otazka na organizatory: v kolik je naplanovan navrat z vyjizdek? Mam totiz do odpoledne skolu, tak bych hned po konci skocil do sedla a prijel se podivat na ukazky a udelat pardalovi kseft
BTW, moc jsem to tu neprocital, ale je to ozvuceni hotovy? Muzu byt napomocen..
Labus01 napsal:
otazka na organizatory: v kolik je naplanovan navrat z vyjizdek? Mam totiz do odpoledne skolu, tak bych hned po konci skocil do sedla a prijel se podivat na ukazky a udelat pardalovi kseft
BTW, moc jsem to tu neprocital, ale je to ozvuceni hotovy? Muzu byt napomocen..
Návrat z vyjížděk bude tak mezi 16.-17. hodinou, ale přesně si netroufám odhadovat. Nejlepší bude, když mi zavoláš (mám to do helmy) a já Ti řeknu, kde zrovna jsme a buď se přidáš nebo se sejdeme na Vidžíně (offroadoví jezdci tam budou určitě dřív než my).
Pardál nedorazí, ale pošle mi balík s věcma Rockway. Pokud chceš něco extra, zavolej mu, aby to stihl přibalit - dnes to chtěl posílat.
Ozvučení OK, zítra ho vyzvedávám u kolegy.
U Tebe mi ještě chybí druh ubytování a vyjížďka. Usuzuji z toho, že ta vyjížďka tedy žádná a ubytování? Kdy budeš účasten a jak s jídlem?
Pokud bude potřeba něco ohledně aparatury a vejde se mi to do kufrů. Můžu to vzít sebou a zapůjčit. Mám komplet aparaturu (žádnou močku) doma. Třeba bezdrát mikrák, sluchátka, kabeláž atd.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Pokud bude potřeba něco ohledně aparatury a vejde se mi to do kufrů. Můžu to vzít sebou a zapůjčit. Mám komplet aparaturu (žádnou močku) doma. Třeba bezdrát mikrák, sluchátka, kabeláž atd.
Není potřeba nic. Kolega je zvukař a půjčí všechno. Pokud chceš někoho donutit ke zpěvu, vezmi mikrofon. Ostatně já k tomu mám i jeden nápad - soutěž o nejlepší klip na písničku 4,3,2,1 tancuj! od Nightworků. Poslechněte si text, dejte dohromady družstvo třeba 3 lidí a jdeme na to. Soutěžit budeme o věci od Inveltu.
OMG tak to abych začal trénovat a kouknul se na klip předčasně No kdyby cokoliv číslo mám v profilu stačí cinknou. Budu vyrážet v pátek kolem 17 hodiny.
Bajlak napsal:
OMG tak to abych začal trénovat a kouknul se na klip předčasně No kdyby cokoliv číslo mám v profilu stačí cinknou. Budu vyrážet v pátek kolem 17 hodiny.
Já ten klip ještě neviděl, jen jsem ji několikrát slyšel a když se zaposloucháš do toho textu, vezmeš si do toho uvolněnou atmosféru ve večerních hodinách, krabici s věcma od Inveltu, tak mě nenapadá nic jiného, než něco jako karaoke i s divadlem. Proto jsem chtěl, aby dorazil i Toli nebo Pertla.
Návrat z vyjížděk bude tak mezi 16.-17. hodinou, ale přesně si netroufám odhadovat. Nejlepší bude, když mi zavoláš (mám to do helmy) a já Ti řeknu, kde zrovna jsme a buď se přidáš nebo se sejdeme na Vidžíně (offroadoví jezdci tam budou určitě dřív než my).
Pardál nedorazí, ale pošle mi balík s věcma Rockway. Pokud chceš něco extra, zavolej mu, aby to stihl přibalit - dnes to chtěl posílat.
U Tebe mi ještě chybí druh ubytování a vyjížďka. Usuzuji z toho, že ta vyjížďka tedy žádná a ubytování? Kdy budeš účasten a jak s jídlem?
Ok, nejak zavolam. Pardal me mrzi. Ted uz nemam moc casu podivat se, co by se mi libilo. Holt si udelam nekdy vylet na sever u me vyjizdka nevyjde, pac mam tu skolu, tak vas potom prijedu pozdravit, dam si birela a pojedu zas domu... Minulej tyden jsme byli na ty ukrajine a tuten jsem v ostrave, takze by mi to doma asi neproslo a celkem rad bych si v nedeli prispal
pokud nebude klasicky chc...t, dorazim na skok v patek, nebo sobota dopoledne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nezapomeň si přibalit nějaké mince abys měl alespoň na buřta
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nezapomeň si přibalit nějaké mince abys měl alespoň na buřta
ano.. DOPLNUJI.. zadam KARETNI TERMINAL!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ok, nejak zavolam. Pardal me mrzi. Ted uz nemam moc casu podivat se, co by se mi libilo. Holt si udelam nekdy vylet na sever u me vyjizdka nevyjde, pac mam tu skolu, tak vas potom prijedu pozdravit, dam si birela a pojedu zas domu... Minulej tyden jsme byli na ty ukrajine a tuten jsem v ostrave, takze by mi to doma asi neproslo a celkem rad bych si v nedeli prispal
A proč bys jezdil sám? Přijeďte oba... Ráda tvojí drahou polovičku po dlouhé době uvidím.
Bajlak napsal:
Dnes jsem poslal novou registraci a peníze. Nakonec se mnou přijede kamarád na silnici i když není to úplně 100% říkal, že je smířenej s tím, že mu ty peníze propadnou
Bajlak napsal:
Dnes jsem poslal novou registraci a peníze. Nakonec se mnou přijede kamarád na silnici i když není to úplně 100% říkal, že je smířenej s tím, že mu ty peníze propadnou
Nic mi nedorazilo... Jen peníze...
Divný email jsem měl správně. Poslal jsem to ještě jednou a hodil jsem ti to pro jistotu ještě do PM