Brnaku neuveritelne!!!Ja mam z teho takovou radost ,ze si tu s nama!Jdu z teho do hospody.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vevis: Buď v klidu, žena tě pustí - musíme vám všem s bolestí v srdci oznámit, že k Cyclimu nedorazíme.... On se totiž v tom samém termínu koná Kolštejnský okruh v Branné a tam opravdu chybět nemůžeme, jezdíme každý rok....
Tak se hezky bavte bez nás, já zkusím předat WC žezlo někomu jinýmu....
P.S.: Ta klika měla být takový GS - putovní pohár. Nu což, nevyšlo to, odhalili mně... .. příště budu rafinovanější...
Batman forever :-)
joni napsal:
Vevis: Buď v klidu, žena tě pustí - musíme vám všem s bolestí v srdci oznámit, že k Cyclimu nedorazíme.... On se totiž v tom samém termínu koná Kolštejnský okruh v Branné a tam opravdu chybět nemůžeme, jezdíme každý rok....
Tak se hezky bavte bez nás, já zkusím předat WC žezlo někomu jinýmu....
P.S.: Ta klika měla být takový GS - putovní pohár. Nu což, nevyšlo to, odhalili mně... .. příště budu rafinovanější...
Tak jestli se za rok odhodlam k dalsimu rocniku,tak vy budete jedni z tech komu prizpusobim termin.A doufam,ze stihnete vyjizdku!Kdo vas nezazil,ten to nepochopi!
Jime,koukam uz mas 3 prispevky.Uz jen 47 a budes mit 5% slevu u touratechu.A musis byt registrovan 3 mesice.Ja ,ze si chtel predelavat ty vidle,tak to by to na zimu mohlo dopadnout.
Alda napsal:
Tak jsem dorazil domu, bylo to povedeny, kupodivu i vyslo pocasi az na dnesek, poslednich 100km pred barakem chcalo jaxvina!
Aspon jsem testnul Pharao, jeste goretexovy botky a jsem v suchu.
Fotky nahazu do galerie.
A to najdu kde?
V levem sloupku nahore kliknes na Vase fotografie.Ale alda je tam jeste nedal.
To jsem zase o něco přišel
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
O víkendu se na to chci vrhnout, mám to zatím v kameře, jen jsem se na to podíval z kamery a víc na to nešahal, musím nainstalovat nějaký pinnacle ještě a uvolnit místo na disku
Aldo,diky.Pekne.koukam,ze na fotkach na rozdil od nekterych vypadam strizlive.
Kilingman prosim te,nemas nekde fotku jak svetlonadsazavak Emilio pomahal zemedelcum z chudeho podhuri orat pole?Mel jsem dojem,ze jsi ho fotil,ale v tve fotogalerii jsem to nenasel.
Upravil vevis dne 30.08.2008 12:27
Jo jsem zapomel.Tak na sraz muzu uz od patka!Ani jsem nepremlouval a dnes to prislo samo.Nekdy je lepsi netlacit na pilu.Dorazim asi az kolem 21h.a mozna ve dvou nebo ve trech.Myslim jako kazdy na sve motorce!Ne ve trech na me motorce. Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Kilingman prosim te,nemas nekde fotku jak prazak Emilio pomahal zemedelcum z chudeho podhuri orat pole?Mel jsem dojem,ze jsi ho fotil,ale v tve fotogalerii jsem to nenasel.
Ahoj, prosím tě, to je taky "jen" na videu, nefotil jsem to, filmoval...
Bohužel tento víkend opět udělám akorát prd, protože předělávám byt pro změnu, pls
vevis napsal:
Kilingman prosim te,nemas nekde fotku jak prazak Emilio pomahal zemedelcum z chudeho podhuri orat pole?Mel jsem dojem,ze jsi ho fotil,ale v tve fotogalerii jsem to nenasel.
Zdarec Vevis,jak se dostanu na Kiligmanovy fotky? Dík
Na strane 10 tohoto prispevku,asi v polovine stranky je psani od kilingmana.U toho ma modrej odkaz.Na ten kliknes a ses tam.
vevis napsal:
Hele,nech si toho pražáka,víš hovno kde sem se narodil a kde zemřu.....
Jinak vás můžu ujistit,že to co jsem předváděl na těch touranckách byl jen čajíček,zítra obouvám karoo Tééčka a to teprve bude divadlo.....
Prazaka jsem v tom prispevku predelal.Tak snad budes spokojenej!
Emilio napsal:
Ale ale,ty jsi teda vtipnej,jako židovi trenky.....
Piš si tam co chceš,jen jsem myslel to,když tady máme brňáka,tak jednou jistě příjde pražák,ale ten zatím není,tak bych to nepoužíval,aby se to pak dobře chytlo jako u brňáka,jistě víš co tím básník myslí a jestli né,tak si dej nějakou chytrou vodu po štamprdli a zapij to minimálně devíti dvanáctkama
Ja se te tim prazakem nechtel dotknout.To mylo mysleno spis jako protiklad k tem chudejm zemedelcum z podhuri.Vzdyt ja vim,ze nejsi ten pravej typickej prazak.No ale sem zvedavej,az se ten typickej prazak objevi,tak aby s nim byla rec!?