PavelDR napsal:
Fando,ty jsi ten blatník od Puigu našel?Já jsem našel jen ten co tady píše Petr.Taky bych radši ten z USA,ale netuším jak to odtamtud dostat sem.
Já už ho mám mel jsem ho i na dvouvacce a byl super - Mají ho u Louisu
a byl to teda ten co je tesne nad kolem?
petr
R1200GS LC '13
PavelDR napsal:
Fando,ty jsi ten blatník od Puigu našel?Já jsem našel jen ten co tady píše Petr.Taky bych radši ten z USA,ale netuším jak to odtamtud dostat sem.
Já už ho mám mel jsem ho i na dvouvacce a byl super - Mají ho u Louisu
a byl to teda ten co je tesne nad kolem?
Ten Fandův není to co potřebujeme.Zkusíš se zeptat zítra u těch 4kolkářů na ten od Maiera?
.
Vhodné pro modely:
05-11 BMW R1200GS
06-12 BMW R1200GS Adventure
10-14 BMW R1200GS s ESA
Aktualizace dle vyjádření 4kolek: Výrobce zatím neuvádí blatník pro modely 2014. Blatník Vám můžeme zaslat, pokud nebude pasovat obratem Vám vrátíme peníze na Vámi uvedený účet.
Nějaký dobrovolník na otestování? :-)
petr
R1200GS LC '13
Vhodné pro modely:
05-11 BMW R1200GS
06-12 BMW R1200GS Adventure
10-14 BMW R1200GS s ESA
Aktualizace dle vyjádření 4kolek: Výrobce zatím neuvádí blatník pro modely 2014. Blatník Vám můžeme zaslat, pokud nebude pasovat obratem Vám vrátíme peníze na Vámi uvedený účet.
Nějaký dobrovolník na otestování? :-)
prosimte a jakej mas motiv to na LC veset?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
v zásadě dva: a) když jedu po mokrý silnici, tak mi na zadek stříká gejzír vody, pokud projedu nějakým bordelem (rozuměj bahno a tak), tak je ochrana pružiny, ESA apod. nedostatečná a bordel cáká tam kam nemá - teda alespoň to říkají zkušenější jezdci, já jsem to zatím takhle "vykoupal" jen párkrát.
petr
R1200GS LC '13
Odpověď z Maier Manufacturing, Inc.: We have one for your bike coming out soon.
It will be SKU # 05876, watch the website for it, it will be on there first.
hicks napsal:
v zásadě dva: a) když jedu po mokrý silnici, tak mi na zadek stříká gejzír vody, pokud projedu nějakým bordelem (rozuměj bahno a tak), tak je ochrana pružiny, ESA apod. nedostatečná a bordel cáká tam kam nemá - teda alespoň to říkají zkušenější jezdci, já jsem to zatím takhle "vykoupal" jen párkrát.
Za 11tis km jsem to nikdy nepotřeboval, každopádně divná věc pro mě kničemu
všude dobře, s kávou nejlíp
hicks napsal:
Za 11tis km jsem to nikdy nepotřeboval, každopádně divná věc pro mě kničemu
...asi nepouziva bidet.. socka... prazska...
Upravil hicks dne 01.07.2014 20:57
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Je pravda, že když jedeš v dešti, tak máš nepromok a pak ti stříkání vody nevadí. Plus mam dojem, že s Anakee3 mi to tolik nedělalo, tak je možný že Karoočka házej vodu víc. Pokud jde o špínu co lítá do ESA, tak je to jen prevence než nutnost.
petr
R1200GS LC '13