Právě jsme s Filipem přijeli od Mirka, máme vás všechny pozdravovat a omlová se, že to prej na sraz asi nestihne, protože mu rozstříhali hadry a motorka není taky zrovna v kondici. Jinak vypadá úměrně svému stavu a mluví (jak po dvou lahvích Tuláka), občas mu ještě vypadnou souvislosti ale pomalo se to lepší. Jestli bude vše v pohodě,tak ho v pondělí přeloží na JIP. Výčet zraněni je: polámané obě předloktí a oba bérce, pár žeber, lehce zmáčklej obratel a zhmožděný plíce. Nehodu skládá pozvolna a není úplně jistý, kdo za to může a já tady nechci spekulovat o tom co zatim vím. S Elen jsem mluvil,o motorku se postarala pojišťovna, takže se parkovné platit nebude. To je zatim vše. Kdo by se za nim chtěl stavit,je to možné ?! leží ve Vinohradské nemocnici pavilon H, první patro, ale neměl by to být matorkářský sraz a je to stejně jen na chvíli, protože se brzo unaví.
Eman_ napsal:
Bouracku mel Mira,Petr co tu pise je sice taky na hospitalizeci,ale ne ve Vinohradske nemocnici nybrz v Bohnicich
...také proto jsem se přestěhoval do Troji, abych to měl na pravidelné návštěvy lékaře blíž...a až to přijde definitivně, aby mne tam jenom odvedli
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Info od přítelkyně + kolegů od varader co byli za ním,už nemá morfin reaguje dobře,zkouší co vydrží a co bude bolet bez utlumení,přemýšlí,že by už šel domů,nemůže vydržet bez mobilu + tabletu.
Info od přítelkyně + kolegů od varader co byli za ním,už nemá morfin reaguje dobře,zkouší co vydrží a co bude bolet bez utlumení,přemýšlí,že by už šel domů,nemůže vydržet bez mobilu + tabletu.
Míro drž se.
No jestli přemýšlí, že by šel domů tak je hustý.
Ať se daří a taky těm v tom autě.
Upravil fero dne 14.04.2014 12:50
Doufám, že se z toho on i ostatní brzy dostanou a nezůstanou jim žádné rány ať na těle nebo na duši.
Kamarád měl před lety těžkou nehodu v Německu, že letěl vrtulníkem si ani nepamatuje, měl víc zlámaných kostí jak těch zdravých a už po 4 dnech ho převezli do nemocnice do ČR kde ležel jen týden a "šel" domů. Celkově se léčil hodně přes rok a byl asi na 4 operacích kvůli "demontáži" výztuh a šroubů z kostí, ale dnes už je naprosto v pohodě. Tak snad se i Míra dostane brzy domů.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Aldo mám tady pro všechny nové info z druhé strany v tom autě jeli hodní lidé tady vedle ze vsi jezdili s tím autem k nám na servis jsou to důchodci a paní co seděla na místě spolujezdce na tom prý není zrovna nejlíp takže my všichni by jsme se měli zamyslet nad tím než sedneme na své stroje že v plném provozu nejezdíme jenom my sami a kdo chce závodit at si zaplatí pár hodin v Mostě nebo v Brně a tam se může třeba rochnit v kačírku tam potom rozhodně nikomu cizímu neublíží . A toto je i pro kolegu Ježka protože i ti chudáci důchodci jsou dobří lidé a já je znám . A všem zůčastněným nehody přeji rychlé uzdravení bez následků
pavelgsxrv napsal:
Aldo mám tady pro všechny nové info z druhé strany v tom autě jeli hodní lidé tady vedle ze vsi jezdili s tím autem k nám na servis jsou to důchodci a paní co seděla na místě spolujezdce na tom prý není zrovna nejlíp takže my všichni by jsme se měli zamyslet nad tím než sedneme na své stroje že v plném provozu nejezdíme jenom my sami a kdo chce závodit at si zaplatí pár hodin v Mostě nebo v Brně a tam se může třeba rochnit v kačírku tam potom rozhodně nikomu cizímu neublíží . A toto je i pro kolegu Ježka protože i ti chudáci důchodci jsou dobří lidé a já je znám . A všem zůčastněným nehody přeji rychlé uzdravení bez následků
Snad se dají všichni brzy do pořádku. Bohužel tyhle věci se stávají a nikdo to neudělá naschvál, takže snad to všechno dobře dopadne..
S Mírou jsem dnes mluvil a má se k světu....tak snad bude brzo doma opět skákat přes kaluže...
Všem zúčastněným přeji brzké uzdravení...
Bláboly o tom, že závodit se má leda na okruhu sem nepatří, moralizovat si může každý jak chce, stejně většina nejen z nás nejezdí 50/90/130 ani v autě natož na motorce...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."