pánové, přidávám se k modelu, žádný hlasování netřeba, mysím, že je již rozhodnuto
je tedy potřeba uveřejnit kolik/kam poslat a myslím, že není čas ztrácet čas, takže vzhůru dolů a vevis objedná?
H
www.jantruhlar.cz
Objednam to vecer az prijdu z prace.Myslim,ze nas bude dost.Tipuju to na 100kc na osobu.S tim,ze co dojde navic,tak mu za to muzeme dat treba poukaz na olej nebo tak neco.Pokud by jste mi neduverovali,tak mi ten model muze proplatit treba Milos a muzeme po 100kc posilat jemu.On nakonec spocita kolik doslo a za zbytek mu dame treba ten poukaz.Akorat nevim,ke komu ten model nechat poslat,kdo Bohumila nejdriv uvidi.Tonda je ted na dovolene.Tak jestli jste nekdo s Bohumilem v kontaktu,tak se ozvete.Napada me treba zmijon.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Objednam to vecer az prijdu z prace.Myslim,ze nas bude dost.Tipuju to na 100kc na osobu.S tim,ze co dojde navic,tak mu za to muzeme dat treba poukaz na olej nebo tak neco.Pokud by jste mi neduverovali,tak mi ten model muze proplatit treba Milos a muzeme po 100kc posilat jemu.On nakonec spocita kolik doslo a za zbytek mu dame treba ten poukaz.Akorat nevim,ke komu ten model nechat poslat,kdo Bohumila nejdriv uvidi.Tonda je ted na dovolene.Tak jestli jste nekdo s Bohumilem v kontaktu,tak se ozvete.Napada me treba zmijon.
vevis prosím tě, dej na sebe číslo účtu. Když každý pošleme 100,-mělo by to stačit a možná něco zbude i na tel olej ( dobrý nápad ).
Díky
2109094468/2700
Vecer to koupim a necham to poslat k sobe.S Tondou se brzy uvidim,tak mu to predam,pripadne to poslu nekomu,kdo da vedet,ze ho jde navstivit.
Upravil vevis dne 02.10.2013 20:26
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...pít nesmím, Bohušovi držím moc palce pro uzdravení a návrat do sedla. K dárkové akci pro Bohuškovo potěšení se s manželkou připojujeme. Chlapi ! - čislo účtu ! Díky za dobrý nápada pro kamaráda.