Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 9 z 38:   1  ...  6    7    8    9    10    11    12  ...  38  

Trika BMWGS - UZAVŘENO.
vlk
Přidané 12.01.2014 21:03

Registrace: 11.01.10
paja1 napsal:
vlk napsal:
to Milan V - az teraz som napisal Milosovi ohladom SK verzie

....
- terajsie navrhy budem respektovat aj bez spominanej zmeny, objednam si, ale este pockam na Milošove vyjadrenie - vid prispevok č.36, a s garantami akcie doriesim-e SK verziu

Vlku
Ted jsou 2 barvy,
pánské a dámské provedení,
vše v 5 velikostech.
To je 20 variant triček už teď!!!!!!!Frown
Mám pro Milana připravený objednávkový dotazník, ale bude s tím strašná kupa starostí i tak.pc

Verze SK: bez české vlajky a nápisu na zádech se určitě dá udělat.
Problém je to logisticky zvládnou, i takhle s 20 variantami ČR verze to bude mazec. (s SK verzema by to bylo 40verzí!!!)Ouf

Nechme Milana realizovat a rozeslat těchto 20 verzí a pokud to bude zvládnuté tak se příště udělá i verze upravená pro vás slováky.Wink

pajo1 - vse odkomunikovavam s Milanom cez PM a vobec nemam zaujem to kompikovat, respektujem vse co mi Milan napisal - vysvetlil

...btw: ja to chapem ze si najskor vyberame variantu a ta sa bude vyrabat, nie ze je mozne objednavat-vyrabat vse doteraz uvedene varianty
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára
www.rallykopanice.sk

vlk
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 12.01.2014 21:06

stepan napsal:
vlk napsal:
moj nazor:
- z tricka by malo byt zrejme, ze jazdim na moto (bmw), krajina, som clen/citatel/fanda fora bmwgs
- patrat o povodnom zamere ci to ma/malo byt triko fora, alebo nie, sa mi nechce, osobne nemam problem toto forum prezentovat a preto by sa mi pacila aj verzia: bmwgs.sk.

Jenom taková technická ... co to je doména bmwgs.sk ? Tam žádnej web není Smile

ved prave, oslovil som Milosa ci by nechcel urobit aj tento tvar "www.bmwgs.sk" stranok bmwgs / pre jednoduchost pouzijem priklad: tak ako je cenduro
www.rallykopanice.sk

paja1
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 12.01.2014 21:07

Registrace: 02.02.09
vlk napsal:
pajo1 - vse odkomunikovavam s Milanom cez PM a vobec nemam zaujem to kompikovat, respektujem vse co mi Milan napisal - vysvetlil

...btw: ja to chapem ze si najskor vyberame variantu a ta sa bude vyrabat, nie ze je mozne objednavat-vyrabat vse doteraz uvedene varianty

yes
Pája

LukyGs
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 12.01.2014 21:37

Registrace: 25.08.11
vlk napsal:
stepan napsal:
vlk napsal:
moj nazor:
- z tricka by malo byt zrejme, ze jazdim na moto (bmw), krajina, som clen/citatel/fanda fora bmwgs
- patrat o povodnom zamere ci to ma/malo byt triko fora, alebo nie, sa mi nechce, osobne nemam problem toto forum prezentovat a preto by sa mi pacila aj verzia: bmwgs.sk.

ved prave, oslovil som Milosa ci by nechcel urobit aj tento tvar "www.bmwgs.sk" stranok bmwgs / pre jednoduchost pouzijem priklad: tak ako je cenduro

Kuci slovenští, nic proti ale to je pro vás fakt tak důležité mít na tom triku bmwgs.sk a i k vůli tomu zakládat sk doménu? Mě to přijde trošku úsměvné. Cenduro je cenduro a bmwgs je bmwgs. Vlku, fakt nic ve zlým
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
vlk
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 12.01.2014 22:02

LukyGs napsal:
vlk napsal:
stepan napsal:
vlk napsal:
moj nazor:

