Pokud vím, měla tady v Blavě zázemí " svojho miláčika", který ji dělal týlovou práci a staral se o celý průběh. Co ten na to říká ?
Jinak jsem si vzpoměl na dědu, dával mi rady,,, ta první, které jsem neporozuměl hned, byla: Chytrému napověz, .....
Kataríně dávám rok, maximálně dva.....
Parukar napsal:
" svojho miláčika", který ji dělal týlovou práci a staral se o celý průběh. Co ten na to říká ?
v rychlosti, nez odpovim na ostatni. Pokud Katarina nebyla panna, kdyz si brala Mehmeta, tak jsou jeji akcie v egyptomusulním prostredi OPRAVDU NIZKO
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Parukar napsal:
" svojho miláčika", který ji dělal týlovou práci a staral se o celý průběh. Co ten na to říká ?
v rychlosti, nez odpovim na ostatni. Pokud Katarina nebyla panna, kdyz si brala Mehmeta, tak jsou jeji akcie v egyptomusulním prostredi OPRAVDU NIZKO
..mno.. bude fungovat jako vstupenka do EU a jeji familie (pokud ji nehodi pres palubu) jako bankomat.... ..na net toho uz asi moc nenapise a ze by nekam jela a jeste sama? Tak to ani howno...
EDIT: ...ale velmi rad bych se mylil a pak se tady tedy omluvim.
Upravil Bubak dne 18.06.2013 09:40
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
kanecek napsal:
Já myslím, že její cesta nekončí. Snad má nějaké svědomí. Když do ní tolik lidí vložilo tolik znalostí, času a i peněz!
...nojo, ale o tom uz od ted nerozhoduje ona...
Mam spis pocit ze tady je cela diskuze v rovine "myslim si" ne v rovine "vim". Ja doufam ze pokracovat bude a doufam ze bude stastna a ze Mustafa je pohodak a vzal si ji z ciste lasky a ne proto ze potrebuje vstupenku do EU. Nemuzu hazet vsechny do jednoho pytle. Az se stane to ze mi Mustafa udela neco co je proti me, tak jej budu nemit rad, ale zatim je pro me clovek ktery si proste vzal motorkarku co je na ceste kolem sveta. Takze neznam, nevim, nehodnotim
kanecek napsal:
Já myslím, že její cesta nekončí. Snad má nějaké svědomí. Když do ní tolik lidí vložilo tolik znalostí, času a i peněz!
...nojo, ale o tom uz od ted nerozhoduje ona...
Mam spis pocit ze tady je cela diskuze v rovine "myslim si" ne v rovine "vim". Ja doufam ze pokracovat bude a doufam ze bude stastna a ze Mustafa je pohodak a vzal si ji z ciste lasky a ne proto ze potrebuje vstupenku do EU. Nemuzu hazet vsechny do jednoho pytle. Az se stane to ze mi Mustafa udela neco co je proti me, tak jej budu nemit rad, ale zatim je pro me clovek ktery si proste vzal motorkarku co je na ceste kolem sveta. Takze neznam, nevim, nehodnotim
no ty spis neznas isláma, takze ano, Mustafa nemusi cist poradne koran, nicmene v koranu to JE:
Sahih International
Men are in charge of women by [right of] what Allah has given one over the other and what they spend [for maintenance] from their wealth. So righteous women are devoutly obedient, guarding in [the husband's] absence what Allah would have them guard. But those [wives] from whom you fear arrogance - [first] advise them; [then if they persist], forsake them in bed; and [finally], strike them. But if they obey you [once more], seek no means against them. Indeed, Allah is ever Exalted and Grand.
Czech
Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.
Upravil hicks dne 18.06.2013 10:10
17 cm
No ja nekomentuju koran, nebo islam, proste jde o to ze ten kluk to ani nemusi brat tak jak je to napsano. Stejne jako ne vsichni krestani berou vsechno co je v bibli tak jak to tam je napsano .a ze je tam vrazd a nenavisti taky...
Nabozenstvi je odvekym problemem tohoto sveta. Kazdy se chce mlatit za to svoje a kazde vybizi k ochrane "toho jedineho praveho", ale jsou to lidi kteri to v konecnem dusledku pachaji.
