Kapela nebude. Zpěvák se očividně rozsekal více, než je zdrávo. Mám zajištěnou aparaturu a muziku mi pošle Bajlak. Takže budete mít na co trsat.
Někdo nějaké speciální požadavky?
Boxovací pytel, vyhřejvanej bazén s bublinkama, trampolínu, thajské masáže, kopec kešu oříšků.......
Morčata mám na flešce a co se hraje do půlnoci je celkem fuk
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
rick napsal:
Michale,to si pos..l,chrápe ten o řádku výš,ale jako že fakt hodně
Citlivko
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hrabe_X napsal:
Když pojedu, tak ne po dálnicích a určitě se v pátek odpoledne budu snažit Práglu vyhnout (nejen kvůli tobě ).
Po dálnici taky nepojedu, je to nuda a znám tam každej šutr. A po cestě ze Světlý si dáš fakt slušnej oblouček, když se Práglu chceš vyhnout A máš pravdu, trpajzlíky na GS si dáváme na Žižkaperku k obědu
Přes Prágl i mimo něj (Tábor nebo Vlašim-Benešov) to mám vždy kolem 230km, takže asi jako obvykle zvolím azimut a pojedu.
Láká mě na této cestě ten časovej chaos:
Vyjedu v pátek odpoledne a jsem tam v Úterý večer. Tam se zřejmě zastavil čas (Úterý je tam pořád), takže ráno v Úterý vyjedu a přijedu domu v neděli odpoledne.
Čili tam a zpátky to mám cestu na 10dní a přitom nebudu doma jen jeden víkend.
A to je hustokrutomegapřísný!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přes Prágl i mimo něj (Tábor nebo Vlašim-Benešov) to mám vždy kolem 230km, takže asi jako obvykle zvolím azimut a pojedu.
Láká mě na této cestě ten časovej chaos:
Vyjedu v pátek odpoledne a jsem tam v Úterý večer. Tam se zřejmě zastavil čas (Úterý je tam pořád), takže ráno v Úterý vyjedu a přijedu domu v neděli odpoledne.
Čili tam a zpátky to mám cestu na 10dní a přitom nebudu doma jen jeden víkend.
A to je hustokrutomegapřísný!
Jo, nad tím názvem jsem přemýšlel taky, když jsem tam jel prvně, ale už tam jezdím 25 let, tak to tam mám trochu zmáknutý. Hlavně pěšky a autem.
Netuším, kdy se mě podaří vyhrabat z roboty, takže asi budu krapet spěchat, aby pivo nezteplalo a švihnu to asi po 201čce. Stavím se ještě ve Starém Sedle u babči. Jinak bych to asi bral spíš po druhém břehu dálnice. Někudy na Pilsen a odtud Touškov - Pernarec, serpentýnkama na Hradiště a Konstantinky šup do Bezdružic a potom dle času a světla - buď Vtornik - Vidžín a nebo bych si dal ještě přes Křivce (tam je taky na co koukat) a Sedlo (skoro domov). To jen pro inspiraci
Když už jsme u těch názvů, tak si občas ajedu i do Tajné Stránky. Mám to "za barákem"
Upravil Medik dne 05.09.2014 09:01
rick napsal:
Hlavně někdo zamluvte počasí jako dneska.
Ty nerad sníh?
xHackerM napsal:
Tak co, jak to s Vámi vypadá? Už se to blíží...
Když nebudou padat s*ačky s háčkama, tak s tím počítám asi na oba dny. Pokud by se něco posralo v práci, tak alespoň na sobotu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Protože se nám trošku zkomplikovalo vedení offíku, tak zřejmě připravíme navigační závod. No prostě nemám lidi, který by Vás vedli, no... Ráno vypadnete, dostanete noty, odpoledne se vrátíte servaný jak psi. Co vy na to, líbilo by se?
Pro onroadovky - mohli bychom zajet do Chrástu u Plzně na letecké muzeum. http://airpark.wz... Nebo do Prazdroje na prohlídku pivovaru. Klidně vyjádřete svůj zájem, dávám trasu teprve dohromady.
xHackerM napsal:
Protože se nám trošku zkomplikovalo vedení offíku, tak zřejmě připravíme navigační závod. No prostě nemám lidi, který by Vás vedli, no... Ráno vypadnete, dostanete noty, odpoledne se vrátíte servaný jak psi. Co vy na to, líbilo by se?
Pro onroadovky - mohli bychom zajet do Chrástu u Plzně na letecké muzeum. http://airpark.wz... Nebo do Prazdroje na prohlídku pivovaru. Klidně vyjádřete svůj zájem, dávám trasu teprve dohromady.
tak tam s nima sfrknes ty ten OFF , ja to musel taky nakonec vzit na sebe a kluci byli vpohode zadnej hard of proste polnacky, lesni cesty , jeden lom a vyjezd
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
xHackerM napsal:
Tak to nemusím přezouvat na špunty Navigaci nemám, okolí mám prolezlé, do pivovaru jezdím služebně.....spíš jsem byl zvědavej, kam se tam dá zajet na motorce, aniž by mě hajnej naplnil zadel brokama.
Hele, na onroad se stačí mrknout na mapu. Silniček je v okolí spousta a je na co koukat. Mám ten kraj fakt rád. I bych se tam přestěhoval, kdyby tam byla pro mě práce. Je v podstatě jedno, na kterou stranu člověk vyrazí, když uděláš okruh. Když by se to dalo jako na Teplou, Bečov, Krásno..... (ale po zadelích) a zpátky kolem Mariánek, tak más půl dne v háji. Spíš než do Plzně bych se na oběd stavil třeba http://www.chodov...-skale.htm. A ty silničky z Vidžína do Planý.......Jen škoda, že babča je už opravdu stará (jinak jak jí znám, tak by za mě vylezla a užila si to a hlavně - zná tam každýho a každej šutr) a kamarádka, co by to zvládla také mě loni opustila do věčných lovišť. Stihl jsem s nima pojezdit (autem) dost, ale paměť je děravá.....
MilKal napsal:
Michale Kuba ti ten off neveme.Nezná to tam a za 3 dni to dohromady nedá!!!
Rikal, ze uvidi, ale prave proto jsme se shodli, ze orientak bude nejlepsi a bude to zmena pro ucastniky. Ja uz doma jednu trasu mam, jen ji zkouknu, jestli se to hodi