Tome OK jdu ty šavle smazat, pouze mi to přišlo faxem takže odkaz neni a zrovna tohle jinak nešlo.
Tak už jsem to smazal.
Co je lepší ?
158 vláken a některé i víckrát po 4 stránkách, nebo 30 vláken k tématu po 25 stranách ?
Malá fotka nebo velká. Malá krčící se pod textem neukáže detail a nemá takovou vypovídající schopnost ale je megapřehledná, nebo větší fotka která něco řekne ale je přes 3/4 monitoru ?
Tak nevym, ale stoprocentně platí pravidlo že neni člověk ten který by se zavděčil všem.
Upravil Robert dne 04.12.2008 11:17
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
to Robert: jak píše Tom, i ty fotky by mohly být menší...jinak EXC mám v Opavě, kde budeme i na svátky a brázdit okolní terény a tratě...v Praze na to nemám prostor
Robert: podle mě je lepší dát třeba jednu fotku v rozměru do 600px šířky a napsat odkazy na velké fotky jako URL..
Mě osobně vyhovuje víc témat než jedno dlouhé - KTM LC8 690 - technické úpravy např. další KTM LC8 690 - doplňky atd
Ale určitě je blbý dávat tam všechny velký fotky jako IMG *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
na mém oblíbeném webu mají obrázky udělané tak, aby byly malé a po kliknutí se rozbalí v novém okně veliké, a text se sám zalamuje do určitého formátu a pak se to vejde i na monitor
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
TomasTT napsal:
Robert: podle mě je lepší dát třeba jednu fotku v rozměru do 600px šířky a napsat odkazy na velké fotky jako URL..
Mě osobně vyhovuje víc témat než jedno dlouhé - KTM LC8 690 - technické úpravy např. další KTM LC8 690 - doplňky atd
Ale určitě je blbý dávat tam všechny velký fotky jako IMG
Tome,promiň zašťourání...KTM LC8 690...???...něco mi uniklo,nebo je to novej speciál od TT?...
Našel jsem srovnání origo výfuku + Akrapa.......váha poloviční, zvuk lepší a výkon taky jinak................ale ta cena.YouTube Video
Upravil Robert dne 10.12.2008 20:10
Tak Roberte, za tohle video máš jedničku s hvězdičkou...
KTM 690 Rally replika je můj top dream bike... viděl jsem jednu lehce jetou za 250tis. a jednu funglovku za něco kolem 300tis. a mít je, tak neváhám ani vteřinu a jedu pro ni...
To je pro mne prostě nejvíc sexy stroj a je jedno, jestli je v barvách Red Bull nebo Repsol... óóóóó, jak je kráááásná...
To video je prostě nádherné...díky, díky, díky...
KTM 1190 Adventure R
Nekdy se v terenu stane, ze ti mezi rezet a rozetu vlitne kus klacku a retez si spadne.
Stalo se mi to ted o vikendu a uz to nechci zazit. V nejblizsi dobe objednavam...
...proc se musi vetsina vlaken mrvit radobyvtipnamyma vylevama to fakt nechapu. Kdyz k tematu nemam co rict, tak se jdu uspokojit nekam jinam ne?
BMW R1150GS MY02
Máš pravdu ale v tomhle vláknu to nejde smazat..
Každopádně vlákno o 10 stranách, které z 90% tvoří fotky pochybuju že to někdo bude procházet stránku po stránce...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
dnes jsem byl pro sedlo a v Race Toolu mají vystavený X-Bow...jakože mne auta kromě 4x4 pickupů neberou, tak tohle v karbonu na pohled moc pěkné, svezení na okruhu v tom musí být mazec...
ale v ceně auta je plná garáž motorek (k mým pěti bych za to přidal další 3 motorky )
Co mi tu uteklo, někdo tu byl VFTIPNEJ ......co znamená .........* offtopic - smazáno *...to poprve nas...o i admina ?.?.? pač dřív tvrdil že nic mazat nemůže.
A poznámky o 9 stranách, z toho 90% fotky jsou podle mě o ničem. Na ADV Rider je k tématu KTM 690 ...390 STRÁNEK ( + další o bagáži, výfuku ap. ).....a každej si tam stejně vybere to sví a pokud to nepotřebuje tak neni o čem.
Pokud něco hledám ( díly na motorku, dobrý nápad nebo radu ) tak mě nezajímá 50 stran textu kde se to navíc blbě hledá + 5 fotek ale 50 až 100 fotek a max. 5 stran textu a i to je až moc kecání. Pro představu je fotka vždy lepší, protože popisovat třeba seřízení ventulů bez obrázku je úplně o ničem.
Robert přiložený následující obrázek:
[4.31Kb]