servisak napsal:
no a nadty se nechá pod zobák přidělat to světlo.
to jo ale jak sem psal nechtel bych tam mit 3 svetla pridavny mel bych to jak stromek . Kouknu asi nakonec na to nekde jestli by to slo nejak slusne pridelat misto toho originalniho
lidicky, alespon byste nekteri mohli napsat ze uz vam svetla dorazily, kdyz uz jsem Vam je objednal
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
lidicky, alespon byste nekteri mohli napsat ze uz vam svetla dorazily, kdyz uz jsem Vam je objednal
Druha sada jeste neprisla, ale ma to jeste cas. Pocitam, ze se pred vanoci dodaci doba zdelsi.
Nenarazil si pri testovani na nejakou levnejsi variantu s podobnou svitivosti klidne na ukor krasy a velikosti? Potrebuju dat neco na traktory. Jako pracovni svetla. A tydle ledkovy se mi dost zalibili.
Upravil MarekHK dne 30.11.2013 23:53
F 650 GS (00)
Meli 14 dni prazdniny ale zrovna ty tvoje sem asi uz videl na celnici hodmi do pm kdy sem je objednaval a ktery to byly.
Jinak nic levnejsiho asi neni jinak sem zkousel zvysit svitivost na 100% (cca 1750 lumenu) dioda odesla za hodimu proste se upekla a to sem jezdil tak ve 12 stupnich.
Čeština můj koníček
vkladam par fotek jak uchitit Honkong svetla na ADV
Upravil schrek dne 02.12.2013 09:32
Čeština můj koníček
nebudou jelikoz to vzdy jde primo na majitele ne na me preze me jde jen platba
jinak tech sad sme moc ja osobne jeste nekoupil , vetsinou chcou lidi poradit od koho presne koupit a objednaji si to sami
Čeština můj koníček
no buď hodně opatrnej.. vyměřej ti to za několik let i s penálema a ani nebudeš vědět, kde všude na to přišli.. I platby do zahraničí se evidujou a přesto, že to je ze soukromého účtu, bankdy informace o zahraničních platbách postupují dá..
jezek napsal:
no buď hodně opatrnej.. vyměřej ti to za několik let i s penálema a ani nebudeš vědět, kde všude na to přišli.. I platby do zahraničí se evidujou a přesto, že to je ze soukromého účtu, bankdy informace o zahraničních platbách postupují dá..
No, v takovém případě se my všichni, co máme uvedená světla dáme dohromady a určitě se nějak budeme podílet, né?
BMW R1200GS (2004)
Nemáte někdo náhodou doma nezapojená světla od Schreka? Mám je objednaná a chci k nim s kolegou udělat jistou elektroniku. Kdyby mohl někdo zapůjčit jedno světlo, kolega by během doby čekání na tom už mohl dělat.