vorel napsal:
bych si skoro nemyslel, že je to jediná volba
čoveče zatím jsem tam strkal papírový tašky z Lídlu á 5 Kč a pasovaly nachlup
jenom koukám, co jsou schopni u BMW vymyslet. na druhou stranu, když mají u auta měnit olej grátis, radši posunou interval na 30 tis. km /u benzínu/...
není třeba to hrotit, koukni na Lojzo, Marselus, Begr, BH, TT... tašky seženeš do 1500
říkám si hurikán
Dedkoid napsal:
Givi Trekker Outback mám taky, jediná nevýhoda je, že když se tam dá basa tak pár cm chybí a kufr se nadá zavřít. Když už konečně celý svět pochopí základní měrné jednotky?!
Inspirace pro Bystřického
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Ahoj Bystřo, zdá se mi na téhle fotce, že jsou kufry zavěšeny dost nízko, když koukám na originál kufry, tak mají vršek téměř v úrovni vrchu zadní sedačky. Nemáš ještě nějakou fotku, kde by to bylo lépe vidět?
Born To Lose. Live To Win.
Miguel napsal:
jdu se podívat co to je anodizují
no jasný, originální předpokládám tašky za nekřesťanskou cenu, nicméně bylo by fajn, kdyby ty hliníkový kufry měly vnitřek upravenej a nahoře uši, za který by se daly odnést třeba na hotel /pravověrní cestovatelé prominou/. Potom by to bylo opravdu příslušenství vyřešené do posledního detailu...
Mas recht, je to blby. Ja mam vnitrni tasky od f. Lojzo, 500,- kus a parada. Ty mam ale akorat v bocakach, topcase nijak nevyresenej. Asi ho proste zevnitr necim vylepim.
Ahoj Bystřo, zdá se mi na téhle fotce, že jsou kufry zavěšeny dost nízko, když koukám na originál kufry, tak mají vršek téměř v úrovni vrchu zadní sedačky. Nemáš ještě nějakou fotku, kde by to bylo lépe vidět?
cvaknul jsem si to jen mobilem,myslím,že pro spolujezdce by to tak mohlo být,aby se nedotýkal vrchu kufru a kufr ho potom nezačal nepříjemně tlačit
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Jedla napsal:
Zdar.
Nemate nekdo fotku uchyceni origo kufru na 1200 gsa 2007.
Potrebuji vedet, jake drzacky jsou zboku ma kufru pro přichycení k ramu.
Diky
Tedy je to sice pro LC,ale uchycení kufrů je u všech alu BMW kufrů je stejné.Tedy velmi podobné-liší se jen tvar zadní strany kufrů.
Tady inzerát na 800,ale pro inspiraci by ti to mělo stačit.
Ahoj zkus kontaktovat Oty z Advbox je sním dobrá domluva třeba něco vymyslíte.Přikládám odkaz http://advbox.cz/ Já kufry mám a jsou super a rozumná cena.Radim
welli napsal:
Ale ano, řešení to má. Wunderlich: https://www.wunde...7-300.html
Boční stříbrné, včetně zámků. Mohu dodat za 18000 Kč s dph, pokud by byl zájem.
ale to je myslím především tím, že Wunderlich je nově dodavatelem příslušenství (originálního) BMW - takže výrobce obého je stejný? jsou vevnitř potažené, nebo zase špiní?
pod trvalým dohledem
Moniis napsal:
Apduro jdou na originální ADV rámy. Mají to moc pěkně vyřešené a kvalita je také perfektní.
Jj koukal jsem na to, máš je ? Nebo někdo kolem Plzně ? Vycházejí kolem 21tis všechny tři na origo rámy bez adaptérů což na četnost toho jak je budu pořád nandavat a sundavat mi přijde ok, jen ještě nevím jak strana u výfuku, jestli tam dává nějaký deflektor proti opálení jako má např origo, nebo Wunderlich ? Aby se tam nemuselo dávat to prodloužení.
cepik napsal:
Ahoj zkus kontaktovat Oty z Advbox je sním dobrá domluva třeba něco vymyslíte.Přikládám odkaz http://advbox.cz/ Já kufry mám a jsou super a rozumná cena.Radim
Psali jsme si a neumí podobné uchycení jak origo, řeší to tuším přez puky.