majklbiker napsal:
Z Praglu pojedu po 16 taky po sichte. Mozna bych se k nekomu prifaril
Taky budu vyrážet z Práglu. Sice končím o něco dřív, ale klidně počkám....
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
VojtechPolicky: ty to mas nejbliz pomalu a chces maringotku? zadny takovy, kdo sric prijde ten ma
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
A pak, na radarce jsem si všichni rovni.... Nezáeží kdo co je a odkud je! :-D
Upravil VojtechPolicky dne 15.02.2014 20:23
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
majklbiker napsal:
Z Praglu pojedu po 16 taky po sichte. Mozna bych se k nekomu prifaril
Taky budu vyrážet z Práglu. Sice končím o něco dřív, ale klidně počkám....
Ok klido. Dohodnem pred odjezdem
Jen doufám, že žena nezačne předčasně rodit, bylo by to od ní značně nezodpovědné
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Kdyby k tomu došlo, tak doufám, že mi tady někdo napíše pro manželku omluvenku
nicholas1 napsal:
Kdyby k tomu došlo, tak doufám, že mi tady někdo napíše pro manželku omluvenku
...ať stáhne svěrače a vydrží do neděle až budeš zpět. jedině 13tého je pro porod ten správný den ;o))
no byl by to hodně předčasný porod, takže doufám, že bude všechno v pohodě...
ja tam budu v PA v 11:00 a vyberu si a bude to , jiank me staci vojensekej stan a kaminka jak jsem mel naposledy
Čeština můj koníček
tak musim bohuzel oznamit ze na Radarku se nedostanu , prave mi bylo v praci sdeleno ze budu mimo CR na motivacni stazi
Čeština můj koníček
schrek napsal:
tak musim bohuzel oznamit ze na Radarku se nedostanu , prave mi bylo v praci sdeleno ze budu mimo CR na motivacni stazi
Myslím, že ve středu by jsi měl začít chrchlat a prskat, zarudlé oči zvládněš nahrát chlastem a ponocováním. Tak ve čtvrtek bych se sotva hýbal pro bolesti kloubů a v pátek ráno šel k doktorovi s příšerným nachlazením no a přes víkend bych to vyležel. To by byla pracovní verze. Soukromou už si uprav dle potřeby Leda by jsi měl zalíbenmí ve stmelování kolektivu, exibicionismu a opatrným tlachům v "přátelském" prostředí. Potom jsou firemní akci to pravé ořechové.
Já doufám, že se vyhrabu a snad i konečně na špuntech. Nevím, zda sám a nebo s Evou. To záleží na počasí. A taky nevedu žádný stan a když zalezu do hangáru, tak se nikdo v okolí 50m nevyspí. Takže bych to viděl opět na výdrholec na pódiu.
Jestli dorazí Velký Imho i s nejlepším přítelem člověka, tak budeme muset vylosovat jednoho, kdo nebude pít, aby hlídal hladové, případně usměrnil dav. Bylo by smutné, kdyby se ze zabíjačky stala vražda.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz