Je-li to Andrlův Chlum, je na něm chata Hvězda a k ní vede z Ústí n.O. nádherná cesta s 21 zatáčkami. Povrch je většinou nový, provoz slabý a mj. se tam jezdí MČR a "Malá Evropa" v závodech automobilů do vrchu. Jen pro zajímavost, rekord tratě je 1:47,76, což odpovídá průměrné rychlosti 121,94 km/h a zajel ho španěl Ander Vilarino s Formulí 3000. Tímto nikoho nenabádám, aby zkoušel, za kolik to je schopno dát GS.
Ale třeba to Andrlův Chlum není...
Jjj, ˇÚstecká jedenadvacítka" akorát tam bejvá dost cyklistů. Ale já si teda vůbec nemyslím, že to bude Andrlův Chlum, mě to porád příjde moc jednoduchý... Když už, tak bych tipoval, že nám to místo Cycli servíruje pěkně pozpátku no uvidíme....
Když jedu, tak jedu.
Tak prijedu az v sobotu pac si jeden muj ridic protahl odjezd na dovcu az na tento patek a jede na 14 dni.Doufam,ze to najdu mam hroznej navigacni nesmysl.
Ale tesim se na vsechny az je poznam jen doufam,ze mne Katjusu do nedele nepredelaj na Bogsera.
Hmmm. Koukám, že jsem zvolil jednoduchou otázku. Je to dobře no.
Upravil Cycli dne 27.08.2008 12:26
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Myslim si, že odpovědi na tvoje otázky jsou v prvním a druhým řádku. A když budeš luštit a ne jen peskovat at už to řeknu, tak to půjde třeba i rychlejc. Ono vesnic nebo měst v okrese Ustí s těma vyluštěnejma písmenama zas asi tolik nebude.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
"bude se tam motat nějaké prase" - Hrabě X
"spoustu lidí jede na dovču" - Hrabě X
Emílio, ty na mě myslíš,kudy serfuješ.
P.S.
Nechci být vztahovačný, ále tu hlášku s prasetem mi budeš muset vysvětlit.Určitě bys mi jen rád dopřál dobrou pečínku. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Cycli napsal:
Myslim si, že odpovědi na tvoje otázky jsou v prvním a druhým řádku. A když budeš luštit a ne jen peskovat at už to řeknu, tak to půjde třeba i rychlejc. Ono vesnic nebo měst v okrese Ustí s těma vyluštěnejma písmenama zas asi tolik nebude.
stepan> a je tam naka voda kdyby bylo vic casu, tak projdu turistickou mapu, ale jsem rad ze se sem vubec dostanu. jinak ja osobne jsem rad ze to cycli takhle pojal, pomoci indicii, je to sranda. ale zase verim, ze nekdo chce mit jistotu a presnost. kazdopadne kam se pojede je dany uz druhym nastrelem (okres) a tak vim, ze treba z jizni moravy to budu mit cca tak a tak daleko a vic to neresim.
Peacemaker napsal:
jinak ja osobne jsem rad ze to cycli takhle pojal, pomoci indicii, je to sranda. ale zase verim, ze nekdo chce mit jistotu a presnost. kazdopadne kam se pojede je dany uz druhym nastrelem (okres) a tak vim, ze treba z jizni moravy to budu mit cca tak a tak daleko a vic to neresim.
A tak jsem totaky myslel. At je to i trochu netradiční. Jinak pánové už dost přihořívá, takže si myslím, že dám poslední indícii a když ji vyluští Emilio, tak mu zotpovím v skoro všechny dotazy ohledně srazu.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Přidána poslení indície. Je specielně pro Emília , protože ten tím vyřeší všechny dohady a polopravdy a mýty o místě konání. Držím palce.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi