namork1 napsal:
Původní plán byl převážně ve stanu ale kdyby byl penzion za slušnou cenu tak bych se tomu nebránil.
No vzhledem k tomu ze nas bude mraky, tak to vidím s penzionama bez předchozích rezervaci blbe
Přesně, na to jsem taky myslel. Čím víc lidí tím větší problém s ubytováním na jednom místě ... třeba ale v tomto pozdním termínu nebude problém ....... jak je to tam s penzionama?
Upravil namork1 dne 12.08.2014 21:42
Za mě většinou stan,pořídil jsem pořádnou karimatku,vyzkoušel a vyloženě se na to těším,je jasný,že párkrát by to penzion chtělo.
Sraz ve 14 hod vyhovuje.
oranžová dvanáctka
namork1 napsal:
S Pavlem jsme tak uvažovali co ten sraz v Dačicích posunout alespoň o hodinu dřív? Tedy na 14:00?
Za mě ne, dřív nemůžu, proč zas něco přesouvat , kdyz jsme hodinu stanovili a všichni s tim počítají ????????? Jaky k tomu je důvod ?
Upravil fero dne 12.08.2014 21:55
Zdenek 1150 napsal:
Trochu tady zaplevelím vlákno.
Čím se platí v Srbsku, Bosně, Kosovu, Černé Hoře, Albanii pokud neplatím kartou a jak se k té jejich měně dostat?
Srbsko, Bosna, Černá Hora - euro, Albánie - lek nebo euro a vybereš je bez problémů všude z bankomatu, i v Albánii
Zdenek 1150 napsal:
Trochu tady zaplevelím vlákno.
Čím se platí v Srbsku, Bosně, Kosovu, Černé Hoře, Albanii pokud neplatím kartou a jak se k té jejich měně dostat?
Všude ti euro vezmou,občas tě sice odrbou,třeba jako nás loni v Bosně. Neljepší se mi osvědčilo,vyménit hned na hranicích eura,za ty jejich,protože bankomat občas není,záleží kudy jedeš.
Upravil rick dne 23.08.2014 13:35
oranžová dvanáctka