Jen upresnim SOBOTU jelikoz se me na to uz ptalo vice ucastniku:
Dopoledni program zacina v 10:00 na techto souradnicich 49°40'8.040"N 17°26'19.309"E popřípadě jiný formát souřadnic N49.66890° E17.43870° , na ktere je potreba se od chalupy presunout cca 15-30 min podle toho, kterou cestou se pojede, se domluvime na chalupe.
Program mam pro Vas nachystany cca od 10:00 do 11:00 zalezi jak rychle se to stihne, ale nikam kvaltovat nemusime
Potom se jede na chalupu na obed.
Po obede je nachystana tombola a na ni navazou projizdky OFF a ON podle zajmu.
Upravil schrek dne 03.09.2014 15:54
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Chlape nazdar , asi tak Wilda a PAvouk ac slibili vest vyjizdku se rozhodli, ze pojedou do rumunska , Tomik Nosek musi byt v praci a opravovat jaky auto, takze zbyl pouze Kacer a to doufam ze se mu neposere motorka a dojede
TAKZE, pokud by si se chtel ujmout par OFFaru co by si radi dali trochu do tela , ne to kaficko co sem naplanoval ja tak dojed bude se odjizdet v cca 14:00
ja dal jen takovy kaficko jeden prutsi vyjedz jinak nic tragickyho odkaz ZDE jiank problem asi bude ten ze bude vsude spousty houbaru !!!
divej snazim se vsechno brat zodpovedne , ale muze se neco vysrat, na neco se zapomene , treba loni na mleko do kavy , nejdulezitejsi je to , ze minule byli kluci spokojeni a to mi dalo impuls to usporadat znovu, uvidime zda bude i Slezina #3
Čeština můj koníček
Houbaru jsou vsude stovky, to muzu potvrdit. Zase na druhou stranu, jak vidim ty zasoby, muzes v nedeli otevrit hladovy okno a houbari ti za to ruky utrhnou
I pád na hubu je pohyb kupředu
Nazdar lidicky tak davam asi posledni info, vse je nachystano vcetne slavobrany , jen uz zbyva par veci dokoupit
Udelal jsem par ukazatelu a cedulek po ceste snad tam vydrzi do zitrka, dole prikladam dva z nich.
Jinak par veci se posralo.
1. bohuzel asi nedorazi zadny pozvany host, ac byly pozvani 4, tak bohuzel nakonec nedorazi asi ani jeden, asi priste to chce obeslat alespon 8
2. vsichni co meli vest OFF vyjizdku proste nakonec opravdu nemuzou: dovolena Rumunsko, neocekavane musi do prace vysrala se masina a bohuzel je rozpulenej motor, takze se asi nakonec bude muset vybrat z OFF nebo ON verze, obe asi svymi silami nezabezpecim, jinak trasy mam takze staci naimportovat nekomu do GPS a muzeme udelat obe
3. zas se jim nejak blbe pohly rosnicky ve sklenici a prej budou misty prehanky ja typuju ze nebudou , chalupa je specificka cas CR pro ni rosnicky neplati
4. dneska mi na ruku spadnul dostvelkej sutr pri chystani slavobrany, mam oteklej palec na prave ruce, ale rengen dopadl vice mene dobre nedali ani sadru ani dlahu, tak snad nebudu muset jet potupne autem ALE to me nezastavi AKCE BUDE
Upravil schrek dne 04.09.2014 19:22
Čeština můj koníček