paja1 napsal:
Sběr objednávek je opět přes webový dotazník. Můžete začít na této lince objednávat: https://docs.goog...TWpnV2c6MA
Cena za kus ve formátu A3 (13 stran) je 200 Kč (8 EUR) s DPH. ČR/SR_Poštovné+balné70 Kč/4,4 EUR pro 1-3 kalendáře a 90 Kč/5,2 EUR pro 4-10 kusů ČR_Dobírka50 Kč (Dobírka není nabízena pro SR)
Platba v EUR bude možná pouze předem převodem na účet!
Informace k platbě v ČR i SR pošlu spolu s potvrzením přijetí objednávky na váš mail.
Tisk objednaných kalendářů plánuji na 22.11.2013 s tím, že potom bude možno i dále objednávat.
Nedaří se mi do toho dostat. Vloni jsem si objednával normálně. Cos tím?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Sem jich vzal vic s tim ze jeden pujde Bohusovi, ale pokud da Paja nejakej darkovej tak super. Kdyztak ti ho poslu po Zavadilovi az dojde.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Sem jich vzal vic s tim ze jeden pujde Bohusovi, ale pokud da Paja nejakej darkovej tak super. Kdyztak ti ho poslu po Zavadilovi az dojde.
schrek napsal:
to musíš hlásit kua
Dobrý nápad.
Nechej si ho poslat na sebe a do poznámky dopiš kalendář pro Bohumila. Dostane ho zdarma včetně poštovného.
Pája
schrek napsal:
A sakra blbě čtu...
Schreku
Jestli je jeden z těch 3 pro Bohumila tak bude zadarmo.
OK?
Pája
Milda_Km: me to napadlao predevcirem sem jeste nestihl napsat
PAja: ja upotrebim klidne vsechny , takze pokudu bude ten sponzorskej pro Bohumila posli ho Mildovi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček