mirod7174 napsal:
@danikbmw: Kur*va, tak máš koule - tedy si jednoho vyber a jdi do něj. Tohle přemílání jestli je lepší minulej model nebo aktuální model mi připomíná vzdychání ženských, jestli si koupit ten lososovej svetřík nebo ten meruňkovej ... (když ta lososová se míň špiní, ale meruňková je zase letos více in ... ;-) )
Nevím, co tady od koho chceš přesně slyšet: když Ti někdo řekne "ber starýho", poslechneš a půjdeš do něj ?
Vtipný, takhle to nějak slyším doma od partnerky, co si vybrala tu meruňkovou
Spíš asi hledám pohled technický s ohledem na to co hledám a jezdím...starší motku znám a byla spolehlivá jako švýcarský hodinky i když jsem s ní mlátil v terénu.... a vodoucha z tohohle úhlu pohledu vůbec...
Ale dík za reakci
díky za info a názor, ale kolečkem jedu navi v menu palubního počítače ne ?
kolecko je u mne ovlada jen navi.
dle manualu i cast menu, DO KTEREHO LEZES JEDNOU ZA PUL ROKU.. ale to mi nejak nefungovalo.
danikbmw napsal:
A to nemluvím o elektronickém plynu....ufuf....nevím do čeho skočit
el. plyn je bozi, alespon podle mne.
a) FANTASTICKY S TIM FUNGUJE PROTIPROKLUZ, KTERY VUBEC NECUKA
zasadne to zjednodusuje tempomat
c) nevim co je smysluplneho na dvou metrovych bowdenech u vzduchacu
Jestli počkat na nové GSA nebo ještě využít šanci na osvědčenou vduchovou klasiku, měl jsem, jezdil jsem (cca. 24.000 km)ale prodal jsem....asi chyba...
danikbmw napsal:
Nová KTM 1190 R Adventure je asi lepší na off-road, ale zase delší štreka bude horší a navíc pro mě asi aktuálně mínusy : horší pro jízdu ve dvou, řetěz (ber to tak, že jsem zatím řetěz jezdil jen na supersportu, pak jen 2x GS), menší kapacita kufrů, a zase el. heft....a víc žere, hlavně pro mě mínus z hlediska dojezdu.
retez poresit Scottoilerem.
kazdopadne 1190ka ma podstatne horsi dilenske zpracovani, vyssi teziste a horsi aerodynamiku.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Musím říct, že na živo se mi taky líbí, ale určitě bych bral bílou, zelená mě nenadchla. Otázka jak bude vypadat modrá, tu jsem ještě neviděl.
K otázce cena: ve Stratosu je cena 499 tisíc včetně DPH v plný palbě kromě alarmu.