Původně to mělo být kuře na plechovce dle Zdeňka, ale na výšku se nám nevešlo do nové trouby.
Každopádně si to udělejte na grilu. Máme to odzkoušené a výsledek je luxusní. Jen k tomu potřebujete uzavřený gril.
xHackerM přiložený následující obrázek:
Tvl Michale ta porce odpovídá tvé hmotnosti,úžasná dekorace ala Pohlreich to máš hlad za 20 min byl jsem v jeho café Imperial vyzkoušet to slavné kuře,dobrý,ale porce ne pro nás XXL boys,budu věrný raději svým porcím.Dneska jitrnička se zelím brambůrek + plznička.
Bob přiložený následující obrázek:
Bob napsal:
Tvl Michale ta porce odpovídá tvé hmotnosti,úžasná dekorace ala Pohlreich to máš hlad za 20 min byl jsem v jeho café Imperial vyzkoušet to slavné kuře,dobrý,ale porce ne pro nás XXL boys,budu věrný raději svým porcím.Dneska jitrnička se zelím brambůrek + plznička.
No jo, dneska to bylo takové trošku dietnější vzhledem k pozdní snídani.
Jinak Ti přeji dobrou chuť, ačkoliv ji ani nepotřebuješ, páč ty jitrničky vypadají LUXUSNĚ!!!
P.S. Bobe, zkus v létě na grilu Zdendovo krůtí stehna na estragonu.
Upravil xHackerM dne 15.03.2014 14:40
Bob napsal:
Tvl Michale ta porce odpovídá tvé hmotnosti,úžasná dekorace ala Pohlreich to máš hlad za 20 min byl jsem v jeho café Imperial vyzkoušet to slavné kuře,dobrý,ale porce ne pro nás XXL boys,budu věrný raději svým porcím.Dneska jitrnička se zelím brambůrek + plznička.
Bobe,kde jsi nakupoval výslužku? Asi šáhnu do mrazáku. Zítra domácí kačena.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Bobe,že se někdy nestavíš. Sušim tu klobásy a šunku. A abych tě potkal,tak musím jet na Rudnou.
Upravil Kasak dne 15.03.2014 15:54
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kdybys nevěděl co s tím, tak se můžeme na té Rudné také klidně sejít...
To víš,vytvořil jsem novou udírnu,tak zajíždím provoz. Je dřevěná a mobilní a vejde se do ní tak 60kg masa. Jsem asi trochu megaloman.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Já jdu dnes na oběd sem: http://www.restau...hytilu.cz/ a jinak mi drahá právě nadělala utopence , ale ty koštnu až za týden
Milan V přiložený následující obrázek:
A jakej děláte? Klasika nebo nějaký tajemství s fíglem?
Občas si uděláme i ty horčično-kečupový...
Hele mám fígl utopenci se sulcem,špekáčky nebo točený nejlepší u nás firma Klemens(pouštějí více tuku),lehce posypat všechny chili kořením,cibule,pepř celý,nové koření,bobkový list prokládat do větší sklenice se šroubovacím víčkem od okurek,zalít nálevem půl napůl tzn.1l octa a 1l vody já třeba ubírám octa tj.600 ml vody 400 ml octa,zalít až po vrch zašroubovat a dát do zavařovacího hrnce(denfru).Zalít sklenice studenou vodou a začít vařit,mám odzkoušeno že stačí celkem 50 minut.Poté sklenice vyjmout nechat schladnout a nastavět do lednice,druhý den se místo vody vytvoří sulc a utopence je možno jíst nemusí se čekat 14 dní apod.
A jakej děláte? Klasika nebo nějaký tajemství s fíglem?
Občas si uděláme i ty horčično-kečupový...
čoveče, tak recept asi žádná velká škola nálev je z Deka které se uvaří a nechá vychladnout pak klasika..cibule a feferonka
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/