Proc by muslim mel byt uz jen proto ze je muslim hned spatny? A je krestan automaticky dobry? Ne neni. **** muze byt ten i ten a dobry clovek taky. Zalezi jak si to psani vylozi a jak podle toho zije.
radovant napsal:
No ja nekomentuju koran, nebo islam, proste jde o to ze ten kluk to ani nemusi brat tak jak je to napsano. Stejne jako ne vsichni krestani berou vsechno co je v bibli tak jak to tam je napsano .a ze je tam vrazd a nenavisti taky...
opet se vracime k tomu, ze neznas koran ani islama. koran sam o sobe tvrdi, ze je DOSLOVNE SLOVO BOZI.
bible je INSPIROVANA bohem, nikoliv ODRIKANA bohem.
a v bibli toho svinstva tolik neni, neb mas novy zakon. Navic bible alespon mne temer nezajima, neb jsem ateista.
Proc by muslim mel byt uz jen proto ze je muslim hned spatny? A je krestan automaticky dobry? Ne neni. **** muze byt ten i ten a dobry clovek taky. Zalezi jak si to psani vylozi a jak podle toho zije.
no... vicemene presne tyhle nazory, co zde prezentujes ty, zametaji cesticku radikalnimu islamu.
Misto abyste si Koran precetli.. neustale mluvite "o vykladu"... o "spatnem prekladu".
To, co jsem sem pastnul je TEZKO VYLOZITELNE JINAK. Navic tech nasilnych versu v koranu je cca 180+.
Upravil hicks dne 18.06.2013 10:22
17 cm
Sahih International
O you who have believed, indeed the polytheists are unclean, so let them not approach al-Masjid al-Haram after this, their [final] year. And if you fear privation, Allah will enrich you from His bounty if He wills. Indeed, Allah is Knowing and Wise.
Yusuf Ali
O ye who believe! Truly the Pagans are unclean; so let them not, after this year of theirs, approach the Sacred Mosque. And if ye fear poverty, soon will Allah enrich you, if He wills, out of His bounty, for Allah is All-knowing, All-wise.
Czech
Vy, kteří věříte! Modloslužebníci jsou věru nečistota! Nechť se tudíž nepřibližují k Posvátné mešitě po tomto roce! A obáváte-li se kvůli tomu nedostatku, pak vás Bůh obohatí ze štědrosti Své, bude-li chtít, a Bůh věru je vševědoucí i moudrý.
-
Modlosluzebnici = krestane, ateiste, polyteiste.
17 cm
"Tohle...tohle...všechno to patří negrům nebo rákosníkům...dobře...Já jim to neberu..tak jsou karty rozdaný, ale může mi mít někdo za zlý, že tohleto malinký zelený chci Já pro Sebe... pro svoje BÍlÝ děti...??!!..."
Tohle neni o tom jak si to vykladam ja, ale o tom jak si to vylozi onen priznivec islamu a jak se mnou nalozi. Pokud me nema rad, tak me nema rad... Ja jej za to taky nebudu mit rad.
Jen tak pro zajimavost, jak jsou neverici vylozeni v jinych nabozenstvich? Ja neobhajuju islam, jen si myslim, ze nabozenstvi je o lidech. Ano islam produkuje extremisty, ale to i krestanstvi v minulosti delalo a taky se toho napachalo dost. Pokud se nepletu, tak snad jedine budhisti nikoho nevrazdili, ale mozna se pletu, nemam nacteny dejiny. Spis me zajimaji motorky a lidi jako jednotlivci. Ano jsem nemilitantni spina, ktera se snazi spis tolerovat. A nesouhlasim z jednostrannou toleranci, taky se mi nelibi ze my tolerujeme a nekto ne a my jim za to jeste podekujeme a posuneme nase pravidla aby nahodou nebyla proti nim.
Ale to porad neznamena ze Katarinin novy manzel je spatny clovek. Ja si MYSLIM, ze MUZE byt lepsi clovek nez treba ja, nebo ty. myslim a muze jsem zvyraznil abys to nebral jako dogma, ale jen jako moznou vec
Hele, Kubo, zaloz tema o nabozenstvi. Tohle bylo o Katarine, ktrea je na ceste kolem sveta, ne o tom ze jsem spina
na to je pekne oznaceni "my Ahmed is different" rika to temer kazda arabela.
ano, muze to byt islamodisident.. ale bohuzel, tech je zalostne malo.
Islam a koran je takovy humus, ze to imho musis fakt odmitnout... to mas jako kdybys rikala... "to je sympatickej nacicek"... dobre se chova.. jenom kazdy vecer opakuje, ze zidi patri do plynu. A to mu prece budeme tolerovat.
17 cm
radovant napsal:
Tohle neni o tom jak si to vykladam ja, ale o tom jak si to vylozi onen priznivec islamu a jak se mnou nalozi. Pokud me nema rad, tak me nema rad... Ja jej za to taky nebudu mit rad.
hele sorry. Umis cist? Umi ten Ahmed cist?
jak si chces JINAK vylozit naprosto zretelny a jasny text?
17 cm