schrek napsal:
Cauky chlape prosimte muzes sehnat i novy Mitas Sport Force pneumatiky popripade za jakou cenu., pokdu budes dobrej tak ti zaridim i dost odberatelu , ty novy gumy vypadaj dost dobre
Klídek, já to znám. Myslím si, že je to předčasné, ale zeptám se.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Jsou to pneumatiky Sava, majitelem je Mitas. Na jaře rozjížděli výrobu prvních rozměrů. Netuším jak jsou teď daleko, ale již několikrát jsem zažil zprávy vyslané s dostatečným předstihem. Uvidím ve čtvrtek jak to skutečně je.
Upravil joe dne 15.10.2013 21:20
Prave kamaradi dostaly do prodejny uz letak od dealera ze uz budou skladem tak se ptam
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jo kamaráde kdybys v páté třídě nemaloval na lavici píči a radši trochu zabral mohl jsi dneska taky dělat testovacího jezdce fa Mitas
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
No já měl kdysi Savy na Jawě 350. Vzorek byl uplně stejnej , na jawce moc nefungovali tlumiče takže když sem v zatáčce chytil díru nebo vlnu tak sem prostě uskočil bokem naštěstí guma to vždycky perfektně podržela akorát že na jawě vydržela 6000km co to bude dělat na velký mašině to netuším ale pravda že už to nějakej 6let zpátky bude.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
jeeee na to sem zapomel na Jawe sem mel taky SAVY byli to MC7, a drzeli dost dobre i na mokru , akorat opravdu mizeli hlavne kdyz se vjelo mimo silnici
vzorek trochu podobnej
Upravil schrek dne 16.10.2013 21:20
Čeština můj koníček
jo tuhle savu jsem na klapkovy trinde prevrtany na 500ku vzadu serval za 1700!! km :-D a jelo to sice pekne ale asi ne tak pekne jako HP4 kdyby ta smes byla stejna tak to na 150konovy mtoroce da jednu vyjizdku :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
nechame se prekvapit to mas stejny jak ja mam servanou E10 za 4000km a kolega mam 8000 a je tak na 50% , je pravda ze ja ji teda nesetril ani nahodou
Upravil schrek dne 21.10.2013 22:16
Čeština můj koníček
Tak mi dorazila sada E10 a dal sjem prvních 200km . V terénu super na silnici si na to zvykám eště Jízda do 120km/h je v pohodě pak už to není přijemný
no uvidis az najedes tak 500-700 ono si to sedne jeste vic jelikoz bych spis rekl ze E10 je neprijeman v 21" a to az nekde kolem 135, jinak dobre km preji
Čeština můj koníček
jetam napsal:
Tak mi dorazila sada E10 a dal sjem prvních 200km . V terénu super na silnici si na to zvykám eště Jízda do 120km/h je v pohodě pak už to není při
Kolik foukáš?