Kuci slovenští, nic proti ale to je pro vás fakt tak důležité mít na tom triku bmwgs.sk a i k vůli tomu zakládat sk doménu? Mě to přijde trošku úsměvné. Cenduro je cenduro a bmwgs je bmwgs. Vlku, fakt nic ve zlým

Luky - v poho Wink
to Cenduro bol len priklad - hm asi blba volba
Dolezite to nie je, ale pride mi to lepsie ak by bolo na SK triku tvar bmwgs.sk
a predpokladam ze je to "aj" forma prezentace tychto stranek a tvar bmwgs.sk myslim ze by nijak neuskodil skor naopak mozna by doslo k pribudnutiu clenov z SK
.... bol to len napad, nechvatam na tom, pockam co mi - nam napise Milos
www.rallykopanice.sk

vevis
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 16:54

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Se stejne divim,ze si tu domenu bmwgs.sk jeste nikdo nezaregistroval?hmm!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

brtnik
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 16:59

Registrace: 06.05.08
Jetsli dobre koukam, tak domena zaregistrovana je, jen ji nikdo neprovozuje...Wink

vlk
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 20:37

vlk napsal:
- osobne nemam problem toto forum prezentovat a preto by sa mi pacila aj verzia: bmwgs.sk. Ak to nebude mozne ( verim v Milošovo vyjadrenie ), kludne mozem mat na triku aj: .cz,

- terajsie navrhy budem respektovat aj bez spominanej zmeny, objednam si, ale este pockam na Milošove vyjadrenie - vid prispevok č.36, a s garantami akcie doriesim-e SK verziu

.... Milos mi napisal PM a o bmwgs.sk - NEUVAŽUJE
respektujem to a tym padom to pre akciu Trika BMWGS je pasé
www.rallykopanice.sk

raptor
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 20:50

Registrace: 19.06.13
tricko bmwgs.cz si bez mapy ceskej republiky a ceskej vlajky si na seba kludne obleciem... nie zeby som mal nieco proti Čecham alebo Čechom, to vobec nie, ale ja som Slovák, respektíve Čechoslovák

takže ak to vymyslíte bez Českej mapy a vlajky tak jedno si zoberiem
ak to vymyslíte s mapou Československa alebo s oboma vlajkami, tiež si jedno zoberiem - asi najlepšia varianta

dovolím si povedať že sem chodí dosť Slovákov na to aby ste sa nad tým minimálne zamysleli ale ak to vyhodnotíte že nie pochopím a poďakujem

clap
Upravil raptor dne 13.01.2014 20:54
live fast, die young
be wild, have fun

www.motoraptor.sk
vlk
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 21:03

brtnik napsal:
Jetsli dobre koukam, tak domena zaregistrovana je, jen ji nikdo neprovozuje...Wink

ano je to tak, ako pises
www.rallykopanice.sk

vlk
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 21:05

raptor napsal:
tricko bmwgs.cz si bez mapy ceskej republiky a ceskej vlajky si na seba kludne obleciem... nie zeby som mal nieco proti Čecham alebo Čechom, to vobec nie, ale ja som Slovák, respektíve Čechoslovák

takže ak to vymyslíte bez Českej mapy a vlajky tak jedno si zoberiem
ak to vymyslíte s mapou Československa alebo s oboma vlajkami, tiež si jedno zoberiem - asi najlepšia varianta

dovolím si povedať že sem chodí dosť Slovákov na to aby ste sa nad tým minimálne zamysleli ale ak to vyhodnotíte že nie pochopím a poďakujem

clap

z toho co som si s MilanomV doteraz pokomunikoval to zatim vyzera ze bude analogicka verzia aj pre SK
inak, si "len" treti slovak co si sa k tejto teme vyjadril, co ma prekvapuje, myslel som ze bude vacsia odozva zo strany SK clenov
www.rallykopanice.sk

raider
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 21:26

Registrace: 26.04.13
Tiez mam zaujem aj o SK verziu, predna strana kludne moze zostat s bmwgs.cz a CZ mapou (sme na cz fore tak preco ho nepodporit propagaciou) a vzadu slovenska vlajka a napis..

