PeDR napsal:
Pánové, ač jsem toho názoru, že každá kultura má zůstat tam, kde je praktikována a při návštěvě jiných kultur je třeba je dodržovat, jsem si nevšiml, že by p.Šabatovou p. Veselovský rozebral. Sice s ní nesouhlasím, ale argumenty ho rozsekala ona.
Souhlasím, argumentačně to ustála dobře - trochu toho ééém bych přičítal nezkušenosti při projevu na veřejnosti (já osobně bych ještě přidal nóóó )
Z hlediska lidských práv ji chápu (a je to i její práce), ale co bude dál a jestli se někdo bude dívat na lidská a kulturní práva původního obyvatelstva Evropy
mě znepokojuje. Všichni natahujou ruce a něco chtěj ale žádnou hodnotu nepřinášejí - a to se netýká jenom muslimských přistěhovalců, že jo....
Samozřejmě podepsáno. Ve školách by je o islámu učit měli,ale spíš to,jak se od nepaměni snažil turek dobít evropu a né to,jak sou to báječní lidé...
Lidi by se měli začít zajímat o názor na islamizaci evropy svého kandidáta při každejch volbách,protože tohle je jediná cesta jak to zarazit. Dokud budou u vesla jejich přisluhovači,bude se naše bárka pomalu ale jistě potápět...
Podle me teda Sabatova neuspela vubec. Satky by povolila a burky ne. Podle ne je to to stejne a melo by se to v evrope zakazat.
Za chvilku to bude tak, ze muslim musi nosit kalasnikova protoze je zvyklej.
Chce se mi z tech slimaku blejt.
Splněný sen moje 1100GS
Tady sice polský článek, ale za to velmi zajímavé fotografie, to řikám furt, že jsou pozadu ve vývoji, někde ve středověku. Pravá tvář muslimů. Tohle nikdo neokecá. Jen pro otrlé......
Jen Česká média udržují obyvatelstvo v nevědomosti, že se celkem nic neděje.
Já je mám celkem rád, já bych je samou láskou hladil a hladil... až bych je úplně vyhladil.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
KOMENTÁŘ: Mají být české školy tolerantní i ke kanibalům z Nové Guiney? - Václav Klaus ml. http://www.novink...us-ml.html
Upravil stepan dne 06.10.2014 16:15
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black