrzí Olin - chtěl ji pro vnuka. Oline, omlouvám se...
Rozbalením balíku s tím, co Hugitka nafotila výše padla poslední kapka mojí trpělivosti, pochopení, ale i naivity. Uskutečnil jsem telefonát řediteli reklamky, který byl jak opařený čajem, když jsem mu začal příběh vyprávět. Uprostřed hovoru se mi omluvil a řekl, že mi zavolá za chvíli. Prověřoval to, co jsem mu doposud řekl a už jen to málo (ve skutečnosti asi měsíc z kšiltovkové historie) stačilo k tomu, aby zůstal naprosto konsternován. Nemohl uvěřit tomu, co jsem mu řekl, nikdy se s tím nesetkal (za 15 let v tomto odvětví). Paní, která měla zakázku na starosti lhala nejen mě, ale i jemu a celému vedení. Jaký bude její další osud je mi už skutečně jedno. Ona se nechovala půl roku slušně a neměl jsem jinou možnost. Nicméně čepice nikdy vyrobené nebyly. Sám si teď sypu trošku popel na hlavu, že jsem nevolal řediteli dříve, ale nemohl jsem tušit tyhle skutečnosti. A její argumenty byly takové, že kdybych to řešil veřejně nebo s jejím ředitelem údajně by celou zakázku smetl ze stolu - a jak víte, co jsem nechtěl za žádnou cenu.
Pan ředitel se mi během příjemného a klidného hovoru jménem firmy omluvil a nabídl, že osobně kšiltovky nechá vyrobit a dohlédne na celou zakázku. Osmého ledna jede na veletrh a mohl by mi je předat v Plzni, pokud je stihnou vyrobit. Každopádně osobní setkání je přáním nás obou, abychom si o tom mohli promluvit. Sám paní důvěřoval a objednávku nekontroloval, když mu řekla, že čepice jsou na skladě a že to čeká na mě a že prý já nemám zájem to vyzvednout. Paní musí mít vážně náturu tohle říci řediteli firmy, kde pracuje. No ale, není to ani půl hodiny, co jsem mu znovu poslal tabulku s přehledem kšiltovek (co a jak vyrobit).
Shodli jsme se na tom, že tohle je selhání jedince na jejich straně a že i tak jsou špičkou ve svém oboru. Což skutečně jsou. Jedná se o reklamní agenturu Brand Promotion se sídlem v Brně. Doporučil mi ji člen fóra vtk (Víťa), který mi i pomohl telefonát s ředitelem zprostředkovat. Za což mu patří velký dík.
On ani já jsme nemohli tušit, co se stane a rozhodně si nepřeji, abyste někdo Víťu nějak očerňovali. Stejně tak by to bylo i ne zrovna férové vůči Brand Promotion. Pokud bych se někdy rozhodl zase dělat kšiltovky nebo jiné čepice (nedělají vše, specializují se na čepice), tak určitě oslovím zase je. Tentokrát rovnou pana ředitele.
Budete se divit, ale nějak ze mě všechno spadlo. Nejistota je nejhorší a teď alespoň vím, na čem jsem/jsme.
Co je na tom pozitivní je možnost přidání 7 dodatečných čepic, které už být neměly.
Takže tak...
Upravil xHackerM dne 20.12.2012 15:58
A ja mam zase radost,ze pribeh pokracuje.
Pro mne je to zatim asi nejzajimavejsi vlakno,hned po jiz ukoncenem vlakne od Luky GS a jeho investicích do 1100gs.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ale, jak říká můj bratr... lepší špatný zážitek, než žádný
Pomalu se stávám hrdým, na to, že jsem se mohl zůčastnit tohoto neuvěřitelného příběhu, a onu kšiltovku snad dám do banky do trezoru.
Jednou bude mít velikou cenu