Bob
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 21:29

Registrace: 24.10.07
raider napsal:
Tiez mam zaujem aj o SK verziu, predna strana kludne moze zostat s bmwgs.cz a CZ mapou (sme na cz fore tak preco ho nepodporit propagaciou) a vzadu slovenska vlajka a napis..

Sorry bratia to už je na mě trošku moc fakt SK vlajku na tričku nechci.

Projednejte s Milanem poproste jeho paní domluvte se sním a udělejte si separátní trička a nemíchat žádné Czech and Slovak apod nesmysly
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
LukyGs
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 21:31

Registrace: 25.08.11
Bob napsal:
raider napsal:

Projednejte s Milanem poproste jeho paní domluvte se sním a udělejte si separátní trička a nemíchat žádné Czech and Slovak apod nesmysly

Bobe, on to myslel tak že pro kluky ze slovenska bude tahle verze kde napředku bude cz a zadek sk. Myslím že je to dobrej kompromis
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
raptor
Trika BMWGS - UZAVŘENO.

Registrace: 19.06.13
takze vzhladom na 3-4 zaujemcov o SK verziu asi to vobec nema zmysel to riesit
Bob si ma prekvapil, ja nemam problem mat na tricku obe vlajky, ty evidentne problem mas...

...zivot je plny prekvapeni
live fast, die young
be wild, have fun

www.motoraptor.sk
vlk
Trika BMWGS - UZAVŘENO.

Bob napsal:
raider napsal:

Bob, suhlasim s Tebou a dovolim si tvrdit: Neboj to se nestane, MilanV je soudny thumbs up
www.rallykopanice.sk

Bob
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 21:34

LukyGs napsal:
Bob napsal:
raider napsal:

Bobe, on to myslel tak že pro kluky ze slovenska bude tahle verze kde napředku bude cz a zadek sk. Myslím že je to dobrej kompromis

Ok Luky, pokud to je SK verze pro bratov tak to je jejich věc a potom ok,prosím držet se návrhů od Mildy v hlasování.

www.cestovniendura.cz
stepan
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 22:01

Registrace: 05.06.07
raptor napsal:
takze vzhladom na 3-4 zaujemcov o SK verziu asi to vobec nema zmysel to riesit
Bob si ma prekvapil, ja nemam problem mat na tricku obe vlajky, ty evidentne problem mas...

...zivot je plny prekvapeni

To je jako by si chtěl, abychom na tom tričku měli nápis BMWGS a zároveň ještě KTMLC8 :-)
Když nic jiného, tak by to tričko přestalo plnit funkci rozpoznávání národnosti Smile na srazech.
Ještě by tam mohly být "bratři v triku" Krakonoš, Jánošík a Nikola Šuhaj, protože ten byl taky vlastně Čechoslovák Smile

http://kouzelnyzivot.cz
Bob
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 22:16

Ujo Raptor jseš slovák nebo čech?velmi jednoduchý:-P

www.cestovniendura.cz
pebro
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 13.01.2014 22:40

Registrace: 16.10.13
Som tu sice kratko na to aby som sa zapajal do tychto bojov ale neda mi. Potesilo ma ked som videl ze sa budu robit forove tricka. Tiez mam zaujem a aj som hlasoval. Ale ked vidim, co spravi tricko a mapa na nom s partiou o ktorej som myslel ze drzi spolu tak som stratil zaujem. To Vas nepusti ceska hrdost, alebo nechapem. Je tu aj hodne slovenskych fanusikov klubu. A ze sa nevyjadruju? Na toto........?
Pebro

Strana 9 z 38:   1  ...  6    7    8    9    10    11    12  ...  38  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 49
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,709
Nejnovější člen: romandodge

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.42 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI