Chvili mi bude trvat nez zpracuju video (porad jeste delam na Alpach) ale tady je jedna z tech zajimavejsich sekci La Sal Pass.. sutry velikosti kopacaku, volne lozeny, ostry hrany.. zabava
Plawa napsal:
Vylet do Alp konecne zpracovan i ve video podobe... ted me ceka 80GB videa z Colorada.
YouTube Video
moc pěkný vážně super. Musí bejt těžký přijet z nádhery jako je Arizona na dovolenou do nádhery jako jsou Alpy
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Zacal jsem strihat Colorado, zjistil jsem ze se mi nedari sesekat 70GB materialu do jednoho videa bez toho aby melo pul hodiny, tak jsem se rozhod to rozdelit po dnech..
Den 1 - Cottonwood, Tincup a Hancock Pass. Cottonwood je z pulky asfaltovej, druha strana je sotolinova dalnice takze relativne nuda. Tincup a Hancock uz jsou trochu zajimavejsi, rozbity jeepovy cesty, ostry sutry, solidni stoupani i klesani.. a vsechno se to odehrava okolo 3500m ktery se docela podepisou na fyzicce kdyz clovek celej den cvici s 250kg mrchou.. Zadny dalsi 1200cc moto jsme nepotkali, Jeepari na nas koukali jak na magory
Celej tyden jsme meli uplne fantasticky pocasi, ani kapka, modry nebe, aspeny akorat shazovaly listi takze uzasny barvy..
Jinak kdyz uz jsem u toho tak takhle vypada "small bike ride" kdyz vytahnu Husqvarnu.. tohle byla pro krosku zrovna docela oddechovka vzhledem ke slozeni skupiny, ted o vikendu jsme byl krosit s lidma ktery mi davaj solidne zabrat ale to mi chvilku sebere nez se k tomu dostanu to zpracovat..
Druhy den vypravy - Engineer pass, potom odbocka tam a zpet na Cinnamon zpatky do opustenyho dulniho mestecka Animus Fork, Corkscrew pass, Hurricane a pres Ouray na vrchol Imogene Pass - nejvyssi bod cely cesty, kousek pres 4000m. Sjezd dolu z Imogene smerem do Telluride je nadherna cesta, viz konec videa..
YouTube Video
(uz jsem dokoupil dalsi 2 baterky a externi nabijecku...)
Treti a posledni offroad den - LaSal Pass byl perfektni prilezitost vyzkouset nase "protitankovy" susplechy, s holou motorkou bych se tam asi neodvazil. Do Moabu a Canyonlands se chci urcite jeste vratit, v ty posledni sekci jsem projeli asi jenom 10 mil White Rim Road ktera se tahne 100 mil podel utesu a mela by rozhodne stat za to..
Plawa napsal:
Treti a posledni offroad den - LaSal Pass byl perfektni prilezitost vyzkouset nase "protitankovy" susplechy, s holou motorkou bych se tam asi neodvazil. Do Moabu a Canyonlands se chci urcite jeste vratit, v ty posledni sekci jsem projeli asi jenom 10 mil White Rim Road ktera se tahne 100 mil podel utesu a mela by rozhodne stat za to..
YouTube Video
Nádhera. V Moab a Canyonlands jsem byl nedávno a je to místo které mě opravdu fascinovalo a kam se chci určitě vrátit. White Rim Road jsem jel několik km Jeepem a je to zážitek ale na moto to je sen. Snad příště.
Velká závist a ať se daří.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Tak se zda ze v kalendari budu mit zastoupeni, dokonce vicecetne
Tady je video ze soboty, neni to GS ale davam pro predstavu jaky jsou tady moznosti vyziti se v terenu. Jel jsem tentokrat podle pravidla ze kdo nepada, ten se dost nesnazi a snazil jsem se dost
Plawa napsal:
Tak se zda ze v kalendari budu mit zastoupeni, dokonce vicecetne
Tady je video ze soboty, neni to GS ale davam pro predstavu jaky jsou tady moznosti vyziti se v terenu. Jel jsem tentokrat podle pravidla ze kdo nepada, ten se dost nesnazi a snazil jsem se dost
YouTube Video
Pěkné video a místy víc trial než enduro.Některá místa jsou tu už známa z tvých minulých videi a fotek,tedy pokud se nepletu.
jj, je zajimavy se vracet na stejny mista po nejakym case, nektery useky ktery mi prisly nemozny uz ted zvladam, nektery me porad nici.. ale aspon clovek vidi trochu pokrok. Osobne nemam vubec ambice zavodit nebo jet na rychlost, mnohem vic me bavi technicky pomaly pasaze. Ale treti motorku na trial uz si fakt kupovat nechci...
Plawa napsal:
jj, je zajimavy se vracet na stejny mista po nejakym case, nektery useky ktery mi prisly nemozny uz ted zvladam, nektery me porad nici.. ale aspon clovek vidi trochu pokrok. Osobne nemam vubec ambice zavodit nebo jet na rychlost, mnohem vic me bavi technicky pomaly pasaze. Ale treti motorku na trial uz si fakt kupovat nechci...
NECHCEŚ ? ? ?
Jenže s ní by se ti právě to co se ti líbí jezdilo nejlíp a všichni ostatní by ti záviděli s jakou lehkostí si jezdíš.Sice by sis na motorce moc neposeděl,ale stejně většinu jezdíte ve stupačkách.Trial je super a dostaneš se i tam kam si myslíš,že se vůbec nedá dostat.
Posílej nám dál pěkná videa a fotky