xHackerM napsal:
Ahoj všem,
stalo se přesně to, co jsem čekal. Jeden z vás (nebudu to více rozmazávat) si objednal kšiltovky i s přezdívkama.
Když už se mi povedlo zajistit, aby tam přezdívky byly, tak má problém se zaplacením předem.
Což bylo jasnou podmínkou objednání čepic.
Takže jsem musel kontaktovat reklamku, aby tam ty jeho přezdívky nevyšívali.
Jeho 2ks budou nabídnuty dalším zájemcům (jedna už vím komu přijde).
Doufám, že to je jeden jediný případ a další již nenastanou.
Díky za pochopení!
Hm tak to je smutnej příběh
Vlastimile, jakej smysl má citace předešlého příspěvku bez toho, aniž bys k tomu něco napsal ???
xHackerM napsal:
Ahoj všem,
stalo se přesně to, co jsem čekal. Jeden z vás (nebudu to více rozmazávat) si objednal kšiltovky i s přezdívkama.
Když už se mi povedlo zajistit, aby tam přezdívky byly, tak má problém se zaplacením předem.
Díky za pochopení!
Vlastimile, jakej smysl má citace předešlého příspěvku bez toho, aniž bys k tomu něco napsal ???
Milý Stepane,bylo zbytečné něco psát.Vše co jsem k tomu chtěl říct je v obsaženo v podpisuvypadá to že můj podpis je správný....
Proč nenapises kdo měl ten problém zaplatit předem? Všichni na to čekají....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
xHackerM napsal:
Ahoj všem,
Díky za pochopení!
Milý Stepane,bylo zbytečné něco psát.Vše co jsem k tomu chtěl říct je v obsaženo v podpisuvypadá to že můj podpis je správný....
Vlastíku, takto se ale podpisy nepoužívají, pak z toho vzniká to, že při další citaci již tvůj text podpisu není nikde obsažen.
Ale, jak píšeš, odpovídá to tvému podpisu
swat napsal:
Proč nenapises kdo měl ten problém zaplatit předem? Všichni na to čekají....
Dá se to odvodit bude to jeden z těchto lidí
JRM66 a regex. Ja to odhaduju na regex jelikož má jenom 3 příspěvky na fóru.
Upravil Bajlak dne 26.02.2013 12:55
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Pokud jsem mimo tak máš špatně tabulku matematika hovoří jasně, ale i kdyby ne je mi to úplně jedno já už svojí čepici doma mám
Upravil Bajlak dne 26.02.2013 13:16
I když beru zpět byl jsem slepej a jelikož jsem byl úplně mimo tak je to czunik
Upravil Bajlak dne 26.02.2013 13:19
milda_km napsal:
Je tam Cena 350,- Kč (+ doprava). Znamená 350 + doprava.Asi to ani jinak nejde napsat
zeptám se jinak, kolik jste tedy platili, ta cena za dopravu zůstala utajena pouze mně? .....nebo blbě čtu......nebo blbě vidím.....nésu tak chytré, su z Praheee
červenej Elf
Za dopravu jsem nevybíral nic, protože ji nechci řešit poštou, nemám na to čas a tím pádem ani náladu. Vše se pokusíme předat vlastními silami, ideálně osobně. Psal jsem to v prvním příspěvku.
OK, příspěvek jsem četl, předpokládal jsem tedy, že tu bude později známa cena za dopravu z Brna, která se mezi nás rozpočítá, tak jsem rozuměl tomu +. Dnes večer to tedy pošlu z účtu! ... a pro čepici si přijedu třeba do Plzně, to sníh snad (už) (ještě) nebude!
Upravil barokar dne 26.02.2013 15:16
červenej Elf
Prouky píše o Brně - pokud se to dělá tam, vyzvedl bych si na místě, aby se to nemuselo pracně posílat zpět k Brnu. Kalendáře si taky vyzvedám přímo u Berdy.
Je to jen návrh, pokud to má Michal ošetřené jinak, beru z5.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Děkuji za nabídku, ale je to složitější a spíše by se do toho vnesl nepořádek. Čepice pro Moravu dopravím buď při osobní cestě tam a nebo požádám Hosina, který hodně cestuje v rámci ČR a SR.
xHackerM napsal:
Děkuji za nabídku, ale je to složitější a spíše by se do toho vnesl nepořádek. Čepice pro Moravu dopravím buď při osobní cestě tam a nebo požádám Hosina, který hodně cestuje v rámci ČR a SR.
Děkuji za pochopení.
V pořádku, už se těším.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."