Do kdy se dá objednávat? Kdy bude uzávěrka objednávek? Budu nyní téměř 3 týdny mimo a peníze raději pošlu až potom. Tak jestli to stihnu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Do kdy se dá objednávat? Kdy bude uzávěrka objednávek? Budu nyní téměř 3 týdny mimo a peníze raději pošlu až potom. Tak jestli to stihnu.
Věcný dotaz. O víkendu jsem přemýšlel, kdy bude poslední možný termín. Doplnil jsem to do 1. příspěvku a datum uzávěrek je 2. září.
Upravil xHackerM dne 22.07.2013 08:45
Medik napsal:
Věcný dotaz. O víkendu jsem přemýšlel, kdy bude poslední možný termín. Doplnil jsem to do 1. příspěvku a datum uzávěrek je 2. září.
Tak to je v pohodě. Dík
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vážení,
objednal jsem vzorek, měl by být v pondělí doručen (dnes bude vyhotoven a odeslán).
Vzorek stojí jisté peníze, které nejsou malé a tyto musí jít z mojí kapsy. V případě realizace objednávky bude rozdíl vyčíslen a vrácen, tzn. vzorek se stane normálně osuškou, kterou už si ponechám (také mám samozřejmě objednáno).
Chtěl bych Vás tedy požádat, pokud máte o osušku zájem, objednávejte. I když teď nemáte peníze, pošlete objednávku a zaplaťte později. Uzávěrka a peníze od Vás potřebuji mít pohromadě až 2. září.
Cena 500,- / kus byla určena dle kalkulace pro 100ks a zaokrouhlena nahoru na pokrytí společného poštovného z reklamky ke mě a krytí dalších nákladů. Musím uznat, že jsem rád, že jsem si nechal většího "fóra". Když vidím objednané množství 17ks, tak jsem trošku smutný ze zájmu o tento výrobek a proto jsem si nechal udělat kalkulaci pro nejmenší možné množství a to je 50ks. V současné době se tedy rezerva na společné náklady hodně zúžila a tak se vejdeme do těch 500,-/kus. Dokonce se obávám, že ani těch 50ks nedáme dohromady.
Uvědomuji si, že je to vysoká částka za kus osušky, ale rád bych podotkl, že nad tím nesmíte přemýšlet jen jako o osušce. Má to být něco vypovídajícího o nás, o členech a příznivcích fóra BMWGS.cz. Loni jsem prodal přes 200ks kšiltovek a nyní mám objednáno jen 17ks. Pokud půjdete do BMW dáte za osušku daleko více a nebude to o Vás vypovídat nic jiného, než se Vám BMW líbí nebo že ho máte. Ale neřekne to nic o tomto fóru, kde se více méně všichni dnes a denně setkáváme.
Věřím, že někteří z Vás osušku chtějí, jen čekají s výdajem až na poslední chvíli a nebo jste na dovolených bez přístupu k fóru.
Děkuji za Váš čas při čtení výše uvedených řádek a za pochopení.
Budu se těšit na Vaše objednávky.
Michal
EDIT P.S. Objednávku vzorku jsem prozatím zastavil. Doufám, že se během víkendu pár z vás vyjádří a zjistím tedy, kde je zakopaný pes. Pak se uvidí.
Upravil xHackerM dne 26.07.2013 20:44
ja si ji bohuzel brat nebudu, na mne je ten motiv moc preplacany. Bejt tam jen to logo bez neon linek a dovetku (ktery navic vsichni zname), beru hned.
Jinak centralni logo je imho DOBRY!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Na mě je malá, to bych ale překousl. Bohužel se mi také nelíbí ty linky a věta v pravém spodním rohu. Míšo, kdyby to šlo udělat tak že ty linky zmiznou a logo bmw bude v levém horním rohu a nápis unstoppable bude v pravém dolním rohu tak bych si jednu nebo dvě osušky vzal.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Prosím všechny zájemce, aby mi svůj zájem psali na e-mail uvedený v 1. příspěvku, jinak je možné, že to tady zapadne. Proto jsem ho založil. Děkuji
--------------------------------------
Změna motivu - Ach jo...
Ono je to těžké to měnit, když už někteří poslali i peníze za motiv, který je v 1. příspěvku. Pokud by ale všichni z nich souhlasili, tak jsem ochoten to ještě přepracovat. Pomůže mi někdo zjistit jejich názor a případný souhlas?
Dávám do placu tedy tohle, ale prosím, ať už je to poslední verze motivu. Budu muset všechny již zaregistrované obeslat a zjistit, zda-li by jejich zájem stále trval. A to mi zase zabere čas.
Dále pak dávám náhled, který jsem dnes dostal z reklamky. Je to příprava pro tisk do tkaniny.